Arama sonuçlarınız

1. F

Fren Sorusu

Arkadaşlar merhaba, aklıma takılan bir soruyu sizlere sormak istedim yarı metalli ve sinterli balata konusunda.. yarı metalli balataların, sinterliye göre daha yumuşak bir balata olduğu doğru mudur? yarı metalliler daha iyi bir frenaj mı sağlar? bu mantığa göre sinterli geç biter ama iyi tutmaz...
  2. F

Fren Balatası Önerisi

Arkadaşlar merhaba nc750x motosikletimin hem ön hem arka balatasını değiştirmem gerekmekte.. bu işe yabancı olduğumdan siz değerli arkadaşlarıma danışmak istiyorum.. servisten orjinal nissin almayı gönül isterdi ancak 2 balataya 800 tl civarında bir para vermem çok mümkün değil şu anki ekonomik...
  3. F

Würth HHS Dry Lube

arkadaşlar bu kuru yağlayıcıdan aldım, kullananınız var mı memnun musunuz? bir de gaz yağı, zincir fırçası alıp önden temizleyip tatbik edeceğim kullanım aralığı ne kadar olmalıdır. motosikleti her yıkattıktan sonra km aralığı fark etmeksizin tekrar yağlamak gerekir mi? her yağlamadan önce...
  4. F

Muayenesiz Araç Cezası?

Arkadaşlar merhaba, motosikletimin muayenesi 8 ocakta bitti ancak kış mevsimi motoru çıkarmadığımdan muayene yaptırmadım henüz.. önümüzdeki salı gününe tarih aldım muayene için.. ancak takdir edersiniz ki hava çok güzel bu aralar ve bugün yarın çıkıp biraz dolaşsam mı diyorum kaşıntıdan...
  5. F

Plaka Kestirme

Arkadaşlar merhaba, plakamda vida olduğu için önce notere gidip ardından şoförler odasından plakamı yeniden çıkarttım. ancak plakamın kenarlarındaki siyah çizginin dışında hala kesilmemiş beyaz kısımlar kalmış ve aldığım pleksi plakalığa sığmıyor bu sebepten.. bu plakayı nerede kestirebilirim...
  6. F

NC750X Sinyal Takılması

Arkadaşlar merhaba; Motosiklete yeni yeni alışıyorum. geçen gün baktım hava da güzel, akü biraz dolsun diye çıkıp 15 20 dk gezdim ev civarında. ancak bir şeyi fark ettim.. sola sinyal vermek istediğimde sinyal tuşu gelmiyordu. kilitlenmiş sanki sabit bir parçaymış gibi.. ardından sağa sinyal...
  7. F

Dizlik Problemi

Merhaba arkadaşlar. %50 indirim döneminde motomaxtan 4riders kot aldım. içinde yan ve diz korumaları var.. ancak bu diz korumalar motosiklete oturunca tam dize gelmesine rağmen, ayağa kalkınca aşağı kayıyor ve üst noktası dizimin alt kısmına denk geliyor.. adım atarken de rahatsızlık veriyor...
  8. F

Boyaya Reflektif Özelliği Kazandırmak?

Arakdaşlar merhaba.. nc750x motorumun yan çantalarını boyatmayı düşünüyorum biraz çizikler var üzerinde.. hazır boyatmışken de gece görünürlüğü arttırmak için bir şekilde boyaya katılan bir sim vs. mevcut mudur diye düşündüm rengi değiştirmeden.. evet reflektif bantlar var biliyorum ancak...
  9. F

Yağmurda branda

Arkadaslar merhaba, gectigimiz pazar gununden beri motor sokakta brandali duruyor, dün sabahtan beridir de yagmur yagmakta.. araba gibi olmasa da illaki boyaya degen kisimlari vardir brandanin.. boyaya bir zarar verir mi yapisir mi branda ?
  10. F

NC750X Arka Fren Boşalması

Arkadaşlar merhaba; 1 haftadır evimin yakınlarında boş asfalt bir arazide A sınıfı ehliyet alabilmek için alıştırmalarımı yapıyordum. asfalt uzerıne tebeşirle sınav alanını 8'i engelden kaçma kısmını ve dubaları temsil edecek şekilde yere çizmiştim, onun üzerinde alıştırma yapıyordum.. bugün...
  11. F

Hangi Zincir/Kilit?

Merhaba arkadaşlar motosikleti alırken yanında orta kalite bir urban marka zincirim de oldu ancak bu zincirin buyuk makasla kesilebileceğini söyledi yakından gören motorcu bir arkadaşım.. çok kalın bir şey değil zaten.. sanırım 10 mm falan.. ben de yeni zincir arayışına girdim şu anda motosiklet...
  12. F

NC750X Başlangıç Motosikleti

Ön Not: "Durun arkadaşlar hemen tefe koymayın :)" Sevgili motosiklet.net üyeleri daha forumda da çok yeniyim. Birbirine bu denli yardımcı olmaya çalışan bir ailenin içinde olmaktan çok mutluyum.. Henüz ehliyet kursundayım. İnşallah yakında ehliyetimi alabilirim. Yaşım 30 boyum 185 ve 105...
  13. F

Motosiklet Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum. Tanışma mesajını saymazsak bu sizlere ilk mesajım. Yıllardır baskılamış olduğum motosiklete olan ilgim nihayet 30 yaşında tekrar ortaya çıktı ve gidip sürücü kursuna kayıt oldum.. şu an hala ders alıyorum henüz sınava girmedim...B Ehliyetim olduğundan...
  14. F

Merhabalar

Ben Eray, İstanbul'dan herkese merhabalar, 30 yaşında bugüne kadar hiç motosiklet kullanmamış ama dönem dönem çok istemiş bir insanım. hepinize sevgiler selamlar.

Yeni mesajlar