Arama sonuçlarınız

1. Y

Siyah Suzuki 34 plakalı çalınan var mı?

Elektrik aksağamı bozuk diye nakliye aracına yüklemeye çalışıyorlardı belki çalıntıdır diye başlık açayım dedim. Eğer çalıntıysa plakayı özelden söylerseniz belirtryim yoksa günaha girmeyeliö boşuna...
  2. Y

Motoru çalıştıramıyorum Acil

İyi forumlar herkese. KTM Duke 125 sahibiyim. Bir kaç gündür arka taraftan bir zıngırdama geliyordu üstelemedim çok fazla ama sorun oradan mı bilemiyorum. Motorun kontağı çevirdiğimde kırmızı motor ışığı yanıyor sürekli. Nadiren de olsa çabalar sonucu çalıştırabiliyorum eğer motoru boşta...
  3. Y

Motorumu Yolunda Tutamıyorum

Herkese iyi günler. En son bi yan yatmam vardı sonrasında günde 30 km falan yapıyorum ama bu yan yatma hafif virajda döneyim derken eğildim ve düştüm. Sonrasında güvenimi kaybettim biraz. Ama motor düz yolda belli bi hızda hizasında durmuyor. Hele giderken yön değiştirmek tam bir ölüm. Ktm...
  4. Y

Motosiklet Ruhsat Sorunu

Motoru aldığımda sigorta sonrası 1 hafta içinde gelecek demişlerdi. Sigortayı 2-3 gün içinde yaptırdım ama ruhsatım gelmedi. Aslında aklımdan da çıktı gitti. Şimdi geçen arabayı satınca aklıma geldi.. Geçen polis çevirmesine girdiğimde tüm evraklar tamam demişti ruhsat nerede diye sormayınca...
  5. Y

KTM Duke Tank Cover

Arkadaşlar ikinci el nereden bulabilirim ? Şöyle bi bakayım dedim 300 liraya kadar çıkıyor fiyatı. Küçük parça olarak köşesi kırıldı. İdare etsem mi diye düşünüyorum ama ne dersiniz ? Sağlam bi yapıştırsam yağmur çamur etkiler mi ?
  6. Y

Köprü HGS yi Okumadı, Kaçak Yazdı

ne yapmam gerekiyor ? HGS yi okutacağım diye canım çıkıyor zaten köprüde dur çıkar göstermeye çalış falan. Millet ne güzel takıyor bezi plakaya vın biz aman ayıp olmasın hak yemeyelim falan diye düşünürken kaçak yazıyor :) Bunun için yapmam gereken bişi var mı ? Ertesi gün yine köprüden geçtim...
  7. Y

KTM Duke Ne kadar masraf çıkar ?

Tahmini masrafım ne kadar çıkar ? Vites pedalım kırıldı gösterge paneli garantiden değişecek ama çerçevesinde sıkıntı var sanırım :) Birde sağ aynam içten gevşedi mi kırıldı mı anlamadım
  8. Y

İlk Ciddi Kazam + Sorularım var

Trump Towers önünden geçerken o şerefsiz taksicinin bi anda yola çıkmasıyla başladı her şey. Kaç takla attığımı bilmiyorum ama ekipmanlarımı takmış olmasaydım sonuçlarını kestirebiliyordum. Sağ olsun bir kaç motorlu ve çevreden insan gelip yardım etti. Böyle adamların trafikte olması ve siz...
  9. Y

Samsung Gear veya Sony SmartWatch Sahibi Olan?

Abiler kardeşler iyi günler hepinize. Malum sınav dönemi geldi şimdi fazla detaylı bilgi veremiyorum ama bu saatlerden birine sahip olan var mı ? Bana 1-2 haftalık ödünç verebilir mi ? İstanbuldayım karşılığında bende güven açısından bir şeyler gönderebilirim 1-2 hafta en fazla çünkü çok önemli...
  10. Y

Uygun Fiyata Sigorta Yapan Şirketler?

Arkadaşlar sigortayı henüz yaptıramadım 4-5 gün oldu alalı motoru bugün ilgilenmek nasip oldu ama AK Sigorta 372 tl fiyat çıkardı bana. Var mı kendi motorunuzu sigortalattığınız uygun bi firma bilindik olsa daha iyi tabi de siz güveniyorsanız sıkıntı değil. Bu nedir böyle ya... KTM Duke 125 motor.
  11. Y

Kilit Önerileriiz

İyi günler. Kapalı bir garajımız var üzeri açık gerçi ama :) Motoru orada tutuyorum araba falan bırakmıyorlar lakin ben yine de kilit vs almak istiyorum arkadaşlara gittiğimde de kafam rahat etsin.Sağlam olsun kafi. 2 tane de kullanabilirim 100 150 lira ayırdım şimdiden ilginize teşekkürler...
  12. Y

İşi Bileni Dinleyeceğiz...

Kesinlikle doğrusu budur. Daha önce ehliyete girerken ve aldıktan sonra 1-2 vitesli motor tecrübem olmuştu kısa çaplı. Şubat ayında ilk motor başlığımı açmışım ve şimdi bir KTM Duke 125 sahibi oldum. Allah kaza bela nasip etmezse... Hep diyordum 250 olsa nolur 500 olsa nolur dikkatli...
  13. Y

Aprillia Scarabeo - Honda PS150i - Diğer ?

Arkadaşlar aprillia nın başlığını okumaya başladım kuzenim debriyaj sıkıntısı falan var dedi ama makine hoşuma gitti. Fikirleriniz önemli daha önceki başlıklarımda "hamama git" tabirlerinin artık sonunu getirmeyi düşünüyorum :) Kısmetse bu hafta alacağım
  14. Y

2.el de şanssızlıklarım... Yardım-Öneri

Ne yapsam ne etsem bir türlü aradığım şeyi bulamadım. Bir ara evdekiler gözü karartıp şu feyizoğlundaki motoru alalım dediler cbr 250 adamı aradım bugün biri geliyor dedi o elimden kaçtı. neyse dedim istediğimiz olmayacak bari 125 lik alalım dedim bulduğum motoru almaya gittim adamla konuştum...
  15. Y

2. El Motor almaya gidiyorum yardım

Nelere dikkat edeceğim? Garantisi vs varmış 2000 de pcx. Notere gidiyoruz değil mi sadece adamdan fatuta vs istememe gerek var mı? Motorun kaza bela bişisi olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  16. Y

Yarın Ekipmanları Almaya Gidiyorum Fikirleriniz ?

Bi kaç başlık açmıştım daha önce sizlerde kahrımı çekip her seferinde cevaplarınızı eksik etmediniz teşekkür ederim... Feyizoğlu bana yakın okmeydanındaymış yeri. Gidip tüm ekipmanları alayım diyorum ancak orada AGV kasklar yok sanırım sitesinde göremedim. AGV K3 önermişlerdi güneş vizörlü vs...
  17. Y

Alacağım Ekipmanlara Fikirleriniz

Tamam biliyorum milyon tane böyle başlık var. Ben alacağım ürünleri buraya yazacağım eğer karşı çıkıp yerine başka önerirseniz de memnun kalırım... Genel itibariyle yalnız kullanacağım ama annem ve ya 1-2 arkadaşımı da artçı olarak alacağımdan; 2 kask 2 diz-dirseklik düşünüyorum... Bütçe...
  18. Y

2 Haftaya Sıfır Motor Alıyorum Fikirleriniz

Kafamda taksitle cbr250 var. Ancak hangi bayiden almalıyım taksitte nasıl kolaylık sağlar. Yanında hediyeleri var mı ? Ruhsat şasi no kontrolü dışında vuruğu kırığı dışında nelere dikkat etmeliyim? Eğer müşteri ilişkilerini sevmezsem inazuma ya da yönelebilirim. Sizin fikirleriniz ve...
  19. Y

Sıfır Motor Alınırken Dikkat Edilecek Hususlar

Etkili bir başlık olacağını düşünüyorum başlık benzeri varsa iptal edebiliriz :) Motor almaya karar verdiğim 5-6 aydır sürekli bu forumdayım ve bir çok şey öğredim. Felsefik olmak gerekirse hiç bir şey öğrenmedim... 2-3 haftaya kısmetse taksitle CBR 250 almayı düşünüyorum... Sıfır alacağım ilk...
  20. Y

Şoförler Birliği Cemiyeti???

Emniyetteyim şimdi a2 başvurusu için. Şoförler birliğinden bir kağıt için 5Tl + 10 tl yardım parası aldılar. Hiç adil değil. Onlara da m biz bakıcaz

Yeni mesajlar