Arama sonuçlarınız

1. N

en boktan kaza şekli

dakika 2.50 bu tarz kaza riski cidden çok fazla. böyle bir ara önümdeki arabayı geçip emniyet şeridine geçecektim arkamı da kontrol ettim önümde de büyük araba var emniyet şeridini zerre göremiyorum. yasaklar varken oldu bu. tam girdim önümde pat polis arabası. sağ tarafta sağa geçiş vardı...
  2. N

antalya'da ölümle biten motosiklet kazası(gel hele videoyu tartışalım)

şu yaz aylarında ölümler daha mı artıyor sanki? sadece yaz aylarında kullanan belli bir kesim var ve bunlar ne kask ne herhangi şey takarak/giyerek kullanıyorlar motoru ve sürüş adına hiçbir bok bilmeden sürmeleri sebebiyle yok yere kazalar yapıp ya ölüyorlar ya da ölümleri bir sonraki yaza...
  3. N

debriyaja tam basmadığımı fark ettim

sahi geçen gün elime baktım ışıklarda dururken debriyajı hep tam basılı değil 1 parmak kalınlığında boşluk olacak şekilde hep tutuyormuşum. kavramaya da öyle alışınca tam basarak kullanmayı denedim başta biraz bağırttım motoru çünkü mantık çerçevesinde 1 parmak daha önce motor kalkmalıydı falan...
  4. N

yüksek telefon tutucu

yav telefon tutucular çok alcak geliyor bana. biraz daha yüksek kafamı çok eğmeyeceğim güzel telefon tutucu önerecek var mı? aynanın yüksekliğini dahi geçebilir yani o derece. aynaya takılanlar da var gerçi ama yine yüksek gözükmüyor. bir önerinizi alırım. diğer türlü çok kafamı eğiyorum tüm...
  5. N

motosikletten motosiklete akü şarjı

o kadar çok karışık bilgi var ki bir sonuca varamadım. arkadaşın motoru fiddle 3 aküsü bitmiş benim ybr. aküleri hiç motorun içinden çıkartmayarak hatta şaseye de değmeden aküsü sağlam motorun yani ybryi çalıştırdıktan sonra kırmızı ybrnin artısına sonra fiddlenin artısına. ardından siyahı...
  6. N

uzun süre sonra tekrar saçmaladım

neredeyse son 1 ayda totalde 2-3 kez sürmüşümdür. arabaya alışmaya çalışıyordum. tam anlamıyla alıştım artık motara geçeyim derken. dün de uzun süre sonra motora ilk kez binmiştim bugün de işe giderken motorla gideyim dedim. malum yağmurluydu ve birden kaptırmışım öndeki birden fren yaptı...
  7. N

motosikletli polisin motosikletliyi kovalaması

sanki bisiklet kullanıyorlar. o merdiven çıkış sahnesinde baktı polis de çıkıyor ne yaparsam bu adam beni yakalıyor diyor ciddi içini korku salıyor ve yeter kaçamam deyip duruyor galiba sonda. yoksa daha devam ederdi. benzinin bitme ihtimalini es geçtim
  8. N

depoya haddinden fazla dayıyor muşum.

yav geçen gün fark ettim o kadar çok depoya dayıyorum ki dizlerim boşa geçiyor sadece bacaklarımla sıkabiliyorum dizimle sıkamıyorum böyle olunca da aşırı efor sarf etmek zorunda kalıyorum. birazcık götü arkaya çektiğimde dizimle çok rahat sıkabiliyorum ve gayet rahat da bir sıkış imkanı...
  9. N

bir çoğumuz bu durumda kaza yapardık

hiç beklemediğimiz an böyle bir virajı alamayan öküzle karşı karşıya gelebiliriz. ben büyük ihtimal göz kitlenmesi sonucu çarpmıştım.
  10. N

viteste motorun yokuşta kayması?

geçen gün fark ettim 1. viteste park ettiğim motor üzerine bindiğimde az az kaydırıyordu yokuş aşağı. bir milim kayıp sonra duruyordu falan. debriyajla alakası var mı acaba? tamamiyle sallıyorum çünkü debriyajda 2 tane tel var. biri debriyaj teli diğeri de kömür gibi bir şey o kafasına göre...
  11. N

ne çok çeviri var bu ara?

2 günde 3 çevirmeye yakalandım. arkamdan gelen motorları çevirmiyorlar beni çeviriyorlar? yüzüm açıkken 1 defa dahi çevirmezler tatlı suratımı gördükleri için ama bu motor bana yaramadı. daha bugün birkaç saat önce çevirmeye girdim benden önce gelen 2 ayrı motorcu da ehliyetsiz ceza yediler...
  12. N

rüzgar ve motosiklet

motor hafifse ki benim 125 kilo aşırı sıkıntı. 95 kilo olmama rağmen motor resmen arkayı sağa sola atıyor. (60-70 kilo olanlara acıdım herhalde tek rüzgarda şerit değiştiriyorlardır) bak çok ciddiyim yolda gidiyorum birden arkayı sanki biri eliyle kaldırmış 5-10 santim sağa veya sola atmış. hele...
  13. N

tatlı ybrm az kalsın çalınacaktı

dün işten biraz geç çıktım leventte normalde apartmanın altına koyuyorum hem kapıcı var hem sürücü kursu hem köfteci var. tam çıktığımda esnada 18 yaşlarındaki bir çocuk motora doğru yürürken, motorun oradan bana doğru yürümeye başladı arkamdan bir yere girdi. ardından tam motoru çalıştıracakken...
  14. N

aragazcılar?

biliyorsunuz az çok yeni başladım ve hep aragazla sürüyorum. aradan geçecekken ara gaz verevere geçiyorum bazen çok darsa ve yavaş geçeceksem veya yol tıkandı çok yavaş minnak minnak giderken aragaz vererek ayağımı yere koymadan kullanıyorum. o kadar alışkanlık yaptı ki bu normal mi? siz nasıl...
  15. N

kışlık eldiven(f/p)

tamam tamam sakin. bu ay sorulan önceki 100 konudan farksız olarak aldığım vexo king üzerine yazayım dedim. fiyat performans arıyorsanız güzel. bugün istanbulda 3 derece havada gayet iyi iş gördü. normal şartlarda gerçekten yolda giderken acı çekiyordum anlatamam o acıyı ama bugün soğukluğu...
  16. N

bu havada yola çıkılmaz(mış) :)

aldım motoru otoparktan tam sağa döndüm. çok az fren yaptım paaaat arka kaydı tuttum ayağımla. sonra tam vatan caddesine çıkıcam bir baktım 2 tane araba kayarak ilerliyor. dedim ne oluy.... motorum bir kaydı pat yerdeyim. yardım eden arkdaşlara selam olsun hayranım size. sonra uzun zamandır...
  17. N

ys misali ybr

https://www.motorcular.com/files/500x500_88071519abcfceed84b6bddc1c7137f4.jpg normalde motorum bu ancak ys 125in beyaz hali ise bu; https://img.letgo.com/images/a1/c5/ae/4a/a1c5ae4a431b37fa6e093531e3bfb39a.jpeg?impolicy=img_600 ön siper altına ve ön çamurluk siyah renk. işin komiği bu aklıma...
  18. N

İlk kavgam da olmadı demem artık

başlığın aksine kavga olmadı tabii ki. sadece bir köpeğin bırakın lan demesiyle ulumasıyla geçti tüm bağırışma. tek yaptığım kaskım ve eldivenimle bırakın gelsin diyerek beklemekti. vatan caddesinde gidiyorum akdeniz caddesine göbekten dönecem tam o esnadaki ışıklarda yeşil olmasına rağmen...
  19. N

bu gidişle çocuğum olmayacak

yav bugün eve geldiğimde alt tarafımı komple ısıtmam saatlerimi aldı. ciddi söylüyorum. başlık işin şakası tabi de biz yine de önlemi elden bırakmayalım. :cherry: mecbur yatağa yattım içeri 2 tane sıcak su torbası aldım. uyudum 2 saat. hele hele malum bölge ciddi manada donuyor. ben bir de...
  20. N

ilk kazamı yaptım maalesef. motordan soğuma içerir

yolda 60 ile giderken önümdeki minübüsün arkasından birden koşan yayalar yola atladı. ani fren yaptım bugün de hava yağmurlu olduğundan motor kaydı ve yayalardan birine direkt çarptım. o an öne doğru uçacakken kafayı büyük ihtimal yayaya vurdum veya yere düşerken yere vurdum. her neyse komik...

Yeni mesajlar