Sizce Jupiter takaslı bu motor alınır mı ?

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
detaylıca bir ekspertiz yaptırmadan almayın. ilanlardaki kilometreler çok değil, ama az da değil. önemli olan o kilometreye kadar nasıl kullanıldı, bakımları aksatılmadan yapıldı mı?

ilanın birinde grenajda ufak bir çatlak (veya kırık)tan bahsetmiş. önemsiz demeyin, bir ustaya detaylıca inceletin. zira japon motorunda park halindeyken düşmeyle, şehir içi hızında düşmeyle grenaj kırılması ihtimali düşüktür. daha ciddi bir çarpma/çarpışma yaşanmış olması ve yürüründe, şasesinde hasar alma ihtimali var.

kullanım amacınızı pek bilmiyorum, genel bir tavsiye olarak 400'lükten ziyade, 250'liği tavsiye ederim. 400'ün yakıtı, parçası, bakımı daha masraflı olacaktır.

Bu XMAX 400 lerin kronik sorunları var diye hatırlıyorum, araştırmakta fayda var.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
eğer kendi motorunu satıp 100 bin koyabiliyorsan 150 civarı bir çok alternatifin var uzun kullanacaksan sym kymco yada direk sahibinden nakit 2016 üzeri xmax bakman daha iyi olur gibi bende satıp yükseltme aşamasındayım o yüzden araştırıyorum

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
eğer kendi motorunu satıp 100 bin koyabiliyorsan 150 civarı bir çok alternatifin var uzun kullanacaksan sym kymco yada direk sahibinden nakit 2016 üzeri xmax bakman daha iyi olur gibi bende satıp yükseltme aşamasındayım o yüzden araştırıyorum
Hocam peki ikinci ilan hakkında ne düşünüyorsun. 115tlye x max alınır mı ?

Motosikleti
sym jet 14 125cc
emsallerine göre km düşük ama kazası şüpheli xmax konusunda daha bilgili abiler yorum yapacaktır ben olsam tercih etmem

Motosikleti
Hero Dash 125
Eski kasalara bakmazdım. Gerekirse motosikletimi kendim satar, giderim Kymco'nun 250'liklerinden sıfır alırım. Tamam Yamaha ve Xmax bir isim yaptı ama diğer seçenekleri de değerlendirirdim.

Peki sizin Jupi 40 bin mi ediyor gözünüzde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar