Motosiklet Seçimi Hakkında - Ninja 250SL wsb vs z250sl

Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır forumu aktif olarak takip etmekteyim.. Ekipmanlarımı geçen yaz tamamladım ama motosikleti almak kısmet olmadı.. 2016'da yeni çıkıcak modelleri ve yamaha'nın mt25 modelini bekledim ama malesef ABS olmadığı için eledim..

Sizce başlangıç için Kawasaki z250sl (NAKED) mı yada Ninja 250SL mi seçmeliyim.. Ninja'nın kullanımı zormudur? Bu arada sürüş eğitimi ve ehliyetimi tamamlamış bulunmaktayım.. Alacağım motosiklet ile adaptasyon eğitimim olucak.. Şimdiye kadar racing'lere hiç yönelmemiştim ama şu an çok kararsızım.. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Buna en iyi cevabı verebilecek olan kişi yine sizsiniz. Motosikleti ulaşım aracı olarak mı kullanacaksınız yoksa keyfine haftasonları mı bineceksiniz, eğik bir sürüş mü seviyorsunuz dik mi olmak istersiniz, uzun süre şehiriçi trafiğinde kalacaksanız eğik sürüşlü ss makinalar yoruyor bayaa. Ben uzun yol da yapıcam mı diyorsunuz. Tek mi bineceksiniz artçınız olacak mı ? Bir sürü değişken var. Bunu anlamanın en iyi yolu motorlara binip bir test etmektir. Sonrasında kalbiniz doğru olanını size söyler zaten ;)

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.. Açıkcası yeni başlayan birisi için racing'de çok zorlanırmıyım diye kararsız kaldım.. Daha çok yakın mesafe ulaşım ve haftasonları keyif için kullanmak istiyorum..

http://cycle-ergo.com/

buradan boyunuzu ve bacak iç boyunuzu girerek motor üstündeki postürünüzü görebilirsiniz. lean angle da veriyor. yani ne kadar eğildiğinizi de görebilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.. Açıkcası yeni başlayan birisi için racing'de çok zorlanırmıyım diye kararsız kaldım.. Daha çok yakın mesafe ulaşım ve haftasonları keyif için kullanmak istiyorum..

o zaman daha keyifli bir makine olan duke 250 yi öneririm size. Dik kullanım pozisyonlu rosso 2 lastikli abs li kaydırmalı debriyajlı .

Kocaeli İl Temsilcisi
Kısa mesafe ve şehiriçi kullanımı için naked tarz almanız daha avantajlı olur . Paranız varsa duke 250 biçilmiş kaftan . Sınıfının lideri durumda şuan . 2. sırada ise z250sl geliyor . :)

2sindede zorlanmassın oyuncak gibi makinalar 10 numara seçim 2 side başlangıç için hayırlı olsun hangisini alırsanız güle güle sürün kazasız belasız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar