Arama sonuçlarınız

1. smtpulsar150

Dominar almayi düşünüyorum

anladım hocam kendi motorumun nakit karşılığında satılmasını bekleyim o zaman teşekkür ederim
  2. smtpulsar150

Dominar almayi düşünüyorum

Jet 14’ü ilana koydum. İş değişikliği olursa alacağım tazminatla Forza’ya geçmeyi düşünüyorum. Bu arada bana bir takas teklifi geldi. Emsallerine göre fiyatı biraz yüksek ama Sym’e göre daha hızlı satılır mı diye kararsız kaldım. Şöyle bir durum var: İş değişikliği kesinleşmezse 50 bin kredi...
  3. smtpulsar150

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Tommy abi öncelikle çok geçmiş olsun. 50 bine vermek zaten mantıklı değil. Bütçe varsa yeni bir motor bak; yılbaşından önce mutlaka kampanyalı ve ihtiyacını görecek bir motor bulursun. Evde ya da bahçede müsait bir yer varsa motoru oraya çek. Belki bir yerden kazalı bir motor denk gelir, sandık...
  4. smtpulsar150

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

aylık 1000-1250km işe git gel yapıyorum gezme hariç 125 cc scooter
  5. smtpulsar150

Sizce Jupiter takaslı bu motor alınır mı ?

emsallerine göre km düşük ama kazası şüpheli xmax konusunda daha bilgili abiler yorum yapacaktır ben olsam tercih etmem
  6. smtpulsar150

Sizce Jupiter takaslı bu motor alınır mı ?

eğer kendi motorunu satıp 100 bin koyabiliyorsan 150 civarı bir çok alternatifin var uzun kullanacaksan sym kymco yada direk sahibinden nakit 2016 üzeri xmax bakman daha iyi olur gibi bende satıp yükseltme aşamasındayım o yüzden araştırıyorum
  7. smtpulsar150

Tesadüfen yaşıyoruz.

Hem 2016 yılında ilk motorumda hemde 2021 de scooter aldığım kask+ kamera aldım güvenlik amaçlı kullanıyorum şuan sjcam 4k wifi var kaskın tepesinde konumlanma kötü ama yapacak birşey yok güzel çekim yapıyor full şarj ile 23 km git 23 km işe git gel şarzı yetiyor arada güzel video çıkarsa...
  8. smtpulsar150

Yaşlı ve yeni üye

hoşgeldin be ihtiyar :) hayırlı olsun forza ile binlerce yorum video var ama yinede yaşadığın kronikleri gezdiğin fotoğrafları paylaşırsan forumun tadından yenmez bende 33 yaşındayım teknik ressam olarak çalışıyorum 2 monitör var birinde daima forum açık olur sürekli okurum hatta tommy abinin...
  9. smtpulsar150

0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

yok yağ bakımlarını kendim yapıyorum yada castrol - motul alıp kendim götürüyorum harici yağ kullanmadım :) sadece varyatör bakımına götürdüm hatta ilk gittiğimde youtube video atmıştı hala duruyormu bilmiyorum
  10. smtpulsar150

Motoru aydından alıp pikapla Ankaraya getittirmiştim ilan fotoğraflarıda 1 2 taneydi dikkat etmemiştim gelince bi baktım demirden motor gözükmüyor bende şaşırmıştım fakat baktıkça alıştım :)
  11. smtpulsar150

benm sym satılık vereyim güzel başlangıç motoru olur :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-bakimli-aksesuar-yuklu-temiz-scooter-yedek-parcali-1110104556/detay/
  12. smtpulsar150

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Bende çok isterdim gelmeyi fakat Ankara dan gelmek için 604 kmcik bir mesafe var benim düldül ile zor :) sizlere afiyet olsun
  13. smtpulsar150

Baga değişimi performansı arttırır mı ?

35.000 km olan jet14 125 cc scooter 3 defa baga bir defa kayış değiştirdim ustam her detaylı varyatör yaptığında bagaların artık kendini saldığını yani ses gelmeye salladığında boşluk oluşmuş olduğunu söyler bende orjinal motopitten alır değişimini yaparız.Kayış ile beraber değiştiğini...
  14. smtpulsar150

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Bakışı kaçırmış yada arkadaşın dediği gibi anlık ekrana bakarken tırı farketmemiş gibi gördüm bende tanımıyordum sayfasına baktım 1 2 video izleyemeden çıkıp allah yakınlarına sabır versin dedim.
  15. smtpulsar150

125 cc öneri

Hayırlı olsun kazasız belasız binin sym adx ile ilgili ilk izlenimlerini anlatabilir misin. Bende jet 14 125 cc değiştirmek istiyorum ama bütçem en fazla 150 çıkacak gibi 250 cc bu fiyatlara eski model yüksek km var yine 125 cc de kalıp donanımlı bir scooterdan devam etmek daha mantıklı gibi al...
  16. smtpulsar150

ilk motor

10 yıl önce uyguladığım yöntem önce 150 cc vitesli motor aldım havanın kötü olduğu zamanlar kapalı garajda iyi olduğu zamanlar pazar yeri (ara direkler slalom için güzel oluyor) ve mahalle arası motoru tanıdım aea videoları izledim arkasından ehliyeti aldım tekde geçtim bu şekilde yapabilirsin...
  17. smtpulsar150

günlük 45 km mesafe için 50 cc

Bir arkadaşım Altai F1Max pro 50 (fabrika çıkış 125 cc) modeli ile karadeniz turu yapmış çok sorun yaşamamıştı illa 50 cc olsun dersen bi bak derim örnek olsun diye bunu buldum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-altai-acill-satilik-1256276029/detay
  18. smtpulsar150

Scooterım 1 hafta çalışmayacak

Merhaba kapatmasanda birşey olmaz içim rahat etsin dersen sarı tuşu off konumuna getir güzelce gidonu kilitle diğer önlemlerini de al ama geldiğinde sarı tuşu unutma sonra bu motor niye çalışmıyor deme :) jet 14 ü kışın ayda 1 çalıştırır dolaşır yerine çeker sarı tuşu kapatırdım arada...
  19. smtpulsar150

Kamp masası tavsiyesi.

https://kampveotesi.com/?srsltid=AfmBOopuDTi6m5YsefaARwmxtshvejWNXV5uMvqNPWvaAUXYDaiGMi3O
  20. smtpulsar150

Kamp masası tavsiyesi.

Karabük Safranbolu'da mağazası olan yerli bir marka var. 'Kamp ve Ötesi' sitesine girip bakarsan, belki orada bulabilirsin

Yeni mesajlar