- Konu Yazar
Htc one x almıştım bundan 6 ay önce telefon ilk aldıgımın ertesı gunu bır sıkıntı vermıstı haparlör bir değişik çalısıyordu sesı tuhaftı 2 hafta gecti adapazarı hendek deydim istanbula gelemedim geldım verdım yaptılar ondan sonra yaşadıklarım servisdeki maceralarımı anlatım sıze
1-Hoparlör patladı (1 günlük telefon) + ön kamera da bulanıklastı oda patladı sanırsam değiştirildi geldiğinde.
2-Hoparlör patladı ( geldikten 10 gün sonra ) + olarak telefon 67 derece sıcaklığa ulaşıyordu (su geçirmez olsa evin sıcak suyunu telefondan üreticektim
)
3-Telefon hayla ısınıyor - telefonda kasmalar mevcut - hoparlör yine patladı
4- seferde ise gecen hafta abim everdim ben çalıstıgım için gitti verdi telefonu hoparlör patlak ısınıyor ve kasıyor diye birde değiştirmek istiyorum demiş iyiki demiş
) :cat:
Telefondan aradılar telefonunuzun anakartı yanmıştır başka telefon verebiliriz tabikide dedik önerileriniz neler dedim htc m8 mini 2 demezmi
tamam dedim grisini istiyorum dedım 3 gun sonra teknosadan alabilirsiniz dedi
l: Bugün cevahir e gittim aldım telefonu eve geldim micro sim i takıcam olmuyo
kağıthaneye inip micro sim in bir küçüğü varmış onu almak ıstıyorum dıcem kaç para micro sim in bir küçük simi birde hemen acılırmı aldıgımda 
1-Hoparlör patladı (1 günlük telefon) + ön kamera da bulanıklastı oda patladı sanırsam değiştirildi geldiğinde.
2-Hoparlör patladı ( geldikten 10 gün sonra ) + olarak telefon 67 derece sıcaklığa ulaşıyordu (su geçirmez olsa evin sıcak suyunu telefondan üreticektim
3-Telefon hayla ısınıyor - telefonda kasmalar mevcut - hoparlör yine patladı
4- seferde ise gecen hafta abim everdim ben çalıstıgım için gitti verdi telefonu hoparlör patlak ısınıyor ve kasıyor diye birde değiştirmek istiyorum demiş iyiki demiş
Telefondan aradılar telefonunuzun anakartı yanmıştır başka telefon verebiliriz tabikide dedik önerileriniz neler dedim htc m8 mini 2 demezmi