Pet şişelerine dikkat!

Merhaba arkadaşlar,

Yazın gelmesi ile araçlarında tükettikleri suların pet şişelerini camdan yola atan öküzler adına dikkat çekmek istedim.

Sadece 1 gün de 3 defa pet şişe tehlikesi geçirdim. Birinde rüzgarın etkisiyle üstünden geçmem ile sonuçlandı. Neyse ki düşmedim! Diğer ikisinde de fark edip kurtuldum. Zaten bunları görüntülerini yakında trafikte kamerama takılan serisine koyacağım.

Asıl olay bim'de satılan 5 litrelik şişeyi yola attıklarında yaşadım. Zaten onu görünce direk; damacana ataydınız demiştim!

DKN

suyu içtikten sonra limonata yapıp atarlarsa daha kötü.. öylesi de var

Ben genelde otoyollarda pet şişesi olsun kola şişeleri patates büyüklüğün deki taşları hep kenara atıyorum, mahalle aralarında felan

:cyclopsan:sunny:::baaas::::sas::::123434::::huuuh::::eek:hmy::::saskin::::150::::153:::santa:(Bulabildiğim eşşek depmiş dumur, smileyleri ohannes.)

vlcsnap-2016-07-11-19h29m26s253.png

üzerinden araba geçen bir şişenin kapağı mermi gibi kafama gelmişti. vizörü kapalı tutmak gerek.

Motosikleti
BWS 100
Aynı durumu bende yaşadım videosu da var. Yarın atayım konu durursa.
Yokuş aşağı yolda (şehin tepesi inişinde, denizli)2.5 lt lik coca cola şişesi yuvarlanıyor, ben sola kaçıyorum, o dahada çok yuvarlanıyor, ben daha sola kaçıyorum, neyseki son bir hamle ile kurtardım. Ağzı kapalıydı bir de, keşin düşer karşıdan gelene doğru sürüklenirdim. Onu yola atan çoğalmasın. Bitsin onlar ya.

GEçmiş olsun. Neyseki sana da bişey olmamışş.
Ona kitlenip üstünden geçmemekte mesele he.
Forumda arkadaşın biri topun üstünden geçip düşmüştü koca yolda. Ona da geçmiş olsun.

edit:
@hondolog,
İşte o zaman motosikleti bırakmak için geçerli bir nedenim olur
yazmışsın.
Sen hiç kanalizasyonu patlamış yoldan geçtin mi motosiklet ile. Paçalarından b.k akarcasına.
Ben geçtim, misafirliğe gittiğim ablamlarda derinden bir koku geliyordu. Neyseki yabancı değillerdi üstümüzü değiştirdik.:mrgreen:

Merhaba
Geçmiş olsun...

yıl 2010 b ehliyet sınavı sonrası otobüs durağında beklerken, karşıda arkası açık transit bir arac ve içindeki bir sürü buyuk damacanalar yerlere dokuldu. Dikkat etmek gerek, kurgu bence çok önemli bazen trafikte paronayakca dusundugumu farkediyordum herşey mümkün aslında :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yavaş giderken maxi scooter ile eziyorum patlamıyor amaa eğlenceli oluyor 10-20 il giderken geçiyorum sanmam ben düşüereceğini 180 kil motor artı ben hafif değiliz :D

Bende bugün lastiğime sağlanan neşter ucu gibi metali çıkarırken , geçen sene haliç köprüsünde yola dökülen ve lastikleri patlatan maket bıçağı kutusunu andık :)

Bugün akşam eve dönüş yolunda ortalama bir hızda seyrederken öndeki taksici cam suyunu açtı Hemde fena bir şekilde. Ağzım yüzüm cam suyu oldu yaklaştım yanına ne yapıyorsun beni geçerken görmedin mi arkanda motor var niye cam suyu fışkırtıyorsun. Sende arkamda dolanma o Zaman diye cevap verdi. Kenara çeksene dedim bastı gitti. Bilerek yaptı. Dikiz aynasından baktığını gördüm

Aynı durumu bende yaşadım videosu da var. Yarın atayım konu durursa.
Yokuş aşağı yolda (şehin tepesi inişinde, denizli)2.5 lt lik coca cola şişesi yuvarlanıyor, ben sola kaçıyorum, o dahada çok yuvarlanıyor, ben daha sola kaçıyorum, neyseki son bir hamle ile kurtardım. Ağzı kapalıydı bir de, keşin düşer karşıdan gelene doğru sürüklenirdim. Onu yola atan çoğalmasın. Bitsin onlar ya.

GEçmiş olsun. Neyseki sana da bişey olmamışş.
Ona kitlenip üstünden geçmemekte mesele he.
Forumda arkadaşın biri topun üstünden geçip düşmüştü koca yolda. Ona da geçmiş olsun.

edit:
@hondolog,

yazmışsın.
Sen hiç kanalizasyonu patlamış yoldan geçtin mi motosiklet ile. Paçalarından b.k akarcasına.
Ben geçtim, misafirliğe gittiğim ablamlarda derinden bir koku geliyordu. Neyseki yabancı değillerdi üstümüzü değiştirdik.:mrgreen:
Sanırım o konuda şanslıyım, denk gelirsem bir an önce eve gidip filmlerdeki o duşta ağlama sahnesini yaşayabilirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar