Arama sonuçlarınız

1. Affenführer

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Ben ilerde mümkünse benim cb125f'i Svartpilen 401'e yükseltmek istiyorum abi, ondan dolayı biraz sorup soruşturuyorum. Dediğiniz de doğru ama, benim tek beklentim beni yolda bırakmasın uçup kaçması vs çok önemli değil. 50cc scooter ile başlamıştım mübarek saatli bomba gibi her ay beni sanayiye...
  2. Affenführer

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Konudan bağımsız olacak konuyu açan arkadaştan özür diliyorum fakat bahsi açılmışken sormak istiyorum. Bu royal enfield'in motorları benden beni alıyor fakat marka olarak nasıl dersin? Yürürlülük konusunda soruyorum, yarı yolda bırakır mı beni sanayide ustalarla uğraştırır mı ne dersin hocam...
  3. Affenführer

Motorcu için Sırt Çantası

Gerçekten çok güzelmiş hocam sepete attım bende aynısından alacağım. Zaten artçı derdim yok, acemi olduğum için bana artçı almak işkence geliyor. Çok sağolun
  4. Affenführer

Motoru hareket halinde boşa atmak

Bildiğim kadarıyla gittiğin hız vitesine göre yüksek olduğu için yapıyor olması lazım. Vitesi atmadan önce hafifinden sağlam bir ara gaz ile vites atılması lazım. Dediğim yanlışsa daha bilgili biri gelir daha net bir şekilde açıklar.
  5. Affenführer

Motorcu için Sırt Çantası

Motorumun arkasına çanta takmak istemiyorum, markete vs uğradığımda ise çantama neyi nasıl sığdırcağımı şaşırıyorum. İnternetten biraz araştırdım bir kaç çanta beğendim, fakat merak ediyorum. Forumda ki abilerim arkadaşlarım sırt çantası kullanıyorlar mı, kullanıyorlarsa hangi çantaları...
  6. Affenführer

Affenführer

Affenführer
  7. Affenführer

Honda Cl250

Evet abi o boşluk benimde içime sinmiyor. 1757876168 Takıntıdan ziyade çok acayip bir merak var E-clutch'a karşı. Bakalım ne zaman olur, ne zaman yükseltirim çok da belli değil. Cbr250r istiyorum aslında daha çok fakat bayilerde yok, yeni kasası hakkında da dün sordum fakat bir bilgileri...
  8. Affenführer

Honda Cl250

Yakın bir zamanda motorumu yükseltmek istiyorum ve Cl250 düşünüyorum. Bilgili abiler bu motor hakkında ne düşünüyor onu merak ediyorum, benim gözümde biraz arada kaldığım bir motor. E-clutch özelliği çok ilgimi çeksede 250cc bir motora göre çok ağır, yaklaşık 180kg civarında malum 500cc den...
  9. Affenführer

Cfmoto'dan büyük hamle!

Cfmoto, parlak boyayla süslenmiş ama kronik arızalarla dolu motorlarının ve yamalı bohça gibi servis ağının büyük markalarla asla kapışamayacağını anlayınca, çözümü Cfmoto ride uygulamasındaki özellikleri kilitleyip abonelik satmakta bulmuş. Motor özgürlüğünü zincirleyip uzaktan kontrolü...
  10. Affenführer

Artçı problemi

çok geçmiş olsun hocam bende hem artçıya hemde etrafımdakilere zarar vermekten korktuğum için almıyorum, daha 1800km tecrübe var hiç bir şey.
  11. Affenführer

Artçı problemi

Ben henüz acemi bir sürücüyüm, cb125f kullanıyorum torklu veya güçlü bir makina değil. Acemi olduğum içinde arkama asla artçı almıyorum. Fakat geçen hafta düz, boş yolda arkama denemek için bir artçı aldım. 1.76 boyundayım ve 70 kiloyum. Arkamdaki benden daha kısa fakat aynı kilolardaydı ve...
  12. Affenführer

Artçı problemi

Ben henüz acemi bir sürücüyüm, cb125f kullanıyorum torklu veya güçlü bir makina değil. Acemi olduğum içinde arkama asla artçı almıyorum. Fakat geçen hafta düz, boş yolda arkama denemek için bir artçı aldım. 1.76 boyundayım ve 70 kiloyum. Arkamdaki benden daha kısa fakat aynı kilolardaydı ve...
  13. Affenführer

125 CC VİTESLİ MOTOR TAVSİYESİ

evet cb125f çok güzel motor fakat arkasını kampana, ön tek dis üstüne abs olmaması çok sıkıntı bende acemi olduğum için fren yaparken korkarak yapıyorum
  14. Affenführer

Motosikletleri sat araba al sezonu acilmistir.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez zamanda iyileşirsin inş
  15. Affenführer

evet usta tip olarak gençlere hiç hitap etmiyor fakat gerçekten güzel mekanik bakımdan, her motorda olduğu gibi eksileri var arkası kampana, abs yok, devir göstergesi yok ki büyük bir sorunda değil zaten devir göstergesi. Acemiyim henüz 1100km devirdim cb125f de sürerken mekanik olarak sıkıntı...
  16. Affenführer

evet haklısın çirkin görüntüsü var, pekde torku değil 125 klasmanındakilere göre ama sağlam makinadır
  17. Affenführer

hocam bu modelleri karşılayabiliyorsanız honda cb125f'e de bakmanızı öneririm güzel motor
  18. Affenführer

SR250 ALINIRMI

evet doğru yeni modelleri sağlı sollu ayrı satılıyor 7k tanesinden ama dediğiniz gibi servis fiyatları daha net bir rakam çıkartır
  19. Affenführer

SR250 ALINIRMI

6 sene önce bile bu kadar pahalımıymış

Yeni mesajlar