Arama sonuçlarınız

1. N

Rs200 e ne zincir alınır

Arkadaşlar zincirimin ömrü bitti bayi değiştirme zamanı gelmiş dedi 5 10 bin lirayı bulur dedi ne zincir önerirsiniz cidden bu kadar pahalı mı rs200 zinciri 15 bin km bakımı ile 15 bin lirayı bulur dendi
  2. N

Rs 200 e lastik önerir misiniz

ben michelin pilot street almayı düşünüyordum da fiyatı yüksek anlasın fiyatları çok uygun o yüzden acaba kalitesiz mi dedim ama yerli üretici fiyat ondan da uygun olabilir performansına laf etmiyorum yani bilgim yok
  3. N

Rs 200 e lastik önerir misiniz

4 mevsim bir lastik arıyorum yağmurda falan kullanıyorum lastikler hakkında bilgim yok kötü iyi deneyimlerinizi de yazarsanız sevinirim hangi markalardan memnunsunuz ve anlas yağmurda kışta güven veren bir marka mı cevaplarınız için teşekkürler
  4. N

Motul c2 mi c4 zincir yağı mı

motor en fazla 150 görüyor abi zaten de yanlış ürün diye kullanmak doğru olmaz sanırım ya iade edeceğim bir de c4 daha uzun ömürlü bir yağ diyorlar
  5. N

Motul c2 mi c4 zincir yağı mı

arkadaşlar bende rs 200 var c1 c4 zincir seti aldım c1 c2 yolladılar iade etmeli miyim
  6. N

Aprilia RS660 alınır mı

2. el alırım alırsam çok yakın zamanda almam yüksek ihtimalle şu an biraz daha alt sınıflarda takılıp tecrübe kazandıktan sonra almak istiyorum böyle bir motoru sadece bir süredir aklımdaydı görünüşünü sesini hızını çok beğeniyorum sadece eksisi varsa sizden duymak isterim dışarıdan bakıldığında...
  7. N

Aprilia RS660 alınır mı

ne biçim cevap hocam sabah sabah ya
  8. N

Aprilia RS660 alınır mı

Aprilia RS660 nasıl bir motor sizce alınır mı ne düşünüyorsunuz
  9. N

Gps takip cihazı önerir misiniz

Turuncu takip sisteminde bir de insanlar akü bitirmesinden şikayetçiydi orantısız çalışıyor aküyü bitiryor demişti bir arkadaş
  10. N

vay çok iyiymiş hocam markası nedir ben de ondan alabilirim knmaster kntag 1 diye bir şey buldum beğenilmiş hepsiburada da 360 tl bir fiyatı var
  11. N

oriontuning.com güvenilir mi

Teşekkürler dostum forumda yeniyim kusura bakma
  12. N

Sormak neden yanlış olsun dostum görmezden gel cevaplamak yerine
  13. N

mümkünse kendi kullandığınız memnun olduğunuz bir gps cihazı önerir misiniz ucuz olması önemli ama işe yaramasını istiyorum sırf ucuz olsun diye işlevsiz bir şey almak istemiyorum
  14. N

arkadaşlar selam bu siteden alışveriş yapan var mı yada bilgisi olsan güvenilir bir site mi kask almayı düşünüyorum buradan
  15. N

Gps önerir misiniz

ya yorumlarına baktım biri konum güncellemiyor demiş satıcı da yanında apple cihaz geçmesi lazım demiş güncellemesi için motor çalınırsa çalan elemanın telefonu apple olsun diye dua etmekten başka çare kalmıyor galiba o nokta da
  16. N

Gps önerir misiniz

https://www.trendyol.com/hbb-k/hbb-k-ios-android-uyumlu-airtag-akilli-gps-takip-cihazi-p-812814852 benim android hocam şöyle bir şey buldum
  17. N

Gps önerir misiniz

valla hocam ben siteli bir yerde yaşıyorum orta sınıf bir mahalle hırsızları olan bir bölge hatta yan sitem daha güvenli olmasına rağmen oradan cbr çalmışlar benim sitede güvenilir değil kapı şifreli geleni gideni çok ama yolun üstünde sokak lambası var kaldırıma çıkarıp motoru ona...
  18. N

Gps önerir misiniz

selamlar motorumu yeni aldım çok fazla çalıntı haberi görüyorum gerildim gps alacağım bana gps önerir misiniz pek sabit kabul görmüş bir ürün bulamadım piyasada onun dışında güvenliği için öneriniz varsa açığım şimdiden teşekkür ederim

Yeni mesajlar