Hayatının manevrasını yapmış.

Mersin İl Temsilcisi
Breh breh.. sanırım Yamaha fazer.. arabadan kurtarmış ama bariyerler de daha büyük tehlike... cidden ucuz atlatmış. Konsantrasyon ve şans..

işte bu motorcunun yerinde olan 100 kişiden 99 u aynı durumda olsa frenlere asılıp bakıslarıyla arabanın çamurluguna kitlenip sol tekere gommustu. super bi kacıs manevrası yapmıs. eğitim tecrube yolu okuma ve konsantrasyon diyorum

DKN

önünde ki motor 5 cm le kurtarmış. bu da iyi bir kurtarış..

Eğitim. Ne fazla ne az öyle bir dozajında verdi ki kontrayı ve daha sonrasında motoru tekrar düzeltirken verdiği sakinlik... Eğitim cidden almış bu arkadaş.

Bide eğitimsiz sürücü olsaydı? ilk hatası frenle yere düşmekti, hadi fren yapmadı gaz açıp kaçmayı deneyecek fazla kontra verecek makina güçlü kıçı başı ayrı drift yapıcak böyle gider sabaha kadar.

Bildiğin eğitimde engelden kaçış yapmış adam :) helal olsun tabi şansıda çok var, çünkü orada yapabileceği maksimum hareket buydu. Devamı ise şans yani aracın ona dokunmaması.

DKN

Eğitim. Ne fazla ne az öyle bir dozajında verdi ki kontrayı ve daha sonrasında motoru tekrar düzeltirken verdiği sakinlik... Eğitim cidden almış bu arkadaş.

Bide eğitimsiz sürücü olsaydı? ilk hatası frenle yere düşmekti, hadi fren yapmadı gaz açıp kaçmayı deneyecek fazla kontra verecek makina güçlü kıçı başı ayrı drift yapıcak böyle gider sabaha kadar.

Bildiğin eğitimde engelden kaçış yapmış adam :) helal olsun tabi şansıda çok var, çünkü orada yapabileceği maksimum hareket buydu. Devamı ise şans yani aracın ona dokunmaması.

ama şu da var, adamlar grup sürüşü yapıyo.. yani tehlikeye açık konumdalar. hatta belgesele benzetiyorum bu olayı, filmin sonunda 10 yavrudan sadece 1'i hayatta kalır :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar