Nurtepede motor operayonu

nurtepe de bugun çevirme vardı tabiide göbeginde değil :D nurtepe idare yol ayrımından nurtepeye girince hemen o kafsaktan 50 m içeriye kurmuşlar tezgahı her motorluyu çeviriyorlardı :D

Her motorlu gibi benide çevirdi :'( tabi önünde durdum aramızda 5 metre vardı sonra dedım lan babamlar yok yakalansak bile yandık diye düşündüm bir topuk zaten scooter bastım geldim evin önüne kapattım motoru duruyo aman allahım bıdaha ehliyet alana kadar binermiyim ben o motora :'( 22 sınde sınavım var ona gırım öyle tövbe ettim .( :pr::pr::pr::pr:

neyse gelelim asıl konuyo bugün bayagi motor almışlardır diye düşünüyorum inşallah bulunulanlar sahiplerine gider :)

seninkidemi çalıntı demeyin ruhsatı var herşeyi var ehliyet yok abilerim :D

Kaşıntın var kaşıyacaklar Umut :D Sabret ehliyetini alana kadar binme otobüs minibüs ne güne duruyor :queen:

Bu arada ben motoru aldım alalı 10 ayda 1 polis çevirmedi bende eve ordan mı geçsem ne yapsam çevirmiyolar beni full ekipman görünce ne var arkadaş bende ruhsatımı ehliyetimi göstermek istiyorum çantamda çürüdüler :flower::mrgreen:

Kaşıntın var kaşıyacaklar Umut :D Sabret ehliyetini alana kadar binme otobüs minibüs ne güne duruyor :queen:

Bu arada ben motoru aldım alalı 10 ayda 1 polis çevirmedi bende eve ordan mı geçsem ne yapsam çevirmiyolar beni full ekipman görünce ne var arkadaş bende ruhsatımı ehliyetimi göstermek istiyorum çantamda çürüdüler :flower::mrgreen:

haklısın abi 19 gün sabır :D valla ya alcam bende göstermek istiyorum :'( bakın bakın ehliyetim var demek istiyorum :D

nurtepe de bugun çevirme vardı tabiide göbeginde değil :D nurtepe idare yol ayrımından nurtepeye girince hemen o kafsaktan 50 m içeriye kurmuşlar tezgahı her motorluyu çeviriyorlardı :D

Her motorlu gibi benide çevirdi :'( tabi önünde durdum aramızda 5 metre vardı sonra dedım lan babamlar yok yakalansak bile yandık diye düşündüm bir topuk zaten scooter bastım geldim evin önüne kapattım motoru duruyo aman allahım bıdaha ehliyet alana kadar binermiyim ben o motora :'( 22 sınde sınavım var ona gırım öyle tövbe ettim .( :pr::pr::pr::pr:

neyse gelelim asıl konuyo bugün bayagi motor almışlardır diye düşünüyorum inşallah bulunulanlar sahiplerine gider :)

seninkidemi çalıntı demeyin ruhsatı var herşeyi var ehliyet yok abilerim :D

dostum kusura bakma ama seninki cahil cesareti. Allah korusun bir kazaya karışırsan başın yanar. heleki ölümlü kaza ise (Allah göstermesin) cezasını sen düşün işin birde vicdani boyutu var orası apayrı bir mesele. bak şöyle bir senaryo yazalım. sen motora bindin yine ehliyetin yok gitti gittin kırmızı ışık yandı ve durdun. o sırada karşıdan karşıya geçen bir psikopat geriledi ve koşa koşa senin motoruna kafa attı (psikopat işte) yere düştü yaralandı/öldü. işte bu durumda bile ehliyetin olmadığı için sen suçlu oluyorsun. bak kendin demişsin 19 gün var diye. bence boşu boşuna belaya bulaşma riskini alma.

Sen dua et senin plakanı almamış olsun. yoksa o ehliyetin ücterinin 3 katı bi ceza gelir eve....

ahahaha... Gençliğim geldi aklıma. Yıllarca ehliyetsiz kullandım. Her yakaladıklarında azı dişimi sökerlerdi. Bu yüzden İstanbul'un bütün arka sokaklarını avucumun içi gibi bilirim. Zor bela ehliyeti aldım, ulan bir tane çeviren yok. Çevirmeye denk gelsem bile "geç geç" diyorlardı. Deli oluyordum. Öyle oluyor bu işler :flower:

Valla tövbe tövbe kullanmıcam :'( motoru bagladım ustunu orttum oyle duruyo :'( ehliyetimi alim ozaman çıkıcam sokağa :':)pr::salut:

atillaXtreme abi herkes öyle diyo abi :'(

çevirmenin adresini tam ver ki buradan okusunlar oralarda dolaşmasınlar milletin motoru bulunamasın ! hey allahım yarabbim

cumartesi akşamı kadıköyden altunizade tarafına giderken çevreyolu girişinde çevirme vardı ilk kez çevrildim artçımda vardı bizde sıkıntı yok herşey tam ama motorda topcase var dedim kesin topcaseden sıkıntı olacak çünkü geçen hafta bayağı bir ceza yağdırmışlardı fsm deki motor kazasından dolayı sanırım. neyse durdurdu polis bizi memur ile aramdaki diyolog:
Polis: birşeyler içtin mi?
Ben: hayır hocam 5 dk evvel çay içtik :)
polis: (alkol test aletini uzattı) üfle bakayım hemen göndericem kontrolden sonra
ben: tabikide hocam çıksa çıksa çayın demi çıkar (üfledim tabi 0 alkol :)
polis: tamam geç.
''ehliyet sormadı ruhsat sormadı plaka komtrolde yok :) '' ula içimde kaldı 40 yılın başı bi çevrildim ondada belge soran olmadı :D
dedim hocam bişi sorabilirmiyim
sor hemen çabucak.
(topcaseyi işaret ederek)
ya dedim abi bunlar için şöyle böyle diyorlar :D yani dedim yasakmı yoksa yasalmı?
polis: cezai işlemi yok sadece ticari amaçlı takılan çantalarda tehlike oluşturabilecek motorlarda bazen çevirme oluyor.
ben: eyvallah hocam kolay gelsin :)

sonuç: çevrildik ama belgeleri göstermek nasip olmadı aaa bak ben bilinçli motorcuyum nidalarım içimde patladı :p
elde edilen : alkollü iken araç kullanılmaz kuralına uymanın rahatlığı :)
düşünülen: bahtsız bedeviyim ben ehliyetimi yada ruhsatımı evde unutmuş olsam kesin sorarlar ve cezayı kol gibi monte ederlerdi :D
görülen tepki: ne uzattın kardeşim özet geç :D
saygılar abilerim kardeşlerim tekeriniz düz bassın... :)

Ucuz atlatmışsın , geçmiş olsun . Keşke atlatamasaydın .

bir ehliyetin lafı mı olur canım?

şaka bir yana yorumu okuyunca istemsiz güldüm. aslında yerden göge kadar haklısınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

cumartesi akşamı kadıköyden altunizade tarafına giderken çevreyolu girişinde çevirme vardı ilk kez çevrildim artçımda vardı bizde sıkıntı yok herşey tam ama motorda topcase var dedim kesin topcaseden sıkıntı olacak çünkü geçen hafta bayağı bir ceza yağdırmışlardı fsm deki motor kazasından dolayı sanırım. neyse durdurdu polis bizi memur ile aramdaki diyolog:
Polis: birşeyler içtin mi?
Ben: hayır hocam 5 dk evvel çay içtik :)
polis: (alkol test aletini uzattı) üfle bakayım hemen göndericem kontrolden sonra
ben: tabikide hocam çıksa çıksa çayın demi çıkar (üfledim tabi 0 alkol :)
polis: tamam geç.
''ehliyet sormadı ruhsat sormadı plaka komtrolde yok :) '' ula içimde kaldı 40 yılın başı bi çevrildim ondada belge soran olmadı :D
dedim hocam bişi sorabilirmiyim
sor hemen çabucak.
(topcaseyi işaret ederek)
ya dedim abi bunlar için şöyle böyle diyorlar :D yani dedim yasakmı yoksa yasalmı?
polis: cezai işlemi yok sadece ticari amaçlı takılan çantalarda tehlike oluşturabilecek motorlarda bazen çevirme oluyor.
ben: eyvallah hocam kolay gelsin :)

sonuç: çevrildik ama belgeleri göstermek nasip olmadı aaa bak ben bilinçli motorcuyum nidalarım içimde patladı :p
elde edilen : alkollü iken araç kullanılmaz kuralına uymanın rahatlığı :)
düşünülen: bahtsız bedeviyim ben ehliyetimi yada ruhsatımı evde unutmuş olsam kesin sorarlar ve cezayı kol gibi monte ederlerdi :D
görülen tepki: ne uzattın kardeşim özet geç :D
saygılar abilerim kardeşlerim tekeriniz düz bassın... :)

keşke bize de böyle anlayışlıları, bilinçlileri denk gelse :)

Ya nasıl bir milletiz de polis tarafından çevrilmek istiyoruz :cherry:

beni çevirmediler çevirmediler çevirmediler en son pazar günü yaşlı amca çevirdi. arkada kız arkadaşım vardı.
söylediği aynen şu " bu motor tek kişilik değilmi evlat çıkar bakayım ruhsatı! arkada ki arkadaş emanet gibi duruyor bune yahu " sonra " senin ehliyetinde yoktur şimdi " sonra " egzozun sesine bakayım. sonra " plaka sıkıntılı onu düzelt okunmuyor " dedi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar