Arama sonuçlarınız

1. A

Motosiklet kullanırken telefon kullanırsan ne olur?

Az çok Türklerin de tanıdığı spam'cı WALTERRIFIC sürüş esnasında telefon kullanırken kaza yapıyor.
  2. A

Yamaha X-MAX 300

Ben ki bu kasayı hep 2017 xmax 250 olarak çıkacak sanıyordum. Yamaha ise 300 olarak sundu ya la bize. İhtiyacınız olanı isteyin Hepimiz iş ve özel hayatımız arasında doğru bir denge kurmak isteriz. X-MAX 300 günlük hayatı daha kolay, daha sade ve daha keyifli hale getirme gücüne sahip...
  3. A

Yamaha X-MAX 300 - 2017 model XMAX tanıtıldı

Yamaha 2017 model XMAX 'in tanıtımını yaptı. Fotoğraf ve videoların yayınlandığı yeni modelde kullanılan motor 300cc hacminde Hepimiz iş ve özel hayatımız arasında doğru bir denge kurmak isteriz. X-MAX 300 günlük hayatı daha kolay, daha sade ve daha keyifli hale getirme gücüne sahip. Motosiklet...
  4. A

Bu Trafik Cezasını Nasıl Ödeyeceğim?

Ya arkadaşlar. Kaldırıma motosiklet bıraktım diye ceza yazmış zabıta memuru. Motorun başına gelince bu kağıdı üstünde bulduydum. Ee plaka sorgulamasında gözükmüyor. Yazılan kağıtta ceza ücreti filanda yazmıyor. Haliyle tutanak seri numarası ve ceza ücreti yazmadığından beyanlı ödeme filanda...
  5. A

Ghostrider 4 yıl aradan sonra geri döndü.

Bazılarımız biliyor, bazılarımız şimdi duyacaktır. Yıllar öncesinde özellikle geceleri polislerle kedi fare oyunu oynayan. Adrenalin manyağı isveçli bi' motosikletçi. Dönüşü adına yayınlandığı video; Kimdir diye merak edenler için eski videolarının derlemesi;
  6. A

Pet şişelerine dikkat!

Merhaba arkadaşlar, Yazın gelmesi ile araçlarında tükettikleri suların pet şişelerini camdan yola atan öküzler adına dikkat çekmek istedim. Sadece 1 gün de 3 defa pet şişe tehlikesi geçirdim. Birinde rüzgarın etkisiyle üstünden geçmem ile sonuçlandı. Neyse ki düşmedim! Diğer ikisinde de fark...
  7. A

Yeni kask modeli; Armut

:mrgreen:
  8. A

1 arabaya 3 motosikletli nasıl çarpar?

Domino etkisi gibi bir kaza. 0:18'de ana yola yeşil yanarken son saniye kırmızı da geçerim kafasındaki sürücü hatası gibi gözüküyor. Sizce hata kim de?
  9. A

Azrail teğet geçerken...

10. A

[video] Takip mesafesinin önemi

Görüntüye dair ne yazacağımı da bilemedim. Başlığın bile doğruluğundan emin değilim. İzleyip siz karar verin.
  11. A

Adam gündüz gözü ile herkesin önünde bisikleti avuç taşlama ile keserek çalıyor.

Pes dedim vallahi. Yanlışım varsa düzeltin. Adamın kestiği şey avuç taşlama yada benzeri bir alet olsa gerek. Çantasında onu çalıştırması için destekleyici bir şey var sanırım.
  12. A

Hayat Kurtaran El Hareketi

Arkadaşlar görüntü gif. Dosyayı google'da aratıp videosunu bulup koyayım dedim ama sonuç vermedi. Görüntü de filtre yapan motosiklet sürücüsünü el hareketi ile durdurup kazayı önleyen bir sürücü var. Belki o el hareketi hayatını kurtardı bilemeyiz. Ama sonuçta kaza yapmasını önledi...
  13. A

Trafikte Kamerama Takılanlar

Merhaba arkadaşlar, Sürüş esnasında kamerama takılan anları bir araya getirip bir seri yaptım. Şimdilik ilk video. Görüntü biriktirdikçe seriye devam edeceğim. Not: Görüntüler de sıkıştıranlar yada trafikte tartışmaya girilen şeyler yok. Çünkü ben bu görüntülerin sürücüleri etkilediği kadar...

Yeni mesajlar