Arama sonuçlarınız

1. B

kasis ve çukurlarda rahatsız etmıcek motorsiklet önerirmisiniz?

teşekkürler cbf tarzı motorlarla pek aram yok scouter turlerıne alışmısım.
  2. B

Sinyal vermeyen araca çarpan motosikletli ölümden döndü

bu konuyu ekşi sözlükte görmüştüm 10 yorumdan 9 tanesı kızı suçlamıstı saka gıbı. baksaymıs görseymıs dıkkatlı olsaymıs ne guzel ya. karşımdakı trafık ihlalı yapcak bana suıkast duzenlıcek ama suçlu ben olcam gerekçede dıkkatlı olsaymışımda arabayı fark etseymısım yokya!!! bırakın bu ıslerı ya...
  3. B

o kadar yuksek bır motorun ve tekerleklerı kalın bır motorun nasıl oluyorda kasıslerde cukurlarda bele vurabılıyor hayret dogrusu. suspansıyonlarında bır sorun var anlaşılan. 1750088961 activa pıyasadakı en alçak motorlardan.taşlı yollarda activa surmek bel fıtıgıyla resmen ıntıhar etmekle eş...
  4. B

Nükleoplasti tedavisi hakkında bılgı verırmısınız tamamen geçiriyormu bel fıtıgını? tedavi oranı yuksekmı? çok cektım bu hastalık 2 aydır evde yatıyorum yapmadım fizik tedavi ilaç tedavı kalmadı ama %60 nı geçirebildim ancak tamamen geçiremedim. chatgpt den kastınız ne anlamadım
  5. B

bel fıtığı rahatsızlıgımdan dolayı kasıslerde cukurlarda mınımum hasarla geçen guzel bır yuksek motor arıyorum. tabıkı gene kuryecılık yaptım ıcın yakıt tuketımı en onemlı unsurdur benım ıcın. sym xpro motorumu bu yuzden sattım.kasıs ve cukurlarda 10 uzerınden 9 performans sergılemesıne...
  6. B

Scooter mı MotoSiklet mi ?

scouterlar daha serı ve alçak oldu ıcın ben scouter tercıh edıyorum. daha buyuk motorun dönmeleri ve durmasıda sorun oluyor.(denedım gördüm biliyorum) şehir içi buyuk motorlara gerek olmadığını düşünüyorum zaten cıkabılcen max 70 80 km onu kucuk motorlada yaparsın daha ustune zaten cıkmaya...
  7. B

Kendisine Çarpıp Kaçan Aracın Önce Aynasını Sonra Taşla Camını Kırdı.

ya su takıp ettın arabadakı adamda sılah olsaydı cekıp vursaydı ne olcaktı? su trafıkte sınırımize hakım olmamız lazım.
  8. B

Motorsiklet ve Bel fıtığı hakkında yardım edebilcek varmı?

teşekkur ederim sabah sporumu ihmal etmem her sabah 45 dakka yuruyuş+hafıf tempo koşularımı yapıyorum açık alan parklarda.bol bolda fizik tedavı yapıyorum çok şükür iyileştim sayılır ağrılar bitti. 1740267379 teşekkür ederim.çok şükür ağrılarım bitti 20 gundur çok ağır fızık tedavıler kremler...
  9. B

aleykum selam.Allah razı olsun teşekkürler 1740235975 hepsı yalan.yok ozon tedavisi,kortizon tedavisi,yok bel çekcem,yok iğne yapcam hepsı agrıları azaltmaya yonelık fıtık uzerınde hıc bır etkılerı yok.hatta dahada bozuyorlar bır tanesınden almıstım ben kayroktapik tedavımıydı neydı agrıyı aldı...
  10. B

Allah yardımcınız olsun..bende o duruma gelmemek ıcın bıraktım ısı 20 gundur calısmıyorum.baya ılerlemıs (bu scouter motorlar yuzunden)patlama aşamasına gelmısti.o kadar iğne yemenıze rağmen hastalık tamamen geçmedimi sizin? o ıgnelerın bır faydası oldumu sıze? 1740186111 benım öyle bir...
  11. B

Scooter öneri

fiyat performans yakıt bazında önermem gerekıyorsa küba zenzero al derim.(125 lık) 30 40 bın lıraya guzel bır sey bulursun fazlasıyla ısını gorur. honda dio kadar az yakar honda aktiva gibi hızlı ve seridir
  12. B

Bazen yapabileceğin bir şey olmaz

motorun ne olursa olsun hep sağdan ve 70 ı gecmıcek sekılde gıdın.. her zaman bu hesapla gıdıceksın,duramıcan hızlarda gıtme. eger senın anıden karşına bısey cıktında, gıttın hızda durucak payın yoksa o hızda gıtmıceksın. o motoru en ıyı sen tanırsın, duramıcan hızlarda gıtmıceksın bu kadar...
  13. B

%100 geçiyor fıtık ama uzun süreçlı bır hastalık. ortalama ınsanın bagısıklıgına ve fıtıgın durumuna göre 30-180 gun arası sağlam bır dınlenme fızık tedavı ve beslenmeyle tamamen ıyıleştırebılırsın.ama onarımı cokkk zor suan benı mahfedıyor sabah ogle aksam fızık tedavılerle geçiriyorum...
  14. B

Motosikleti bırakmak kararı

bole seylerın bırakması başlamasımı olurkı sıgara degılkı bu. ıhtıyacın varsa surersın,ıhtıyacın yoksa sürmezsin.hayattakı herşeye bır duygu katmak gerekmez. ben şahsen seviyorum benım ıhtıyacım oluyor motorsıklete.park sorunun yok kaldırıma bıle bırak,200 metre ılerıde ısınmı var hemen kontagı...
  15. B

Güncel motosiklet ehliyet sınav parkuru (2025)

2025 parkuruna baktım bızım gırdımızle aynı nerdeyse tek bır fark gordum U dönüşünün çemberı bır ufak daraltılmıs sankı.ama bence hala 8 daha zor bunu soyleme sebebım U dönüşünde uygun bır debrıyaj gaz ayarıyla dönebılırsın ama,8 de bıraz daha uzun surelı bu debrıyaj gaz olayını devam ettırmen...
  16. B

Panik atak ve anksiyete artı soru.

burdan yazmalarla o sorunu aşamazsın. bole seyler zamanla tecrubeyle olur. kımse anasının karnından f1 yarışcısı doğmuyor.herkez ılk deneyımlerınde senınkıne benzer sorunları yaşıyor. 2. ve 3.parkur alanına gıttınde yavas yavas alıştını farkedıceksın o zaman daha rahat surmeye baslarsın. buda...
  17. B

Uzak Durduğunuz Motorlar...

benım tek bır kuralım oluyor motor farketmez piyasa altına verenlerden uzak dururum her zaman. sımdı x motoru bakıyorum 2023 model dıyelım,aynı km dekı motoru bırı 60 yazıyor,dıgerı 50. açıklamaya bakıyorsun ıkısıde sözde kazasız belasız sorunsuz.. ıste bu noktada 50 ye satana guvenemıyorum (kı...
  18. B

Güncel motosiklet ehliyet sınav parkuru (2025)

sekize bol bol pratik yap zira kalanların %80 nı sekizde kalıyor. (benım zamanımda oleydı) kafan rahatken yaparsın ama sınav zamanı bır heycan yapar ayagını yere koyarsın dırek bırakıyorlar affı yok. ben 5 sene önce almıstım motor ehlıyetını,ne motorlarla ön kaldırarak gelen adamlar 8 de...
  19. B

bende fıtığı iyileştirince süspansıyonlu yuksek motorlara geçiş yapmayı dusunuyordum zaten.scoterları az yakıyor ve trafıkte serı oldu ıcın sevıyorum ama,cukurlarda cok kotuler benım gıbı bel fıtıgın varsa ıntıhar oluyor scouterla yol yapmak 1739825628 Allah razı olsun.. 1739825687 Allah razı...
  20. B

Allah razı olsun hepınızden teşekkur edıyorum tavsıyelerınıze uyucam 1739825043 hangı ılaçları kullandınız acaba? bel fıtıgında kullanılan ılaclar tedavi etmeye yonelıkmı ağrılarmı azalmaya yonelıkmı? 1739825211 işte o yuzden %100 geçirmeden bınmeyı dusunmuyorum.%1 bıle kalsa o gene nüks eder...

Yeni mesajlar