Arama sonuçlarınız

1. M

Motosiklet Fuarı - Genel Bilgi Lütfen

Arkadaşlar Merhaba, Perşembe yada cuma günü motosiklet fuarına gelmeyi düşünüyorum.. Şehir dışından uçakla gelip aynı gün dönmeyi planlıyorum.. Uçak bilet saatlerimi ayarlamaya çalışıyorum.. Sizce ne kadar bir süre fuarı dolaşmam ve ufak tefek alışveriş yapmam için yeterli olur.. 3-5 saat bu...
  2. M

Motosiklet Seçimi Hakkında - Ninja 250SL wsb vs z250sl

Arkadaşlar Merhaba, Uzun zamandır forumu aktif olarak takip etmekteyim.. Ekipmanlarımı geçen yaz tamamladım ama motosikleti almak kısmet olmadı.. 2016'da yeni çıkıcak modelleri ve yamaha'nın mt25 modelini bekledim ama malesef ABS olmadığı için eledim.. Sizce başlangıç için Kawasaki z250sl...
  3. M

2015 Model Sıfır Motosiklet Fiyatları Hakkında

Arkadaşlar Merhaba, Satıcıların elinde 2015 model sıfır motosikletler var... Örneğin kawasaki'nin sitesinden fiyatlara baktığımızda 2016 fiyatları var.. Ama 2015 model motosikletleride aynı fiyatlardan satma çabasını görüyorum.. Sizce azda olsa bir indirim yada bir fark olması gerekmiyormu geçen...
  4. M

Yamaha Mt-25 ve ABS'li Model Getirtmek Hakkında

Merhaba,bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.. Şubat ayındaki fuarda yamaha türkiye ile olan yazışmalarım sonucunda MT-25'in lansman ve satışının yapılacağı bilgisini öğrendim. Kendilerine ABS'li modelin satışı yapılacakmı yada istek üzerine getirtme şansımız varmı diye sorduğumda ise...
  5. M

Yılbaşına Kadar Ehliyetimi Almak Zorundamıyım?

Arkadaşlar Merhaba, 3-5 ay önce motosiklet ehliyeti için uygulama sınavına girdim ve geçtim.. Sürücü kursundan dosyamı aldım, iş yoğunluğundan fırsat bulup ehliyetime ekletmek için başvuru işlemlerini yapamadım.. Yılbaşına kadar bu işleri halletmem gerekli mi? Bıraksam bir sorunla...
  6. M

Abs'li Motor Getirtmek

Merhaba, Merak ettiğim bir konu hakkında bilginizi almak istiyorum. Biraz araştırdım ama çok bir sonuca ulaşamadım. Yakın zamanda fuar'la birlikte Yamaha MT25'in satışına başlanacağı bilgisi dolaşıyor. Ama yamaha MT125 modelinde yurtdışında ABS'li modelin satışını yaparken Türkiye piyasasına...
  7. M

Motosiklet Taşıma Hakkında Fikir

Arkadaşlar Merhaba, şehir dışından motosiklet almaya gidicem 300 - 350 km uzakta.. Ama yeni başladığım ve adaptasyon eğitimleri tamamlamadığım için binip getirmeyi gözüm yemiyor. Doblo yada caddy tarzı küçük ticari araç kiralasam arkasına atıp getirme şansım varmıdır z250sl için... Kabin...
  8. M

Motosiklet Seçimi Konusunda Fikirleriniz Lütfen (Kawasaki İsyanı Ağırlıklı)

Merhaba, Tüm ekipmanlarınızı tavsiye ve görüşler bol forum araştırmaları sonucunda tamamlamış biri olarak ilginiz için öncelikle çok teşekkür ederim. Yakın zamanda motor almak için girişimlere başladım. Kafamdaki tüm soru işaretlerini çözüp kawasaki z250sl almak için bayiye gittim. Ellerinde...
  9. M

Motosiklet Kilit Tavsiye Lütfen

Arkadaşlar Merhaba, Motosiklet için kilit tavsiye ve önerileriniz nelerdir. Forumda araştırma yaptım ama kafam allak bullak oldu ve güncel bir yoklama daha yapmak istedim.. Apartmanın kapalı garajında tutuyorum ama genede içim rahat değil. Obsesif oldum bu konu yüzünden, Bir disk kilidi ve...
  10. M

Eskişehir İçin Usta Tavsiyesi

Arkadaşlar Merhaba, İnşallah aksilik çıkmazsa Cuma günü eskişehir'den motorumu alıyorum. Eskişehir'de 2. el motoru gösterebileceğim (ücreti karşılığında) yardımcı olacak bir usta tavsiyeniz öneriniz varmıdır?
  11. M

Vekalet ile Motosiklet Alımı ve Plaka Değiştirme Hakkında

Merhaba, Bir kaç gün içerisinde bir yakınımın üzerine motor alıcam farklı bir şehirden. Bunun için yakınımın bana noterden üzerime araç alıp satabilir tarzında bir vekalet vermesi yeterlimidir ? Bir diğer sorumda alacağımız motorun plakasını değiştirmeyi düşünüyoruz. Sanırım bunu noterde alış...
  12. M

Eskişehir'deki Arkadaşların Fikirlerine İhtiyacım Var.

Arkadaşlar Merhaba.. Yarın Eskişehir'e ESMOTO'ya motor bakmaya gitmeyi planlıyorum. Kendim çok anlamadığım için. Motoru bir ustayada göstermek istiyorum. Eskişehir için tavsiye edeceğiniz sağlam bir usta varmıdır? Yada anlayan bir arkadaş varsa birliktede gidebiliriz. ESMOTO hakkındada fikir...
  13. M

İzmirden Motosiklet Almaya Gidiyorum Yardım Lütfen

Arkadaşlar Merhaba, İzmirden bir motosiklet almaya gideceğim.. Kullanıcısıyla internet üzerinden konuştuk ve bir sıkıntı görünmüyor gibi. Ama işi garantiye almakta fayda var. Bir servis ve ustaya göstermek istiyorum.. Rodajı doğru yapılmış mı sıkıntısı varmı vs. vs. vs. Motorun modeli kawasaki...
  14. M

LowSide Durumundan Kurtulmak İçin Nasıl Bir Yol İzlenmeli?

Merhaba, Yeni başlayan bir aday olarak sürekli araştırmalar yapıyorum ve bu işin sonunun olmadığının farkındayım.... Paylaştığım videoda bir çok sürücü virajda lowside ile karşılaşıyorlar.. (Yanlışım varsa düzeltin lütfen) Motosikleti tekrar düzeltmek için nasıl bir yöntem izliyorlar...
  15. M

Kask Hakkında Fikir Lütfen

Merhaba, Yeni başlayacak bir aday olarak yarın kask eksiğimi tamamlamak istiyorum. Okadar çok araştırdım okudum inceledim ki kafam allak bullak oldu ve sonuç olarak hiç birşey alamadım. Yola ilk başta Shoei - Gt air almak için çıktım sonra Shoei - NXR oldu, arkadaşlarım kafamı karıştırdı SHARK...
  16. M

Ekipman Seçimlerim Konusunda Fikir Lütfen

Arkadaşlar merhaba, yarın ekipmanlar için alışverişe çıkmayı planlıyorum.. Hatta iş için istanbul'a gelmişken ordan halledicem.. Mont olarak; DAINESE AIR FRAZER MONT düşünüyorum... Yazın ve ağırlıklı şehir içi kullanıcam motorsikleti yenide başladığım için deri sıcaklarda biraz zorlar diye...
  17. M

İstanbul'a Geliyorum Ekipmanlar İçin Mağaza Tavsiyesi Lütfen

Arkadaşlar Merhaba, Cuma günü iş için İstanbul'a geliyorum. Yakın zamanda motosiklet eğitimimi ve ehliyetimi hallettim. Ekipmanlarımı deneyerek almak istiyorum. Şükrü saraç oğlu stadı arkasında mototaş'a uğramayı planlıyorum. Bunun haricinde çevrede yada uzakta olsa gitmeye değecek mağaza...

Yeni mesajlar