Arama sonuçlarınız

1. Boldpilot

Tank slapperden kurtulmanın yolu nedir ?

Soru gayet açık 😊 1 hafta önce tamda virajın içinde başıma geldi 140km /h ile . Gidona sıkıca tutmamın ve dedemin tabiriyle deli kuvvetimin sayesinde toparladığımı düşünüyorum fakat o durumda gücün , gidonu sıkı tutmanın bişey ifade etmeyeceğini söyleyen arkadaşlarım var. Videodaki olaydan...
  2. Boldpilot

R1200gs piyasasına hakim olan arkadaşlar bakabilir mi ?

Boy 1.89 olunca gönlüm enduroya kayıp duruyor , şu motoru mt07 +6 bin tl ye almak ne kadar mantıklı olur ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-ulusan-dan-2004-model-89293-km-de-bmw-r-1200-gs-547860221/detay
  3. Boldpilot

Satışa geldik, bi başımıza sürdük 😊(antik kent içerir)

Ankara mt gurubumuzun mangallı gezisi iptal olunca , havanında güzel olmasını fırsat bilip tek başıma gidiş dönüş 500 km lik bi yol yapayım dedim. Sabah erken kalktım herzamanki gibi pencereden bakıp beton yığınlarını gördükten sonra , onedio.com a girip gezilecek yerlere göz attım...
  4. Boldpilot

Headers kaynak işlemi..

Merhaba arkadaşlar , Mt07 motoruma mivv 2 parça headers ve m4 tüp şeklinde toplam 3 parça komple egzoz taktım bu gün. Çift silindir , manifoltun biri tam oturuyor hava kaçırmıyor fakat biri tam oturmayıp hava veriyor ve ses yapıyor(ortadaki çatal şeklinde olan parçaya tam oturmuyor). Küçük...
  5. Boldpilot

TL bazında arabadan çok yakıyorum.

Acilen mazot ve benzin fiyatları eşitlenmeli 😁 İkiside insâni kullanım
  6. Boldpilot

Fiyat / performans ürünü kamera + mikrofon tavsiyesi

Herkese iyi hafta sonları kazasız bol gazlamalar dileyerek başlayım . Ybr 125 ve 2. El ls2 kask , 2. El arwic mont 2. El yazlık eldivenle başladığım yolculukta , tecrübemi kazandıktan sonra önümüzdeki bi kaç yıl kullanacağım motosiklet ve ekipman işini bitirdim gün itibariyle. Hjc is max...
  7. Boldpilot

Angara'lı motosiklet tutkunları , yarın etkinlik var.

!!!!!Pazar etkinligi!!!!!!! Bulusma : acity avm Sabah 9:00 yola cikis Guzergah : beypazari ,nallihan,bolu golcuk,kizilcahamam,kazan,acity son..... Toplam 450km 😊 Gelenler 1~berkay rs200 2~serkan mt07 3~ali ns200 4~gokhan xj6 5~aktan mt07 6~yildirim abi mt07 7~faruk mt09 8~mustafa fazer8...
  8. Boldpilot

Ankara Sorgun Yaylası'na ufak bir kaçamak

Merhaba arkadaşlar , havalar ısındıkça hafta sonu sağa sola kaçma dönemi başladı bizim için.Ankara'da bi kaç tane motosklete gönül vermiş gurubun , whatsapp guruplarına üyeyim . Bu hafta Rx3i Başkent gurubunun gezisine 2 arkadaş katıldık.. Bu arada mt07 ile başka motorlar arasında kalan bi...
  9. Boldpilot

Agv k3 skyline 'ı nasıl bilirsiniz ?

Merhaba arkadaşlar , uzun zamandır kask araştırması yapıyorum , sezonda yaklaştı.. ls2 ff352 kaskımı artçı kaskı olarak kullanıp kendime ses ve rüzgâr performansı iyi bir kask almayı düşünüyorum . Agv k3 skyline kullanan var mı acaba ? Tavsiye edermisiniz ?
  10. Boldpilot

R1200rt' ye dikey geçiş.

Merhaba arkadaşlar , 6 ay içinde 6. Motorum olan r1200rt için varsa bi hayırlı olsun... Şaka şaka , mt07 ile yola devam... Bu motosiklet hastalığının bi çözümü var mı acaba , Ankara da beraber geziye çıkmadığım motosiklet gurubu kalmadı . Cumartesi günü kafamı yastıktan...
  11. Boldpilot

Hjc IS17 hakkında..

Arkadaşlar ls2 ff352 kaskımı başlangıç için alıp 1 sezon kullandım . Şimdilerde 140 dan sonra çok rüzgar ve ses aldığını fark ettim , bu sebeten dolayı bu kaskı almayı düşünüyorum ama kullanıcıları varsa 160-170km/h da ses çok önemli değilde rüzgâr alır mı ?
  12. Boldpilot

Tapa egzozun ne gibi zararı olur ?

Merhaba arkadaşlar . Dün bir arkadaşın xj600 motorunda egzoz tapası gördüm. Sesi çok güzel , hoş motor 4 silindir ama yinede orjinal sesiyle arada çok büyük fark var. Ayrıca bu arkadaş 1 yıldır kullandığını bi sıkıntı olmadığını söyledi . Yakıta etisinin olacağını düşündüm ilk etapta ancak...
  13. Boldpilot

Maymun iştahıma dur diyemedim..

1 ay olmamıştı ki duke390 motor almıştım. Öyle beklediğim gibi çıkmayan 390ım bi kaç kez servise gidip gelince(statör ve yağ pompası arızası) sorunlar düzelmesine rağmen iyice soğudum motordan.. Kendi kendime dedim ki " borçla harçlada olsa şöyle ömürlük bir motor almalıyım".. Neydi bu ömürlük...
  14. Boldpilot

Bir Zamcıkta Bajaj'dan ...

Yinede bu fiyata alınabilecek en iyi motosiklet :) uykuya dalmadan önce şu güzide parçayı dinlemenizi tavsiye ederim..
  15. Boldpilot

Bi hayırlı olsunda ben alırım :)

Merhaba arkadaşlar Duke 200 motorumu bu sabah saat 10 gibi 390 modeliyle takasladım. Bu arkadaşıda çok sevmiştim , biraz ufak gelmese satmayıda düşünmezdim. Enjeksiyonlu , yol bilgisayarlı , top speedi 137 olan bi commuter benim gözümde. Şehir içi için ve yakıt tasarrufu için biçilmiş...
  16. Boldpilot

ybr125>rx3ievo>duke200>duke390

Arkadaşlar merhaba , Motosiklet maceram bu yaz sonlarında başladı. Toplamda 3.000km ye yakın yol yaptım bu 3 motorla. Ybr125 i ehliyetimi almadan satınalıp öğrenme aşamamı onunla bitirdim.Sonra rx3ievo yu sorunsuz kullandım , ancak şehir içinde cüsseli bir motor olduğu için pek rahat...
  17. Boldpilot

Takas sonrası üzücü gelişme.

Arkadaşlar merhaba , Bi kaç gün önce satılığa çıkardığım rx3i evo motoruma ktm duke 200 sahibi bi arkadaş takas teklifinde bulundu. Arkadaş öğrenci , ikameti Ankara okulu Kırıkkale . Anladığım kadarıyla motosikleti bu güzergâhta kullanıyor , bende genelde şehir içi kullandığım için duke200...
  18. Boldpilot

plaka değişikliği hakkında.

Arkadaşlar merhaba , 1 hafta kadar önce 2. el bi rx3i evo motosiklet aldım. Üzerinde ufak app plaka ve çantasında onun biraz büyüğü app plaka var ama ikiside orjinal değil.Ben plakamın orjinalini çıkarttırmak ve onu takmak istiyorum ama nasıl bi yol izlemeliyim ? yardımcı olan arkadaşlara...
  19. Boldpilot

Sonunda...

Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
  20. Boldpilot

B sınıfına sonradan motosiklet ehliyeti ekleten arkadaşlar bakabilir mi ?

merhaba arkadaşlar emniyetten yarın için randevu almıştım daha önceden , ücret için az önce halk bankasına gittim buradan almıyoruz ziraate gidiceksiniz dediler. Ziraat bankasındaki bankacı arkadaş 2 çeşit ücretlendirme olduğunu söyledi , biri ehliyet yenileme diğeri sıfırdan ehliyet alma imiş ...

Yeni mesajlar