Arama sonuçlarınız

1. uur52

Yaptığım kaza ve sigortayla ilgili

Herkese selamlar. Az once kaza gecirdim. Fotograftaki alanda taksi asagidan ben de yukaridan geliyordum. Herkes kendi seridindeydi. Taksici geldigi yone dogru bakti U donusu yapti. Nedense benim geldigim yone bakmadi bile. Ya da bakti motoru onemsemedi. Birden donunce kornayla birlikte frene...
  2. uur52

Joymax 250i balata sesi (Bu sesin nedeni nedir?)

Herkese selamlar. Geçen hafta joymax 250i aldım. Alırken araştırmıştım ön balatadan ses geliyor daha sonra geçiyor diye yazılar vardı. 100 km sonra bende de bu ses başladı ancak öyle böyle değil. Frene bastığımda sanki ön çamurluk parçalanıyor, demir demire sürtüyor gibi ses geiyor. Teknik...
  3. uur52

YARI FİYATINA 1 HAFTALIK GÜNEŞ VİZÖRLÜ ÇENE AÇILIR MDS KASK

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-1-haftalik-gunes-vizorlu-cene-acilir-mds-kask-yari-fiyatina-165042217/detay/
  4. uur52

Sıfır motor aldım MTV sorgulamasında göremiyorum.

Herkese selamlar. Dün motorumu teslim aldım ancak bugün mtvsini ödemek için bilgileri girdiğimde "bu bilgilere sahip araç bulunmamaktadır" yazıyor. Acaba sisteme düşmesi zaman mı alıyor yoksa bir sorun mu var. Bilgileri doğru giriyorum. Hatta diğer aracımı sorgulayıp bulabiliyorum ama yeni...
  5. uur52

Parlak Siyah mı Mat Siyah mı ?

Herkese selamlar. Kısmet olursa birazdan joymax 250 mi almaya gideceğim. Ama parlak siyah ile mat siyah arasında kaldım. Mat siyah daha hoş geldi gözüme ama matların daha çabuk çizildiğini, çiziklerin de çok belli olduğunu düşünüyorum (kaskımdan biliyorum). Yorumlarınızı bekliyorum.
  6. uur52

5 KM'de Honda 125 Ace Kaçırma

HERKESE SELAMLAR. MOTORU SALI GÜNÜ HONDA ESENGÜLDEN SIFIR OLARAK TESLİM ALIP EVE GETİRDİK. VİTESLİYE GEÇİŞ İÇİN ALMIŞTIK ANCAK SCOOTERA DEVAM KARARI ALDIK. BU YÜZDEN SATIYORUZ. ŞUAN GARAJDA YENİ SAHİBİNİ BEKLİYOR. PLAKA RUHSAT ÜCRETİ ÖDEMEDEN SIFIR MOTOSİKLET ŞANSI. AYRİYETEN KORUMA DEMİRİ...
  7. uur52

Fosforlu kask radyasyon yayar mı ?

Herkese selamlar. Bugün sharkın fosforlu bi kaskını aldım. Karanlıkta topladığı ışığı yayıyor. Az önce bir arkadaşım fosforun radyasyon yaydığını söyledi. Araştırdım, saatlerin içindeki karanlıkta ışığı yayan kısmında az da olsa radyasyon olduğu yazıyor birkaç yerde. Bilgisi olan var mı acaba?
  8. uur52

Çene açılır kask kapalı koruması

Herkese selamlar. Çene açılır kaskla ilgili arama yaptım ancak neredeyse tüm konularda çene açıkken yapılacak kazalarda oluşabilecek sorunlar yazılıp karşı çıkılmış. Benim merak ettiğim konu çene kapalıyken yapılan kazalarda full kasktan bir farkı oluyor mu ? Fark varsa kaliteli bir çene açılır...
  9. uur52

Vitesliye geçiyorum boy sorunu olur mu ?

Herkese iyi günler. Uzunca bir süre boyumun kısalığından dolayı ömür boyu skuter kullanırım diye düşünüyordum. Planlarımı da ona göre yapıyordum. Hatta geçen gün konu açmıştım Burgman 200 siparişi verdim diye. Ama uzun yol da yapmaya başladıktan sonra vitesli aşkım iyice kabarmaya başladı...
  10. uur52

Motosiklet değişimi (2 seçenek arasında kaldım)

Herkese selamlar. Öncelikle scooter kullanıcısıyım. Kısmet olursa bi ömür scooterla devam etmeyi düşünüyorum. Aileden motorumu yükseltme teklifi geldi. Şuan Honda PCX kullanıyorum. Onları da fazla zorlamamak için 10 bin civarı bütçeli motor düşünüyorum. 2014 model Suzuki Burgman 200 ile Sym GTS...
  11. uur52

Alışveriş otoparklarında sorumluluk kime ait ?

Herkese selamlar. İstanbul'da bir alışveriş merkezinin otoparkına motorumu parkettim. Daha önce sürekli bir motor oluyordu gittiğimde boş görünce oraya koydum hemen çıkış kapısı olduğu için. Sele tek kask alıyor diye kilidi çıkartıp kaskı koydum motoru da demire kilitledim. Geri döndüğümde...
  12. uur52

Nazi Kask Yasal mı ?

Herkese selamlar. Bir arkadaşımla beraber Mecidiyeköy'de spor salonuna yazıldık evlerimiz Osmanbey'de. Yani çok yakın bir mesafe. Yine de çevirmeden dolayı arkadaşıma bi nazi kask almayı düşünüyoruz. Ama nazi kask yasal mı bilemedim. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  13. uur52

Kalkışta gıcırdama sesi

Günaydınlar efenim. Motorum Honda PCX. Garanti kapsamında olduğu için kısmetse akşama doğru servise götürücem ama size de bir danışayım dedim. 2 gündür ilk kalkışta lastik sürtmesi, gıcırdama gibi bir ses geliyor. Sanki lastik bir yere sürtüyor zor dönüyor gibi bi gıcırdama sesi. Nedeni ne...
  14. uur52

Sağa keskin dönüş yapamıyorum

Herkese selamlar. Uzun süredir motosiklet üzerindeyim ama bi sıkıntım var. Sola dönüşlerde en dar yerlerden bile geçebilirken sağa dönüşleri bir türlü beceremiyorum. Örneğin sıkışık trafikte 2 aracın arasından geçip sağa L dönüşleri yapamıyorum. Bu sorunu yaşayan bikaç arkadaş konu açmıştı ancak...
  15. uur52

Taksici sıkıştırdı, nereye şikayet etmeliyim ?

Herkese selamlar. Konuyu daha önce açacaktım ama sürekli hata verdi. Haftabaşı işten çıktım eve geliyordum. Kağıthane tünelinin hemen girişinde sağ şeride geçtim. Sol şeritte başka bir araç vardı. Arkadan gelen 34 TBS 92 plakalı taksici araya girerek beni kenara itti. Emniyet şeridine kırmasam...
  16. uur52

Yıkanmayan motorun zararı var mıdır ?

Herkese selamlar. Kafama takılan bir soruyu sizlerle paylaşmak istedim. Ben sabah erkenden işe gelip geç saatte çıkıyorum. Ofisten de ayrılamıyorum. Biraz da ertelemelerle motosikletimi yıkamaya zaman ayıramadım. Yaklaşık 1 aydır su değmedi. İyice kirlendi. Peki bu tozun çamurun motosikletin...
  17. uur52

Satılık 2 adet LS2 açık kask. 2-3 kez kullanıldı. Tek kask fiyatına

Herkese selamlar. Elimde 1 adet siyah renk S beden LS2 OF 560 Rocket II açık kask ile 1 adet M beden italyan çizgili LS2 OF 560 Riviera Açık Kaskı 120 liraya satıyorum. Fiyat iki kaskın toplam fiyatıdır. 0546 634 34 52
  18. uur52

Yağ Önerisi

Herkese selamlar. Honda Pcx kullanıcısıyım. Motosikletimi yağ değişimine götüreceğim. Servis Mobil 10 40 yarı sentetik yağ kullanıyor. Ne zaman yağ arayışına girsem çevremdekiler "Ya bişey olmaz hepsi aynı,takılma bu kadar" vs. deselerde, ben 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun taraftarıyım...
  19. uur52

İlk bakım 500 mü 1000 mi ?

Herkese selamlar. Motosikletim Honda PCX. 1000 km bakımı yaklaştığı için araştırmalara başladım neler yapılır neler değişir diye. Forumda araştırma yaparken çoğu konuda 500 km'de yağ değişimi olduğu yazıyor. Ama motoru teslim alırken servis bana 1000 km'de bakımı var dedi. Zaten kitapçıkta da...
  20. uur52

Scooterdan vitesliye geçiş

Herkese selamlar. Kısmetse haneye bir motosiklet daha geliyor. Biradere honda cbr 250r almayı düşünüyoruz. Haliyle ben de kullanmak istiyorum ama 1 yıl önce ilk motor deneyimime scooterla başladım ve marka model değişse de halen scooterla devam ediyorum. Kısacası hiç vitesli deneyimim yok. Önce...

Yeni mesajlar