"gel de motorcuya saygı duy"

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu kask kamerası ve "sosyal medyada görüneyim, ünlü olayım" zigi popüler olduğu günden beri ne kadar salak, mal genç varsa hepsi bu işlere heveslendi. Daha motoruna hakim değil, daha nerede konumlanacağını bilemiyor, muhtemelen önüne engel çıksa kornaya basmaktan başka bir şey yapamayacak olan bir yavşak anca Doblo'nun aynasına saldırıyor.

Bu dümbüklerin alayı yazın ortaya çıkıyor, o nedenle kış aylarında sürmeyi çok seviyorum.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Tamamen etkileşim almak için çekilmiş yaz sıcağında kalmış cacık tadında bir video.

Spam diye şikayet edin. Sağ taraf voş olmasına rağmen sırf mevzu çıksın, izlenme kasayım diye zorla olay çıkarmaya çalışıyor. Maganda kuryeler 1, bu dırzolar 2. Yüz karası alayı.

Seyir halindeyken araçlarla anlık tepkimelere giriyoruz sürekli. Bu süreçte sürüşümden kaynaklı daima saygı görüyorum. Misal durmuş trafikte 15-20 ile usul usul filtreliyorum, takıldığım yerde de usluca duruyorum. Direkt yol açıyorlar, bazen özür bile diliyorlar.

Daima sinyal vererek manevra yapıyorum, sinyalimi gören sürücüler de mutlaka bana saygı duyarak hareket ediyor, sıkıştırmıyor asla.

Bazı şeyler çok basit aslında. Önce arabacıların düzelmesini beklemek yerine biz efendi gibi sürsek(sözüm meclisten dışarı), eminim gerekli saygıyı kendiliğinden toplayacağız zaten.

Motosikleti
D400
sonra forumda konu acılıyor motorcu düşmanlıgı ne zaman bitecek diye.

hareketlere bak

Motosikleti
RKS 125S
Motorcuya saygı duymak şart, o motorcunun can güvenliği açısından saygı duyulması gerekli ve motorcunun da akşam eve dönmesini bekleyen bir ailesi var ama motorçocuğuna saygının zerresini duymam, duyanla da arama mesafe koyarım. Doblo sürücüsü o aynayı motorçocuğuna taksa haklıdır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tek kelimeyle hırbo... Bunun ıslak kiraz dalıyla,dayağını eksik etmeyeceksin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar