Arama sonuçlarınız

1. T

Trafikten men olma

Arkadaşlar muayene günü geçtiğinde araca muayene yapılsa bile araç trafikten men olarak mı görünüyor? Nasıl kaldırıcaz? Cezası falan var mı?
  2. T

Boşa geçme sorunu :D

Önceleri vites 2 den boşa düşüyordu gaz açınca şimdi 1 den de boşa çekmeye başladı. Ya benim bi kere vites pedalı yamulmuştu onu düzelttirmiştim acaba konumundan dolayı tam çekemiyorum diye mi düşünüyorum çünkü sertçe çekince düşmüyor böyle ne zaman tam çekemedik heralde diye bi düşünsem o...
  3. T

Yağ temizleyici sprey

Arkadaşlar bu gün şöyle motorları çektim benzinliğe mis gibi oldular ikisinide tertemiz yaptım. Jantlar yağ içindeydi o yüzden shellde satılan yağ sökücü gibi bi sprey vardı ondan aldım ancak jantlara uygularken disklere de değdi biraz acaba zarar verir mi? Frenlemede bi sıkıntı olmadı ikisinde...
  4. T

Park halindeki aracın yola çıkması

Az önce eve geliyordum cadde üzerinden 50 ile sabit bir şekilde ilerliyorum, arabanın biri birden yola çıktı zar zor frenleyerek durdum aynam biraz sürttü arabaya. Şimdi bu adam mı haklı ben mi haklıyım? Hayır aynaya baktım diyor ama aynasına bakıpta görmemesi imkansız beni. Araba park...
  5. T

Gaza bir anda yüklenmek

Arkadaşlar ben şekil yapıcam diye bazen gaza caart diye yükleniyorum acaba bi zararı olur mu bunun motora? Özellikle tecrübesiz arkadaşlar denemeyin kafanıza geçirirsiniz.
  6. T

mc 125 yakıt tüketim

Arkadaşlar 1,54 Lt benzinle 42 Km yaptım. Bitti bitecek artık gaz yememeye başladı. Genel olarak 4-5 bin devir aralığı bazen 8-9 binlere çıktım. sizce bu yakıt normal mi? İlk kez ölçebildim yakıt tüketimini. Bu arada bu gün motor orta sehpadayken yan yattı çamura girmiş ayağının biri birazda...
  7. T

Araba kullanırken selfie çekmek ne demek ya ne demek?

Mantıklı bi izahı olan var mı? Özellikle bayan kardeşlerimiz ablalarımız araba kullanırken bir elde telefon cama doğru bakarak gülüp neden selfie çekiyorsunuz hareket halindeyken? Neden ya? Hayır birine çarpsanız nasıl ödüyceksiniz bedelini? Tabi herkes değil ama yapan gerçekten çok fazla. Bu...
  8. T

rölantideyken gaz açınca pot diyip stop ediyor

İster viteste olsun ister olmasın rölantide çalışırken gaz açınca pot edip stop ediyor ama her zaman olmuyor arada bir örnek veriyorum kırmızıda bekliyorum yeşil oluyor gaz açıyorum pot diye bi ses çıkarıp stop ediyor. Bu gün 2 kez oldu daha önceden de 1-2 defa olmuştu.
  9. T

Motoru sattırıcaklar

3. olay bu :D Az dolaşayım dedim canım sıkkındı, arabanın biri, genç bi kardeşimiz kullanıyor yanında da heralde kız arkadaşı vardı genç bi kızdı. Hayır alıp veremediğin ne benle neden yarışmak istiyosun? Hayır geçeceğim zaten ortada niye bu uğraş?
  10. T

Saat 5 de yola a çıkıyorum 800km

Arkadaşlar saat 5 de yola çıkıyorum, 800 km gidş 800 dönüş pazar günü dönüşü yapacağım. Tavsiyeler öneriler var mı? Lastiği yeni değiştirdim rodaj mevzusu nedir lastikte?
  11. T

Ben bi gün fena kavga edicem

Abi bu gün gidiyorum dümdüz yolumda, önümde kamyonet arkası tuğla yüklü. Ama tuğlalar açıkta kasa desen yarım gibi duruyor üstüme başıma fırlar diye sollamaya çıkacaktım, yolu kontrol ettim müsait olunca sinyalimi verdim, verdiğim sinyali de görsün diye 30-40 metre kadar kamyonetin sol tekerinin...
  12. T

Kız arkadaşıma motor bakıyoruz ama beğendiremiyorum

Arkadaşlar kız arkadaşıma motor ehliyetini falan aldık ama ehliyeti alalı da epey oluyor yani bi türlü karar veremedik. Şimdi bütçe en fazla 12 bin ekipman hariç, zaten ehliyet kursuna giderken kask, mont ve eldiven almıştık. Masraflar hariç 12 bin TL ye önerebileceğiniz motorlar var mı? 150 nk...
  13. T

800 km gidiş 800 km geliş :(

Arkadaşlar bi iş için 800 km gidip 800 km gelmem gerekiyor. Malum araba falan yok varımı yoğumu motora verdim :D Havalar güzel acaba motorla mı gideyim :D Aynı gün dönme gibi bi zorunluluğum yok gideceğim yerde halamlar var 1 gün onlarda kalırım. Bu arada Antalya ya gideceğim Tavsiyeleri alayım...
  14. T

rüyamda gsxr 1000 kullanıyodum :D

Ya az önce uyandım rüyamda gsxr 1000 kullanıyodum bu bi işaretmi yoksa :D Edit: Motoru yatırdım dikkatsiz bir sürücü yüzünden allahtan takoz varmış. Edit 2: Rüyamda bile benzini düşünüyodum.
  15. T

Yağmur yağması :D

Başlık biraz saçma oldu ama ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yağmur sanki ilk yağmaya başladığı zamanlar sanki yer daha bi kaygan oluyor. Az önce dışarıdan geldim tam eve gitmek için motora bindim işte avm nin otoparkından çıktım o arada yağmur başladı neyse işte eve yaklaşında heryer...
  16. T

Yoruldum bittim heralde :(

Az önce uzun yoldan geldim. Giderken iyiydi de gelirken başım çatlıycak gibi oldu. Günü tam 667 km ile kapattık. Eve girdim ilk işim üstümü değişip foruma girmek oldu heralde 10 dakika falan :D
  17. T

Uzun yol

2 gün sonra 300 km gidiş 300 km dönüş yapacağım aynı gün içinde. Sizce mc ile mi gitmeliyim yoksa r6 ile mi? İkisiyle de gidebilirim zaten mc ile daha önceden uzun yol yapmıştım, hatta aynı yolu da yapmıştım. Önerilere açığım. Bu arada 3 kişi gideceğiz benle beraber. İki arkadaşta da 400 cc...
  18. T

köpek kovalaması

Yine bennn :D Ya bu gün arkadaşın köye gittik, gezecek gidecek yer arıyoduk dedi bizim köye gidek tamam dedim neyse vardık bunların köye. Kahverengi beyazlı bi köpek otların arasında kamufle olmuş göremedim. Arkadaş bana bas bas diye bağırıyo yol taşlı motor yalpalayarak gidiyor bide bas diyor...
  19. T

Jant nasıl boyanır?

Arkadaşlar jantları açık yeşile boyamak istiyorum iki motorumunda. Hangi boyayı kullanmam gerek? Hangi adımları takip etmem gerek? Veya hiç uğraşmayıp bi yere mi yaptırayım? Jant boyaları ruhsattaki yazan renkle uyuşmak zorunda mı?
  20. T

Israrla devam ediyorlar

Az önce ışıklarda kalktım arkadan bir cg ci arkadaş geldi geçti önüme, motorda drift kafası var. Kasis vardı ilerdede biraz hızlandım kasise gelince iyice yavaşladım yavaşça geçtim kasisten o sırada bu dediğim cg cinin arkasında da kız var ikiside kasksız plakalarıda yok. Neyse yanıma tekrar...

Yeni mesajlar