Taksici sıkıştırdı, nereye şikayet etmeliyim ?

Herkese selamlar. Konuyu daha önce açacaktım ama sürekli hata verdi. Haftabaşı işten çıktım eve geliyordum. Kağıthane tünelinin hemen girişinde sağ şeride geçtim. Sol şeritte başka bir araç vardı. Arkadan gelen 34 TBS 92 plakalı taksici araya girerek beni kenara itti. Emniyet şeridine kırmasam devirecekti beni. Kornaya asıldım, camı açıp el kol hareketi yaptı bastı gitti. Hız limiti olduğu için yetişemedim. Araç üzerinde durak ismi vs. hiç bişey yoktu. Sadece plaka yazılıydı. Biraz inceledim taksiciler odasında kaydını göremedim. Bu konuda ne yapabilirim ?

emniyete konuyu bildirir bir şikayet maili at, kayıtları incelemelerini söyle tünelde kameralar var, bişey çıkacağını samıyorum ama bir umut, geçmiş olsun.

Aslında pek önemsemem böyle şeyleri ama o tavırlar hareketler emniyet şeridine geçseydin işaretleri deliye çevirdi beni.

korsansa daha güzel işte :) trafiğe şikayet et hem yazılı hem de telefo ile. ondan sonra taksiciler odasına da şikayet et biraz üstele ama, dönüş yapacaklardır sana.

bu konu ıle ılgılı o anda sıkayet etmıs olsan belkı sonuc alma sansın vardı ama bu saatten sonra bırsey cıkacagını hıc sanmıyorum

Burası Türkiye,

Her gün birinizi, bir gün hepinizi asfalta yapıştıracağız.

Nihahahaasdasdasd.

Kıllı, göbekli, ilkokul terk ve şerefli! Türk esnafı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar