Motoru sattırıcaklar

3. olay bu :D
Az dolaşayım dedim canım sıkkındı, arabanın biri, genç bi kardeşimiz kullanıyor yanında da heralde kız arkadaşı vardı genç bi kızdı.
Hayır alıp veremediğin ne benle neden yarışmak istiyosun?
Hayır geçeceğim zaten ortada niye bu uğraş?

:D Anahtarını bilmemde havasını aldım :D
Ben döndüm yolu yarıladım karşıdan daha yeni geliyodu :D

Elemanın yanında hatun varmış,jest yapıp yenilseydin...

Ama bir gün yüklü bir F30 kasa denk gelecek sana,hadi hayırlısı...:pr: ondan sonra ulan R1 Almam lazım diyeceksin

Bilerek yenilseydin sevinseydi Genco . O değil de Nebi mı ne GTR'a kafa tutuyordu denk gelirse ilisme aman hee :)

Elemanın yanında hatun varmış,jest yapıp yenilseydin...

Ama bir gün yüklü bir F30 kasa denk gelecek sana,hadi hayırlısı...:pr: ondan sonra ulan R1 Almam lazım diyeceksin

:D İlerde şöyle bi durumumu toparlayım paramı biriktireyim H2 alıcam ya bu gidişle :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Bilerek yenilseydin sevinseydi Genco . O değil de Nebi mı ne GTR'a kafa tutuyordu denk gelirse ilisme aman hee :)

:D hahaha yok hocam

:D İlerde şöyle bi durumumu toparlayım paramı biriktireyim H2 alıcam ya bu gidişle :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

:D hahaha yok hocam

Mondialide H2'nin arkasına bağlasan ne zalım gider ama resmen kıvılcım çıkar....:flower:

Ben ona zamanında demiştim R1 veriyim diye :queen:

Aman kanka çok hızlı CC yükseltmek hayra alamet değil...bu işin sonu yok,yetmeyen adama H2R'da yetmez..

Zaten bu durumun,Makul mantıklı bir açıklaması olamaz..:pr:

Otobanda,otomobil ile kısa süreli 240 km/h çıktım,sonra 120'ye düşünce sanki 50ile gidiyormuş hissi veriyor,hee iki tekerde en fazla 180km/h yaptım ondada ulen ne oluyor dedim çektim sağa.fazlasına maçam yemedi..

4 tekerde 110-120'den sonra kontrol sende değil bu bir gerçek

2 tekerde ise 80-90'dan sonra aynı şekilde..

Son düzenleme:
Aman kanka çok hızlı CC yükseltmek hayra alamet değil...bu işin sonu yok,yetmeyen adama H2R'da yetmez..

Zaten bu durumun,Makul mantıklı bir açıklaması olamaz..:pr:

Otobanda,otomobil ile kısa süreli 240 km/h çıktım,sonra 120'ye düşünce sanki 50ile gidiyormuş hissi veriyor,hee iki tekerde en fazla 180km/h yaptım ondada ulen ne oluyor dedim çektim sağa.fazlasına maçam yemedi..

4 tekerde 110-120'den sonra kontrol sende değil bu bir gerçek

2 tekerde ise 80-90'dan sonra aynı şekilde..
İnsanoğlu işte hep daha fazlasını istiyor, şahsen ben motoru ilk aldığımda B mod bile fazla güçlü gelmişti :p ilk 2 ay standart modda kullanamadım motoru, kaldırırken bile sapıtıyordu, korkutuyordu :cherry:
Şimdi B moduna alınca motor gitmiyor gibi geliyor, yakında A moduna alıp birazda öyle gezerim sonrası turbolu motor :queen:

Hız konusunda bende de sıkıntı var biraz, hız arttıkça beynim yavaşlıyor :p göstergede gördüğüm son rakam 222 idi, bu noktada ne yapacağımı unutup gaz kesmiştim :queen:

İnsanoğlu işte hep daha fazlasını istiyor, şahsen ben motoru ilk aldığımda B mod bile fazla güçlü gelmişti :p ilk 2 ay standart modda kullanamadım motoru, kaldırırken bile sapıtıyordu, korkutuyordu :cherry:
Şimdi B moduna alınca motor gitmiyor gibi geliyor, yakında A moduna alıp birazda öyle gezerim sonrası turbolu motor :queen:

Hız konusunda bende de sıkıntı var biraz, hız arttıkça beynim yavaşlıyor :p göstergede gördüğüm son rakam 222 idi, bu noktada ne yapacağımı unutup gaz kesmiştim :queen:

Adrenalin salgısı artıyor,refleksler ani bir tepkimeye karşı savunmada kalarak,Merkezi sinir sistemine,stabil kalman yönünde uyarı veriyor hee bu iki durum;yani hız ve kontrol birbiriyle zıt olduğu için yavaşlamayı tercih ediyorsun.(Bu durum alkol vb.maddeleri almamış biri için)

Son düzenleme:
Adrenalin salgısı artıyor,refleksler ani bir tepkimeye karşı savunmada kalarak,Merkezi sinir sistemine,stabil kalman yönünde uyarı veriyor hee bu iki durum;yani hız ve kontrol birbiriyle zıt olduğu için yavaşlamayı tercih ediyorsun.(Bu durum alkol vb.maddeleri almamış biri için)

Demek 2 bira çaksak 300ü rahat sileriz :queen: Töbe töbe alkol bana ters, araç kullanırken insanlığa ters...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

:D hahahaha ilk motorum o beniiiimmm

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

:D zamanı gelince alırız :D
Şu işleri bi düzene koyuyum :D

Almayı düşünüyorsan kırmızı banknotları hazırla, bu makina para yakıyor resmen :queen: akü 650, buji 280, zincir 500, hava filtresi 240 sıkıntı büyük :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

O hızı bide nakedda görsen insan korkudan gazı kesemiyor 😁 Çok tecrbem yok ama benim en büyük avantajım naked makinadan yürüdüm , arada bi gazlıyım diyorum en fazla 1-2 dk sürüyor . Rüzgâra yiğitlik olmuyor 😁

nyk

motor r6 ise yüklü F30 nereye geliyo :) plakasını okuyamaz

O hızı bide nakedda görsen insan korkudan gazı kesemiyor Çok tecrbem yok ama benim en büyük avantajım naked makinadan yürüdüm , arada bi gazlıyım diyorum en fazla 1-2 dk sürüyor . Rüzgâra yiğitlik olmuyor

Ben 140 dan sonra yatıyorum deponun üstüne :flower:

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Yanında kız arkadası olan kardeşlerime karısmıyorum hem kendilerini riske atmasınlar hem kız arkadaslarına rezil olmasınlar maksat :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar