Scooter öneri

Merhabalar. İşe gidip gelmek ve arada sırada gezmek için 50-125cc arası bir scooter bakıyorum hali hazırda var ama masrafı çok fazla beni çok yordu 0 alıp kafam rahatsın istiyorum b ehliyet var
Arora 50(125) ve mocco 50(125) arasında gidip geliyorum maalesef çok bi bütçe yok
Az daha zorlayıp honda dio alabilirim ama ehliyet ve sigorta masrafı beni çok yorar şu anlık

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hero Dash 125-Tvs Jupiter 125-Sym Fiddle 4 125. Hepsi hemen hemen aynı fiyatta ve taksitli alınabiliyor. Net bir bütçe belirtirsen daha doğru öneriler gelebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada B ehliyet ile kursa yazılıp sınava girmeden 125cc kullanamazsın. 50cc motor bakman lazım. 50cc için de sorunsuz motor bulmak piyango kazanmak gibi.

Hero Dash 125-Tvs Jupiter 125-Sym Fiddle 4 125. Hepsi hemen hemen aynı fiyatta ve taksitli alınabiliyor. Net bir bütçe belirtirsen daha doğru öneriler gelebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada B ehliyet ile kursa yazılıp sınava girmeden 125cc kullanamazsın. 50cc motor bakman lazım. 50cc için de sorunsuz motor bulmak piyango kazanmak gibi.
Normal 50ccler de gerçekten durum öyle bendeki sorun üstüne sorun yaratıyor.
Bazı modeller özel seri olup ruhsatta 50cc olup 125cc blok ile gelebiliyor. Kastetiğim oydu
Bütçe ortalama 70-80k arası

Motosikleti
Hero Dash125
Ellilikten uzak dur, arızalar ve sigortasızlık daha çok yorar. Elliliği adam akıllı kullanabilen insanlar, genelde ehliyetli motorcular ya da tamirattan anlayanlar oluyor. Tecrübesiz bir kullanıcıysan arızadan bıkkınlık gelir, kaza yapsan cepten ödersin.

Honda dio alacağına aşağıdakilerden birini al, kalan paranı ehliyete harca.

Hero Dash 125: Otuz yıl honda ile ortak üretim yapan heronun daş gibi sukuteri.

Sym fiddle 4 -Vespa tarzıdır. Sağlam motor. Bilinir, sevilir model olan fiddle serisinin son canavarı.

Aprilla sr 125: Azıcık sportif duran İtalyan arkadaşımız.

Ben olsam ilk ikisinde yoğunlaşırım.

Ek: Ama bunları fiyatı düşük tutarsan satarsın unutma. En iyisi dio al😁 Yükseltilmiş ellilik, elli yüzyürmibeşlik her açıdan büyük risk.

Son düzenleme:
fiyat performans yakıt bazında önermem gerekıyorsa küba zenzero al derim.(125 lık) 30 40 bın lıraya guzel bır sey bulursun fazlasıyla ısını gorur.
honda dio kadar az yakar
honda aktiva gibi hızlı ve seridir

Son düzenleme:
Ehliyet almayıp illa 50lik alacaksanız vitesli alın cup v.s scooterlar uzun km dayanmıyor özellikle yükseltilmiş olanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar