Arama sonuçlarınız

1. harficer

Motor orjinalinden farklı mı montajlanmış?

Selamın aleyküm Biliyosunuz ki çinli motorlara etiket basıp yerli diye satıyorlar. Motorumun orjinalini buldum ve birtakım farklılıklar gördüm. Çinli sitedeki fotoğraflarda ayak marşı görünüyor. Motorun özelliklerine baktığımda birebir aynı. Farklı bir motor kullanmış olabilirler mi? Ayrıyeten...
  2. harficer

Motosiklet satışı noter işlemi ne kadar sürer

Noterde en sinir bozucu bankaya bi para yatırılıyor istek falan yapılıyor. Gözlemledigim kadarıyla bi cok kiside aynı prosedür yüzünden ugrasıp duruyodu. Sıra almadan hemen once halletmeye bakın. Bir de trafikten men meselesini mutlaka gitmeden teyit edin. Çok kısa bi işlem ama trafik şube...
  3. harficer

Hayalinizdeki mesleği mi yapıyorsunuz

Cümleten selamın aleyküm, Çocukluk hayalinizi gerçekleştirebildiniz mi? Hayaliniz neydi ne oldunuz :) Aşçı olmak istiyordum pasta ustası oldum :)
  4. harficer

Önce arka lastik mi ön lastik mi değiştirmeli?

Selamun aleyküm şu an ön arka naylon fabrika lastikleri takılı. İkisini aynı anda değişterecek durumum şimdilik yok. İlk önce önü mü yoksa arkayı mı değiştirmek lazım. F/p lastik tavsiyeleri yaparsanız da sevinirim
  5. harficer

Arka teker zikzak çiziyor ve önden dişliden ses geliyor V2 videolu

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Ustaya goturdum motorun icindeki disliden geldigini soyledi. Sikinti olmaz dedi. Motor Rks
  6. harficer

Arka teker zikzak çiziyor ve önden dişliden ses geliyor V2 videolu

VIDEO linki Videoyu inceler misiniz
  7. harficer

Arka teker sekiz/zikzak çiziyor

rks tnt 202 1747564052 Simdi dikkat ettim cetveli masaya dayayip tekeri cevirince disli de cetvele bir surtuyor bir surtmuyor
  8. harficer

Arka teker sekiz/zikzak çiziyor

Sebebi neler olabilir. Bir boşluk yok. Sehpaya alıp vitese taktığımda sekiz çizdiğini farkettim. Hızlanınca da sanki bir şey bir yere deyiyor gibi belli belirsiz zzzz zzzz diye bi ses duyuyorum
  9. harficer

İlk motorum için tavsiye

bence sebebini yazsan daha iyi olurdu hocam
  10. harficer

Cb 250 r hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum

### Teknik Özellikleri - **Motor:** - Tip: Tek silindirli, 4 zamanlı, sıvı soğutmalı motor. - Hacim: 249 cc - Maksimum Güç: Yaklaşık 26 beygir (HP) @ 9,000 rpm civarında. - Maksimum Tork: Yaklaşık 22.9 Nm @ 7,500 rpm. - Yakıt Sistemi: Enjeksiyonlu yakıt sistemi (PGM- FI - Honda’ya ait...
  11. harficer

100 km/h yapan 200 cc motosiklet

90 fln 1747315541 sorma abi sorma cok acele ettim takas yaptık
  12. harficer

:D :D beygir yükseltebileceğim yer yok mu hocam modifikasyonla orayı da tarif ett sana zahmet :D :D
  13. harficer

bi şey yapamıyo muyuz bu beygire
  14. harficer

Selamın aleyküm, rks tnt 202 motosikletim var. Kesiciye soka soka vites attığımda anca 105 km/h yi zorluyor. Bu normal mi?
  15. harficer

Hızımı göremiyorum

Hayır hocam sadece hız
  16. harficer

Hızımı göremiyorum

Selamun aleyküm geçenlerde yağmurlu çamurlu sürdükten sonra motoru parkettlm. Bi kaç saat sonra bindiğimde hızımı göremiyordum. Ne yapabilirim
  17. harficer

Kısacık Bir Gezi ve Atlattığım Kaza Tehlikesi

dediklerine ben de katılıyorum, ön teker abs ama ben viraj alırken o pedala dokunursam motorun kıç atmama ihtimali yok
  18. harficer

Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Allah kardeşimize rahmet eylesin. Söylemeden edemeyeceğim trafikte kadınlar mecburiyet dışında araç kullanmamalı. Bunun yukarıdaki mesajlarda bahsi geçen kadın düşmanlığıyla da alakası yok. 240 km hızla kaza yapan kardeşimize de üzülüyoruz elbet ama bir kadın kendisini böyle tehlikelere atmamalı...
  19. harficer

Yüksek cc elektroniği az karadüzen motosiklet

bana ara sıra da olsa gazlamadığını söyleme abi sakın, inanmam valla. Ben sürekli o hızlarda gitmek için değil gazlamak istediğimde altımda bir güç olmasını istediğim için öyle yazdım.

Yeni mesajlar