Angara'lı motosiklet tutkunları , yarın etkinlik var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
!!!!!Pazar etkinligi!!!!!!!

Bulusma : acity avm

Sabah 9:00 yola cikis

Guzergah : beypazari ,nallihan,bolu golcuk,kizilcahamam,kazan,acity son.....
Toplam 450km 😊

Gelenler

1~berkay rs200
2~serkan mt07
3~ali ns200
4~gokhan xj6
5~aktan mt07
6~yildirim abi mt07
7~faruk mt09
8~mustafa fazer8
9~emre cbr500r
10~??????????

Yarın hava güzel , virajlı mirajlı bi gezelim dedik . Katılmak isteyen varsa özelden iletişime geçelim , cc ayrımımız yok .

Etkinliği birgün önceden değilde birkaç gün önceden haber verseydiniz eminim katılım yüksek olacaktır.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Etkinliği birgün önceden değilde birkaç gün önceden haber verseydiniz eminim katılım yüksek olacaktı.
Çok haklısınız hocam , aslında katılımı yükseltmek değil amacımız . Ben bireysel olarak forumdaki Ankara lı arkadaşlarla tanışmak istiyorum , forumdan 2 arkadaşla geçen perşembe buluştuk.Gurubumuzun çay toplantısıns geldiler 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------

hayırlı seyahatler dilerim.
Çok teşekkür ederiz

Çok haklısınız hocam , aslında katılımı yükseltmek değil amacımız . Ben bireysel olarak forumdaki Ankara lı arkadaşlarla tanışmak istiyorum , forumdan 2 arkadaşla geçen perşembe buluştuk.Gurubumuzun çay toplantısıns geldiler

Hocam Ankara Mt grubunda aktif olursanız eminim tanışmak isteyeceğiniz çok arkadaşlar olacaktır. Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle hayırlı yolculuklar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar