köpek kovalaması

Yine bennn :D
Ya bu gün arkadaşın köye gittik, gezecek gidecek yer arıyoduk dedi bizim köye gidek tamam dedim neyse vardık bunların köye. Kahverengi beyazlı bi köpek otların arasında kamufle olmuş göremedim. Arkadaş bana bas bas diye bağırıyo yol taşlı motor yalpalayarak gidiyor bide bas diyor kafayı bi çevirdim köpekle göz göze geldik. Köpek o anda yatıyodu arkadaş gaza asıldı gitti yolda yokuş yukarı topraklı taşlı ve viraj var.
Neyse köpekle göz göze geldik bana baktı baktı tam önünden geçerken ayağa kalktı havlayarak geliyo önce bi duruyum dedim sonra dedim köpek ısıracağına köpekten kurtulana kadar basıp düşmeye razı geldim. Şansım varmış normalde ben o şekilde gaz açsam o yolda düşerim yani. Ha basarken düşmesem dururken düşerim çünkü dediğim gibi yol taşlı ve toprak frene basınca lastik kayıyor 60-70 metrelik yolun sonunda ana yola çıkıyo mecbur durman lazım. Tecrübelerimden yola çıkarak. Çok dengeli bi şekilde virajıda aldım düşme tehlikesi geçirmeden yokuşuda çıktım. Dengeli derken o tarz bi yola göre iyi bi viraj aldım yani :D
sanırım büyük taşlara denk gelmedim o olayın heyecanından nasıl gittim hatırlamıyorum :D

Son düzenleme:
Köpekler arada bir kafalarına göre takılır. Ben önce hızı azaltıp sonra gazlayınca bırakıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar