Arama sonuçlarınız

1. Erdost

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

😂😂 Aynen, Çin motoru adamı çarpar :) Japon pcx e dünyanın en dandik scooterlarindan birisi 260.000 TL vermeye devam, hiçbir özelliği olmayan İtalyan scooterlara 400 500.000 vermeye devam :) Kesinlikle siz böyle düşünün ki biz Çin motorlarını ucuza alıp binmeye devam edelim ..
  2. Erdost

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Bir zontesim 350t2 20.000 km oldu, diğer zontesim Rz250s scooter 5000 km de. Bugüne kadar ikisi de tık demedi. Zontes parça kalitesinden falan yolda bırakmaz, tek tük belki çıkar. Nereden biliyorum Türkiye de bu motorla ve markayla ilgili belki en kapsamlı ve uzun km yapan kullanıcısiyim...
  3. Erdost

Zontes Zontes 350 T2 Adventure inceleme / Tanıtım / Bilgi paylaşım

Zontes 350 T2 – 20.000 km Uzun Kullanım İncelemem Arkadaşlar selam, motorum Zontes 350 T2 şu an 20.000 km’ye geldi. Bu süreçte yaşadıklarımı, iyi–kötü ne varsa detaylı şekilde paylaşmak istiyorum. --- Mekanik ve Genel Durum 20.000 km boyunca yaşadığım tek problem ön teker bilyesi oldu...
  4. Erdost

16.000 kilometrede bugüne kadar herhangi bir sorun olmadı, zincirin altında takoz var o yırtılmış, çinden sipariş ettim geldi, zincir dişli set olarak değiştirdim, ön dişli bu arada inazuma ile aynı. Kesinlikle fiyatına değen bir motor, almak isteyen aklında motorla ilgili soru işareti...
  5. Erdost

GS 1200 1250 serisi harici Türkiye'de servis parça piyasası içler acısı. Yeni gelen Voge 525 dsx Cf moto MT 800 Zontes 350 serisi Bunlar gerçekten kalitesi özellikleri iyi motorlar, alıp japon ve Almanlar kadar yol yapılıp binilebilir. Bajaj ilk geldiğinde bu alman ve Japon savunucuları...
  6. Erdost

Bu sorunlar Japon ve almanlarda da var. Arkadaşım Afrika twin için 3 ay parça bekledi, serviste yattı motor. Sıfır F750 Gsin şu pompası arıza yaptı, yine parça yoktu o da bir müddet bekledi zamanı tam hatırlamıyorum. Sonuç..
  7. Erdost

Çinli motorlar çok sağlam geliyor, birkaç sene içerisinde bu düşüncelerin biteceğini düşünüyorum. Artık çin teknoloji üreten bir ülke.Yavas yavaş kalite için gereken tecrübeye de sahip oluyorlar.Benim gördüğüm o. Servis yedek parça konusunda BMW harici diğer markaların pek farkının olduğunu...
  8. Erdost

İyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Başlığı, güncel tutmaya çalışacağım,Motorla ilgili soru sormak isteyen bilgi.almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Eksiklerde unuttuğum birşey vardı, Arka ABS nin kapatılamiyor oluşu arazi de problem yaratıyor.Arka.Abs nin mutlaka devre...
  9. Erdost

Aynı sartlarda aynı hızda, aynı yolda, yan yana yaklaşık 80 km hızla, 2 3 sefer ard arda, yan yana gelerek aynı zamanda frene bastık.Her seferinde Zontes fark açarak daha hızlı sekilde durdu, yaklaşık 3 4 metre fark oluyor. Bir kere de, piaggo 400 Luk scooter modeliyle denedik, onunla inanılmaz...
  10. Erdost

Merhaba, internette hiçbir kaynağın olmaması nedeniyle, inceleme yapmak bana düştü. Daha önce motosiklet modellerine başlık açmıştım ancak yayınlanmadı. Bu modeli iyice araştırmıştım, aldığım zaman tüm motorlarda stok sıkıntısı olması sebebiyle iyice aklım zontes 350 t2 ye düşmüştü. Yaklaşık...
  11. Erdost

Sahibinden.com İfşa Köşesi

Arkadaşlar merhaba, bazı takip ettiğim modeller var uzun süredir.Satılığa koyulan ve satılan motorları takip ediyorum.Sonra satılan motorların tekrar ilanlara çıktığını da görüyorum. Fakat arada sırada gözüme bazı saçmalıklar ilişiyor.Altta vereceğim ilanı değerlendirin, bu kişi bu motoru iki...
  12. Erdost

Yakıt pompası İle ilgili Sorun

Arkadaşlar, geçen gün motorumda sürüş halinde tüm elektrik gitti.Açıp baktığımda sigortanın attığını gördüm.Herneyse bir yerden şasi yapıyor olduğunu düşündüm.Tamirhaneye çektik.Tesisatı incelediğimizde bir yerde far kablosunun sivri bir yere sürtüp yırtıldığını gördük.Bunu onardık birkaç...
  13. Erdost

13.000 Km Sonunda İlk Kazamı Yaptım, Buyrun...

Evet arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bütün olasılıklar bugün gerçekleşti ve ben yeri güzel bir şekilde öptüm ve şanslıyım ki ucuz atlattık.Kırık çıkık yok yüksek derecede doku zedelenmesi var. Ve bugün motor sürmenin ne kadar ciddi bir iş olduğunu gerçek anlamda anladım.Yere düştüğünüz...
  14. Erdost

6000 Kilometre Sonunda ki Tecrübelerim

Evet arkadaşlar, 2007 yılında 10 bin 150 cc lik Scooter tecrübemden sonra, ara vermiş ve 2015 te 8 yıl sonra 650 cc motor ile, motosiklet hayatıma yeniden başladım. İlk başlarda beni en çok zorlayan motorun ağırlığı oldu, cc ye nazaran.Adaptasyonumun çok hızlı olduğunu düşünüyorum.Bunda en...
  15. Erdost

Uzun Yol İçin Tavsiye ve Önerileriniz

Arkadaşlar merhaba, Cumartesi sabahı Gebze'den Balıkesir-Edremite gideceğim.Pazartesi sabahı da geri döneceğim.Bu benim ilk uzun yol tecrübem olacak.Şimdiden can atıyorum yola çıkmak için.Fakat uzun yol da yanıma almam gerekenler, dikkat etmem gereken hususlar ve tavsiye verebileceğiniz konulara...
  16. Erdost

Mükemmel Panik Fren Örneği

Kazaya kilitlenmeyip, algısını açık tuttuğu için kendini büyük bir kazadan kurtaran mükemmel bir panik fren örneği.Paylaşmak istedim sizlerle.. fvgsB4CwDfM
  17. Erdost

Ekonomik Ve Pratik Motosiklet Garaji

Evet arkadaşlar bu şekilde ufak bir proje hazırladım,2.5 metre uzunluğunda, 2 metre yüksekliğinde, 170 cm genişliğinde tabanları tahta olan, dış yüzeyi branda olacak bir garaj yaptıracağım.Maliyeti ise 400 500tl arası olacak. Demir maliyeti 200 tl +50 olabilir İşçi tanıdık 100 tl artı birkaç...
  18. Erdost

2015 Yılında Sınavı Geçip Ehliyeti Çıkarmayanlar İçeri

Arkadaşlar, geçen sene sertifikasını alan, ehliyeti çıkarmayanlar için ekstra bir kaç durum oluşmuş. 1-126 tl olarak yatırdığınız harca, 7 tl daha yatırıyorsunuz. 2-Artık kart bedelleri de bankaya yatıyor 108 tl 3-Vakıf payı, buda bankaya yatıyor 20 tl. 3 adet dekont ile emniyete...
  19. Erdost

Ehliyeti Hallettik :)

Hocalar süpersin dediler, aferin aldık :) Tabi bunda motorumu önceden alıp çalışmam büyük etkendi.Şimdi motorumu genel bakıma sokup gezme zamanı :), uygun zamanda eğitimide unutmuyorum tabi.Birtek denge çubuğundan korkuyordum ona mutlaka ikinci viteste girmek lazım.Bu şekilde sorun...
  20. Erdost

Motosiklet ARKA Frenle Dururmuş!!

Kurs hocası tarafından ilan edilen beyanat :) Kursun motoru içler acısı Ramzey bilmem ne.Yamuk olmayan biryerini bulamadım ben debriyaj kavramıyor, düz gitmiyor gidon yamuk, vites boşa geçiyor, düzgün çalışan tek şey arka fren, on fren yok motorda.Bunu söylediğimde on freni ne yapacaksın dedi...

Yeni mesajlar