kışlık eldiven(f/p)

tamam tamam sakin. bu ay sorulan önceki 100 konudan farksız olarak aldığım vexo king üzerine yazayım dedim.
fiyat performans arıyorsanız güzel. bugün istanbulda 3 derece havada gayet iyi iş gördü.
normal şartlarda gerçekten yolda giderken acı çekiyordum anlatamam o acıyı ama bugün soğukluğu hissettim ama çok değil. rahatsız hiç etmedi. baya iyi 215 tl için çok iyi bence.

yağmurda daha tatmadım ama sağanakta illa ki geçirir gibi gözüküyor. sabırsızlıkla yağmurda denemek istiyorum. o zaman bir daha yazarım.
para limitiniz az ise kesin alınır.
pek rahat değil ama alışılır.

Fiyatı artmış sanırım 280 TL olmuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

Pardon 215 TL'ye varmış.

Motosikleti
Mondial Vulture 125
tamam tamam sakin. bu ay sorulan önceki 100 konudan farksız olarak aldığım vexo king üzerine yazayım dedim.
fiyat performans arıyorsanız güzel. bugün istanbulda 3 derece havada gayet iyi iş gördü.
normal şartlarda gerçekten yolda giderken acı çekiyordum anlatamam o acıyı ama bugün soğukluğu hissettim ama çok değil. rahatsız hiç etmedi. baya iyi 215 tl için çok iyi bence.

yağmurda daha tatmadım ama sağanakta illa ki geçirir gibi gözüküyor. sabırsızlıkla yağmurda denemek istiyorum. o zaman bir daha yazarım.
para limitiniz az ise kesin alınır.
pek rahat değil ama alışılır.

İnternetten baktım da fiyat performans ürünü gibi gözüküyor dediğiniz gibi, motor aldığım zaman kış için alıcağım eldiven belli oldu teşekkürler:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2 sene kışları memnuniyetle kullandım. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar