Ghostrider 4 yıl aradan sonra geri döndü.

Bazılarımız biliyor, bazılarımız şimdi duyacaktır.

Yıllar öncesinde özellikle geceleri polislerle kedi fare oyunu oynayan. Adrenalin manyağı isveçli bi' motosikletçi.

Dönüşü adına yayınlandığı video;

Kimdir diye merak edenler için eski videolarının derlemesi;

Hakkında öldüğüne, polislerin enseleyip, içeri attığına dair bir sürü rivayet vardı. Döndüğünü görünce anlamsız bir şekilde sevindim. :D

Mersin İl Temsilcisi
Hakkında öldüğüne, polislerin enseleyip, içeri attığına dair bir sürü rivayet vardı. Döndüğünü görünce anlamsız bir şekilde sevindim. :D

resmi olarak bıraktığını açıklayıp, motosiklet ve korumalıkları vs ile ilgili müze açılışı yapmıştı..

DKN

yerini kimse dolduramayınca mecbur geri dönme ihtiyacı hissetti :) bu arada eskisinden daha cesur sürüyo daha da tecrübe kazanmış (altta ki video eski olan).

Motovlogger'ların atası olsa gerek, ama daha iyi motor sürüyo

Böyle sürüyosa 3 ay süre veriyorum. Çok yaşamaz.
Mallıkla çılgınlık arasındaki ince çizgiyi geçmiş bu...

siyah gsxr ına aşık olduğum hızlı keltoş abimiz dönmesine sevindim

Bu yollar ve trafik saygisi bizde olsaydi, en az 2 milyon ghostrider bizden cikardi.

Vay be bu adamı baya baya unutmuştum ya... :sunny:

Geri dönmesine sevindim, :thumleft:

Valla son videosunu izlerken, bi ara tünelden ışık hızına ulaştım sandım kendimi :flower:

Kimseye zararı dokunmadan zıbarırsa ne ala , dünya ne çekti ise Romantik'lerden çekti vesselam.

güney kıbrıslı öyle bir manyak var... her gün herifin viraja yatışını seyrediyorum
https://www.youtube.com/user/yiangosa

olm bu ne lan, sanki motor yola montaj edilmiş durduğu yerde yatıyor ahahahaha

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

güney kıbrıslı öyle bir manyak var... her gün herifin viraja yatışını seyrediyorum
https://www.youtube.com/user/yiangosa

şimdi ayıktım, herifin kamerasında stabilizer var o yüzden motor tekne gibi yatık duruyor virajda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar