Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu videoyu gören herhangi bir araç sürücüsü beni trafikte "motorcu" olarak gördüğü zaman bana saygı duyacak mı? Düşünceleriniz neler bu tarz kameralı motorcular hakkında ?
Şu kask kamerası ve "sosyal medyada görüneyim, ünlü olayım" zigi popüler olduğu günden beri ne kadar salak, mal genç varsa hepsi bu işlere heveslendi. Daha motoruna hakim değil, daha nerede konumlanacağını bilemiyor, muhtemelen önüne engel çıksa kornaya basmaktan başka bir şey yapamayacak olan bir yavşak anca Doblo'nun aynasına saldırıyor.
Bu dümbüklerin alayı yazın ortaya çıkıyor, o nedenle kış aylarında sürmeyi çok seviyorum.
Spam diye şikayet edin. Sağ taraf voş olmasına rağmen sırf mevzu çıksın, izlenme kasayım diye zorla olay çıkarmaya çalışıyor. Maganda kuryeler 1, bu dırzolar 2. Yüz karası alayı.
Bir de haklıymış gibi aynaya bak diyor
Lan adam sağına bakarken soluna geçiyorsun dingil.
Sinyal yol bir şey yok böyle beyinsizler yüzünden motorcular suçlu oluyor..
Seyir halindeyken araçlarla anlık tepkimelere giriyoruz sürekli. Bu süreçte sürüşümden kaynaklı daima saygı görüyorum. Misal durmuş trafikte 15-20 ile usul usul filtreliyorum, takıldığım yerde de usluca duruyorum. Direkt yol açıyorlar, bazen özür bile diliyorlar.
Daima sinyal vererek manevra yapıyorum, sinyalimi gören sürücüler de mutlaka bana saygı duyarak hareket ediyor, sıkıştırmıyor asla.
Bazı şeyler çok basit aslında. Önce arabacıların düzelmesini beklemek yerine biz efendi gibi sürsek(sözüm meclisten dışarı), eminim gerekli saygıyı kendiliğinden toplayacağız zaten.
Motorcuya saygı duymak şart, o motorcunun can güvenliği açısından saygı duyulması gerekli ve motorcunun da akşam eve dönmesini bekleyen bir ailesi var ama motorçocuğuna saygının zerresini duymam, duyanla da arama mesafe koyarım. Doblo sürücüsü o aynayı motorçocuğuna taksa haklıdır.