Arama sonuçlarınız

1. M

RKS motor satış sitesi ? fiyatları çok uygun geldi ? resmi sitemi ?

Sitede yer alan iletişim bilgilerindeki telefon numarası kullanımda değil boş bir numara bilginiz olsun
  2. M

Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Abi ben bisikletimde patlak önleyici sıvılar kullanıyorum bayağı işe yarıyor. Motosikletinde tel jant olanlar değerlendirebilir.
  3. M

"gel de motorcuya saygı duy"

Motorcuya saygı duymak şart, o motorcunun can güvenliği açısından saygı duyulması gerekli ve motorcunun da akşam eve dönmesini bekleyen bir ailesi var ama motorçocuğuna saygının zerresini duymam, duyanla da arama mesafe koyarım. Doblo sürücüsü o aynayı motorçocuğuna taksa haklıdır.
  4. M

Telefon tutucu önerisi 🚨

https://kaanelektronik.com/urun/knmaster-tt-800g-titresim-engelleyici-ve-gidona-monte-telefon-tutucu ben bunu kullanıyorum gayet güzel tutuyor açısı da ayarlı ister normal kullan ister telefonu dikelt kamerayla video çek gayet sağlam ve kullanışlı ama stokta kalmamış
  5. M

Türkiyede egzozlu gezmek konusunda tartışalım

Replika egzoza kesinlikle bulaşmamak lazım, replika akrapoviç egzozun 5 katı ceza yedim ben, db killer (susturucu) da üstündeydi. Ya paraya kıyıp markanın orjinal belgeli ürünlerini takıp ruhsata işletmek lazım ki hem çok para hem polisin o günkü ruh haline kalıyor gününüzün nasıl geçeceği...
  6. M

Kaldırımda yarış yapan cahiller.

İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum, Fenerbahçe Orduevinden Pendik İDO'ya kadar ama özellikle de Caddebostan taraflarında sahildeki yürüyüş yolunda, bisiklet yolunda motosiklet ile gazlayan, yarışan, artistlik yapan tiplere denk geliyorum sonra da boş bulunup "bu motorcuların alayının..." diye...
  7. M

Uzun boylular için 125 veya 150 cclik motor önerisi

RKS Reale 125 bakabilirsin, 125 cc scooter için bayağı büyük, ebatları maxi scooter'lara yakın, 2 kişi bile üstünde rahat eder. Sıvı soğutma, ABS, ayarlı ön cam, tamamı LED aydınlatma ve dijital gösterge de var, 125 cc scooter için dopdolu donanımlı yani. Bisiklet tekerlekli, hava soğutmalı...
  8. M

İnternetten motor alacağım ancak 16 yaşındayım?

Çocuk hastanede doğduysa yaş büyütme-küçültme davası açılamıyor. Kimlikte yazan doğum tarihi neyse o. Evde doğduysa şansı var. Kardeş adam 250sr alacam diyor senin attığın şeye bak :p
  9. M

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

Motosiklet sürmeye başlamadan önce de 70 kilometreyi aşan bisiklet turları yapıyordum. Virajlı dağ yollarının inişinde pedalı yere değdirdiğim de oldu. Viraj korkum olmadı o yüzden. Motosiklet üstünde ilk korkuyu 1. köprüye gelmeden Mecidiyeköy taraflarında yoğun trafikte en sağdaki minik...
  10. M

Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

Geçen yıl bugünlerde TVS Raider 125 almaya niyetlenmiştim. O zaman yeni çıkmış bir model sayılırdı, etrafta şimdiki kadar çok sayıda yoktu. Park halinde gördüğüm zaman oyuncakçı vitrinine bakan çocuk gibi sağını solunu inceliyordum, muhtemelen dışarıdan motoru çalmaya niyetli hırsız gibi...
  11. M

Çekmeköyden Kadıköye gidebilir miyim?

Zamanında Göztepe'den Başıbüyük'teki Maltepe Üniversitesi kampüsüne (15 km, 5 km'si full yokuş) bisiklet ile gitmiş olarak diyorum, bence kafaya koyduysan 80 cc motor ile o dediğin rotayı da gidersin. Muhtemelen zamandan da kazanırsın, toplu taşıma ile en iyi ihtimalle (hem işinin Marmaray ya da...
  12. M

Türkiye'de bakım aralıklarının kısa tutulması hakkında bir araştırma.

Keeway RKS 125 İngilizce kullanım kılavuzu: https://www.manualslib.com/manual/1076829/Keeway-2015-Rks-125-26.html 3000 km yağ değişim aralığı koymuş. Ayrıyeten kullanma kılavuzunda nasıl yağ değişimi yapıldığı, bujinin nasıl kontrol edildiği, sigorta değişimi, hava filtresi değişimi gibi...
  13. M

Dünyanın en hızlı motorunu bilen varmı!!!!

Spontini en hızlısı. Saatte 520 km hıza ulaşabiliyor. Maksimum performans için Yemeksepeti sipariş notuna "3 tane aç prenses seni bekliyor 👧👩🏼💃" yazılması önerilir.
  14. M

Egzoz muhabbeti, polisin motoru bağlaması, çekici durumları ve haklarımız

Sanırım sorun egzoz markasının görünmesi. Orjinal egzozuna akrapoviç logolu sticker yapıştıran ve egzozdan ceza yiyen birisi de vardı hatta bu foruma üyeydi sanırım. Benim kendi motorumda da replika akrapoviç var ama susturucusu üzerinde. Akrapoviç yazısının üstünü kapatacak büyüklükte RKS...
  15. M

Sürücü kurslarındaki rezillik

Ben de kurs seçerken Google haritalardaki yorumlarını da okuyup öyle seçmiştim. Yorumlar çoğunlukla B sınıfı ehliyet için gelen adaylardan oluşuyordu. Hocaları bayağı övüyorlardı, üstelik Audi A3 ile de ders veriyorlardı. A2 ehliyet almaya o kursa gittim. Leşo paket bir Mondial Z-One 180...
  16. M

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

Mevcut motorun senin vücudunun bir parçası gibi olduğunda, yani hiç gösterge paneline bakmadan sadece yola bakıp motorunun sesini dinleyerek hangi viteste olduğunu bilecek, ne kadar hızlı ve devirli olduğunu bilecek, viraja girerken ona göre pozisyon alabilecek düzeyde olduğunda, mevcut...
  17. M

Oyun Önerisi : Midnight Club 2

Midnight Club 3 Remix vardı, PlayStation 2'de deli gibi oynardım çocukken. San Diego, Atlanta ve Detroit şehirleri vardı, Remix paketli olanında ekstradan Tokyo şehri geliyordu ve daha çok araba ve motor oluyordu. Arabalarda bayağı geniş bir modifiye skalası vardı, hatta air süspansiyon, arabayı...
  18. M

Kendisine Çarpıp Kaçan Aracın Önce Aynasını Sonra Taşla Camını Kırdı.

Olayın öncesi videodan kesilip atılmış ama belli ki önceden bir tartışma var ve motorcuya bilerek çarpılmış gibi bir izlenim var. Motorcu ilk başta şiddete de başvurmamış, konuşmayı denemiş ama beyaz egeacı şahıs karı gibi kaçmış. En iyisi metanetini koruyup karakola gitmek tabi ki kamera kaydı...
  19. M

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

"Motokuryeler Pendik'te arabayla ezilen kurye için açıklama yaptı: "İnsanların kuryelere öncelik vererek dikiz aynalarına bakmalarını ve vicdanlı olmalarını istiyoruz." - Trafikte öncelik kuryelere, taksilere ve minibüslere verilsin - Marketler kapatılsın, herkesin tüketim maddeleri evine...
  20. M

Motorcu montu gereklimi ?

Ekipmanları alıp eve geldiğim günü takip eden 3 gün boyunca annem beni "eşşek" diyerek çağırmıştı. (Motoru 2 ay sonra aldım) Motoru önce alıp gelseydim sanırım evden kovardı. Motosiklet kullanmama tümden karşı aslında ama muhtemelen yaz-kış fark etmeksizin kaskı, montu, botu, dizlikleri...

Yeni mesajlar