Arama sonuçlarınız

1. umuterdogdu

kymco agility 125 Fren = disk balatası ve kampana

Motorum kymco agility motorun on frenı tutmuyor balata bitmiş sanırsam bır ıkı abide dedi balata bitmiş arka fren kampanada bitmiş sanırsam motor 2005 model ortalama bu on fren ile arka fren kaç paraya yaparlar abilerim :)
  2. umuterdogdu

Bu kadarda terbiyesizlik olmaz !

Sabah 10:30 da Kağıthane Axis e gittim spor yapmaya scooter ımı park ettım yanımdada cbr 125r özel renk ve 2014 model 2 adet cıbır vardı oturdum scooter ımın ustune baktım allah sahiplerine bağışlasın :) :cat: Sporumu yaptım kaskımı aldım elime indim otopark a her yer boş...
  3. umuterdogdu

Teknosa = KVK servisi seviyorum :D

Htc one x almıştım bundan 6 ay önce telefon ilk aldıgımın ertesı gunu bır sıkıntı vermıstı haparlör bir değişik çalısıyordu sesı tuhaftı 2 hafta gecti adapazarı hendek deydim istanbula gelemedim geldım verdım yaptılar ondan sonra yaşadıklarım servisdeki maceralarımı anlatım sıze :)...
  4. umuterdogdu

Nurtepede motor operayonu

nurtepe de bugun çevirme vardı tabiide göbeginde değil :D nurtepe idare yol ayrımından nurtepeye girince hemen o kafsaktan 50 m içeriye kurmuşlar tezgahı her motorluyu çeviriyorlardı :D Her motorlu gibi benide çevirdi :'( tabi önünde durdum aramızda 5 metre vardı sonra dedım lan...
  5. umuterdogdu

Cbr 125 Vs Yuki 250

CBR 125 R 2015 MODEL YK250 SPİTZER 2015 MODEL Sizce hangisi ve neden ?
  6. umuterdogdu

kırmızı siyah suziki büyük ihtimal çalıntı

iki tane keko diye tabir ettigimiz kafasında mavi şapkaaı olan hiç bir korumalık olmuyan cağlayan adliyesindeki şişli tarafından redline yapa yaparak gidiyorlardı büyük ihtiml çalıntı gövde kırmızı z şeklinde siyah boya vardı 20:01 de gördüm fotograf öekemedim...
  7. umuterdogdu

kymco agility 125 Motorumdaki arıza :)

Sinyaller çalısıyor Motor çalışıyormu bakalım Sonra çıkan ses ne bilmiyorum bilginiz varmı benzin denmi karbüratördeki pis benzindenmi bilgim yok bilginzi varsa benim yapabiliceğim bişeyse yardım edermisiniz :)) Yardımlarınızı beklyorum abilerim
  8. umuterdogdu

Döviz sektöründe olan varsa içeri girebilirmi

Merhabalar abilerim döviz sektör'ündeki abilerime bişey sorucağım euro 2.8211 Ne zaman olur yada 2-3 kuruş geçer bilginiz varmı tahminen bozdurup motoru alıcam artık böyle zamansız beklemekten iyice sinir oldum :'// :salut::salut: Yorumlarınızı bekliyorum :)))
  9. umuterdogdu

Bunun motora zararı varmı?

Büyük ihtimal var gibi gözüküyor o egsoz ısındıktan sonra motora bence zararı olur birde bu nasıl bir egsoz böyle oluyor :) söylüye bilirmisiniz :)
  10. umuterdogdu

CBR 125 2015

Merhaba abiazlerim çok yakın zamanda cbr 125r alcam 2015 model ama bişey sormak istiyorum dikkatimi çeken honda yazısı CBR yazısı birde amasör ün kırmızı olması bunu satan firmamı yapmış yoksa 2015 modelindeki özellikmi bu ? Birde siyah modelimi var sadece ? Cevaplarınızı...
  11. umuterdogdu

DIRAL DEDE UFAK BİR KAZA

Geçmiş olsun tekrardan ama iyiki motordan kendini attı
  12. umuterdogdu

TÜM ENGELLERE RAĞMEN ENGELLİ OLMAK

Merhaba öncelikle ben forumu bayağıdır takip eden ve yeni üye olan umut erdoğdu benim bir engelli kardeşim var :) Engelli kardeşlerim de var abilerimde var ama gördüğüm ve yaşadığım olayları birazcık yazıcağım. Öncelikle gecen gün motovlog izliyordum ve bir video okadar dikkatimi...
  13. umuterdogdu

Scooter akü :)

agillty kymoco motorum var aküsü biraz sıkıntılıydı . yani 1.5 haftadır motor yatıyor calıstıramadım kardan dolayı bı calıstırdım bı basladı calıstı sonra marş alıyor calısmıyor benzın var :Z sonra bende akü vardı 14 v luk verdım + - + - ye yine verdım aynı sekılde mars...
  14. umuterdogdu

Merhaba abilerim bişey danışıcagım

Büyük günler geldi çattı annemler ümreye gidiyor tam 9 gün sonra filan :) bende şişlideli esengül honda bana bayagı yakın oldugu ıcın ilk oraya gitmeyi düşünüyorum cbr 125 çok bilinen bir motor ve herkesin gözdesi bir motor ben cbr 125 r ı aldınmı 20 bin km kullanıcağım kesinlikle...
  15. umuterdogdu

Motor hakkında bilgi almak istiyen herkes :D gelsin :=

https://www.youtube.com/watch?v=5S5OZgACMIk#t=1115
  16. umuterdogdu

Motorsiklet ceket

Merhabalar , motorum cbr 125 olucak :) şimdi geziyordum forumda robokop ısmını duydum bir araştırdım hoşuma giden bir modeli ile karşılaştım bilen kullanan fikri olan varmı http://www.hudsonderi.com/?urun-2496-dm-2521-robokop-jeans-ceket-siyah jeans oldugu ıcın cokmu hava alır yada...
  17. umuterdogdu

Ailemi ikna ettim

Ben umut 18 yaşındayım :) şuan scoter ' im var kymco agilyt 125 ama vitesli motor istiyorum cbr 125 cbr 250 yamaha r25 :) bunlardan birisi her zaman istemişimdir en son kafama dank etti konusucam dedım adam gibi çıktım karşılarına konusmaya motor alıcaksın ehliyet diyorsanız...

Yeni mesajlar