Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar , havalar ısındıkça hafta sonu sağa sola kaçma dönemi başladı bizim için.Ankara'da bi kaç tane motosklete gönül vermiş gurubun , whatsapp guruplarına üyeyim .
Bu hafta Rx3i Başkent gurubunun gezisine 2 arkadaş katıldık..
Bu arada mt07 ile başka motorlar arasında kalan bi kaç kişinin konusunu gördüm son zamanlarda , fikir vermesi açısından yakıt ölçümlerimi de paylaşıyorum.Bu şehir içi bol gazlamalı ;

Buda 9-10 derece sıcaklıkta 300km uzun yol , sabit 130 , ara ara gazlamalı yakıt tüketimim ;

Not : kendi ölçümüm bu ortalamaların 0.3 lt daha aşşağısı.
Her gün sabah uyanıp gördüğüm , dışarı çıkıp içinde kaybolduğum bu beton yığınından uzaklaşacağım bi hafta sonu daha

Sabah Keçiören şelalede iki arkadaş buluşup , gurubun buluşma yeri olan Sincan Organize Sanayii'ne yola koyulduk

Yakıt ikmali de tamam

Buluşma yerinden kareler ;

Gittiğimiz yerde ufak bi ateş yakıp sucuk -ekmek yapmak için sponsorumuz BİM'den alışverişimizi yaptık

Ara ara sigara molası vererek yol aldık ..

Bi ara kendimi kaybedip fazla hızlanmış olacağım ki , kenara çekip gurunu beklemek zorunda kaldım

Ve Sorgun göletinin kenarına vardık..

Ateşin ve yiyecek içeceğin resmini atmak istemiyorum mazur görün
koca bi semaver çay bitirmemize rağmen , paramız nasip olsun diyerekten dönüşte köy kahvesinde 1er bardak çay içtik
Dönüş yolumuz oldukça güzel virajlarla doluyu , motorları yatırdık kaldırdık ama ben 7 aylık motorcu olduğumdan dolayı viraj performansım pek iç açıcı değil . Yinede gurunun en ön sıralarından kopmadım

sonra düzlüklere çıktık , gayet güzel giden gezimiz tatsız bi olayla son buldu. Rx3i evolardan biri zincir kopardı

Motoru ustaya kadar çekip evlere dağıldık

Ve bu canavar güreş kıyafetlerini giymiş beni bekliyor

7 ay öncesine kadar böyle konuları okuyup iç geçiriyordum , şükür bizede nasip oldu.
Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze , gönlümüzde olanıda bizlere nasip etsin arkadaşlar. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Bu hafta Rx3i Başkent gurubunun gezisine 2 arkadaş katıldık..
Bu arada mt07 ile başka motorlar arasında kalan bi kaç kişinin konusunu gördüm son zamanlarda , fikir vermesi açısından yakıt ölçümlerimi de paylaşıyorum.Bu şehir içi bol gazlamalı ;

Buda 9-10 derece sıcaklıkta 300km uzun yol , sabit 130 , ara ara gazlamalı yakıt tüketimim ;

Not : kendi ölçümüm bu ortalamaların 0.3 lt daha aşşağısı.
Her gün sabah uyanıp gördüğüm , dışarı çıkıp içinde kaybolduğum bu beton yığınından uzaklaşacağım bi hafta sonu daha

Sabah Keçiören şelalede iki arkadaş buluşup , gurubun buluşma yeri olan Sincan Organize Sanayii'ne yola koyulduk

Yakıt ikmali de tamam

Buluşma yerinden kareler ;

Gittiğimiz yerde ufak bi ateş yakıp sucuk -ekmek yapmak için sponsorumuz BİM'den alışverişimizi yaptık

Ara ara sigara molası vererek yol aldık ..

Bi ara kendimi kaybedip fazla hızlanmış olacağım ki , kenara çekip gurunu beklemek zorunda kaldım

Ve Sorgun göletinin kenarına vardık..

Ateşin ve yiyecek içeceğin resmini atmak istemiyorum mazur görün

Dönüş yolumuz oldukça güzel virajlarla doluyu , motorları yatırdık kaldırdık ama ben 7 aylık motorcu olduğumdan dolayı viraj performansım pek iç açıcı değil . Yinede gurunun en ön sıralarından kopmadım

sonra düzlüklere çıktık , gayet güzel giden gezimiz tatsız bi olayla son buldu. Rx3i evolardan biri zincir kopardı

Motoru ustaya kadar çekip evlere dağıldık

Ve bu canavar güreş kıyafetlerini giymiş beni bekliyor

7 ay öncesine kadar böyle konuları okuyup iç geçiriyordum , şükür bizede nasip oldu.
Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze , gönlümüzde olanıda bizlere nasip etsin arkadaşlar. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için