Arama sonuçlarınız

1. T

2bin tl ye kadar kask tavsiyesi?

Merhaba Shoei nxr ım sktsini doldurdu. Artık rafa gitme zamanı. 2bin tl bütçe mevcut. Tam o sınırdaki kaskı al diyebilirsiniz tabiki ama böyle fp kask bildiğiniz varsa önerirmisiniz? Ona göre hareket etmek istiyorum teşekkürler.
  2. T

2018 Triumph Street Triple S modeli kullanıyorum. Uzun far kapanmıyor.

Merhaba 1000km lik bir ankara yolculuğum oldu. Dün motorumda herhangi bir sıkıntı bulunmuyordu. Bugun kontağı açtığımda uzun farında açık olduğunu gördüm. Ancak kapanmıyor. Tuşa bastığım zaman farda ufacık bir artış oluyor. Tekrar tuşa bastığımda ise sönmüyor sabit açık. Sizce ne olmuş...
  3. T

2018 Triumph Street Triple S 765 nasıl bilirsiniz?

Yeni motor olma konusunda ilerliyor. Kendilerini bilen eden varmıdır. Nasıl bir motordur.
  4. T

70 Liraya kadar alınabilinesi motor tercihleriniz.

Merhaba arkadaşlar Piyasa bayaa artış gösterdi şu sıralar. Motor almak hayal haline gelmişken daha artabilir korkusu ile bişeyler almak istiyorum. 70 lira kadar bir bütçem var. Tip tercihim yok illaki bu olsun dersem ilgili sitede bulurdum zaten. Çok ilginç ama harika güzellikte motorlar...
  5. T

Benelli TNT 125 Stop etme sorunu.

Merhaba abiler.2018 5bin km de Tnt 125 aldım daha bugun. Araçla yolda gidiyorken hiç bir sıkıntı vs bilmem ne yok sağlam herşey ancak vakit durmaya geldimi stop problemi baş gösteriyor. Durduğum anda direk stop ediyor. Ve bu motor soğuk sıcak farketmiyor her durduğumda stop motor. Hafif elim...
  6. T

Beylikdüzü - Büyükçekmece bölgesinde motoruma hem lastik alıp hemde montaj yap-

Beylikdüzü - Büyükçekmece bölgesinde motoruma hem lastik alıp hemde montaj yaptırabileceğim nereler var acaba ?
  7. T

Yarın bakım var. Motor ikaz lambası yandı. Hazırlıklı gitmek istiyorum. Yardım //

Merhaba arkadaşlar 2017 model CBR500R kullanıcısıyım. Alakası varmı bilmiyorum ama Dün parkettiğim yerde çok fazla güneş vardı. Çalıştırdım motoru sıkıntısız olay yerinden ayrıldım. Bir müddet sonra vites düşürüp gazı kökledim ve aniden motor stop etti. Motor ikaz lambası yandı. Sağa çektim...
  8. T

Lastik hava aparatı.

Merhaba arkadaşlar. Burada bir konuda görmüştüm ama kaybettim. Bulamadım da. Benzinciler de genellikle uzun çubuklar oluyor ve Lastiği şişirmek fazlasıyla zor. Hava baştığım yeri yırtıcam diye korkuyorum. 3 5 cm lik bi aparat vardı. Şu aşşağıdaki şeyi uzatmak için. Onu nereden satın...
  9. T

Kasksız artçıya trafik cezası

Kesilir mi? Kesilirse motor sahibine mi kesilir yoksa artçıyamı kesilir? Ve 2019 cezası olarak ne kadar kesiliyor?
  10. T

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Emniyete gider app plakayı yamultur kaza yaptım plakamı yenilemek istiyorum der. Makbuzunu alır 17 tl sini verir standart plaka basılır.
  11. T

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Gittigidiyordan 40 TL ye bastır APP yi yoluna devam et. Ruhsat plaka değiş vs vs 300 TL ye yakın tutuyor. Plaka çoğaltma mevzusuna kalırsa iş sokaklardasınız sürekli, kötü niyetli birisi aynı plakayı bastırır yine kullanır yine içeriye girersin.
  12. T

Trafik kazası yaptım. Karşı tarafa dava açıcam. Bilgili avukat varmı?

Trafik kazası yaptım. Karşı tarafa dava açıcam. Bilgili avukat varmı?
  13. T

Motosiklet için hangi Kasko şirketini tavsiye ediyorsunuz ? Nerelere Yaptırabilirz?

Motosiklet için hangi Kasko şirketini tavsiye ediyorsunuz ? Nerelere Yaptırabilirz? ---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ---------- Günceeeel gardaşlar
  14. T

Kask kamerası tavsiyesi.

Bugun geçirdiğim bi kaza sonucu kask kamerasının artık %100 gerekli olduğunu düşünüyorum. Rica etsem neyin ne olduğu anlışılır kalitede çeken şarjı iyi gidebilecek uygun bi kamera tavsiyesi verirmisiniz? Teşekkürler.
  15. T

Balıkesir de plakamı düşürdüm app basan varmıdır acaba? Motoru geri götüremicem :(

Balıkesir de plakamı düşürdüm app basan varmıdır acaba? Motoru geri götüremicem :(
  16. T

İstanbul > balıkesir mantıklı yol güzergahı nedir?

İstanbul > balıkesir mantıklı yol güzergahı nedir? İlk defa gidicem vapur vs varmış. Bilgili vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz 😂
  17. T

Beylikdüzü tarafları Ucuz oto yıkaması olan petrol istasyonları

Motosiklet için 20 tl fiyat çekiyolar kafayı yicem. Sanki araba gibi detaylı giriyolar. Şöyle 1 2 tl veripte 2 dakkada fıtı fıtı yıkayacak bi petrol istasyonu varmıdır yahu.
  18. T

Hayatımda ilk defa bugün motosiklet kullandım. (Duygu paylaşımı)

Evet sürücü kursu sayesinde hayatımda ilk defa bugun motor kullanma heyecanına sahip oldum. (CB 125 ACE) Üstünde gitmek çok farklı bir duyguymuş. Kafanın içinde sürekli bir rüzgar sesi var ve bi yandan fazlasıyla garip gelirken, Bir yandan fazlasıyla güzel hissettirdi. Ancak 5 yıldır araç...
  19. T

A ehliyeti alıcam. ilk motorum olacak. Yeniden başlasaydınız ilk motor tavsiyesi ?

A ehliyeti alıcam. ilk motorum olacak. Yeniden başlasaydınız ilk motor tavsiyesi ? Herhangi bir kriter yok. Kafamda 2. el MT25 var. Ama rüzgar sorunu endişelendiriyor beni. Çok fazla sorun yaratıyormu arkadaşlar ? Öyle abidik gubidik apaçilerden değilim. Pek hız yapacağımı zannetmiyorum...
  20. T

B den A ya geçiş için 1500 TL ye yakın bir para istiyorlar bu normal mi ?

B den A ya geçiş için 1500 TL ye yakın bir para istiyorlar bu normal mi ? eskiden 650 700 civarıydı bu nedir böyle arkadaşlar istanbulda daha ucuz olan biyer bilen varmıdır acaba ? Baktım araba alıncak gibi değil mt125 alıp başlıyim motor işine dedim şok oldum :)