Beylikdüzü tarafları Ucuz oto yıkaması olan petrol istasyonları

Motosiklet için 20 tl fiyat çekiyolar kafayı yicem. Sanki araba gibi detaylı giriyolar. Şöyle 1 2 tl veripte 2 dakkada fıtı fıtı yıkayacak bi petrol istasyonu varmıdır yahu.

Motosiklet için 20 tl fiyat çekiyolar kafayı yicem. Sanki araba gibi detaylı giriyolar. Şöyle 1 2 tl veripte 2 dakkada fıtı fıtı yıkayacak bi petrol istasyonu varmıdır yahu.

Benzinliklerdeki kendin yıka otomatlar bile 2 tl köpük + 2 tl su veriyor ( 4 tl ). 1, 2 tlye motosiklete su tutturacak yeri bulurmak imkansız :)

başakşehir girişindeki petrol ofisi 1 lira su, 1 lira köpük. Ben deneyemedim henüz.

Ben de Beykent ve Gürpınar tarafında 2+2 TL şeklinde yıkıyorum. Basınçlı suyla yıkanacaksa kimseye vermem kendim yıkarım.

Bahcesehir hadimkoy yolunda opet var 2+2 tl
Esenyurt turkiye petroldu sanirim 1+1 tl

Esenyurt devlet hastanesi yolu üstünde lukoil istasyon var su 3 köpük 2 tl (5tl) fazla araç olmaz 2 tane motoru rahat yıkarsınız tek seferde.

Soylenenleri unut avcilar beylikduzu istikameti pelican avm yi gectikten 200 mt sonra sagdaki benzinlige gir ismini unuttum opet yada bp olabilir, 2 lira yikama 2 lira kopuk, 2 yada 3 tane yikama yeri var gir kafana gore yika kopukle arkanda sira bekleyen olmuyor genelde yer cok oldugu icin. Ben en az 20 dakika oyalaniyorum deterjan silme yikama vs..

Beylikdüzü migros bitişiğindeki total de 5 tl bahşişle tüm otolardan önce motorunu yıkarlar. Yıkama için ayrıca istasyona para ödemene gerek yok. Parayı önden ver. Malum yıkamacının bahşişini önden verecen :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar