Arama sonuçlarınız

1. caglar48

Youtube günlüğü #3 Efendi sürüşlü

Her kalemde bi video cekmeye calısıyorum az tekerli bol virajlı sıfır makaslı bi video yapmaya calıstık bu sefer. Her videoyu burayamı atacaksın demeyin evet atıcam en sevilen tarzı bulup stabilleştirene kadar boyle :)
  2. caglar48

Arıza Tespiti

Arkadaşlar merhaba , Dün gazlamaya cıktıgımda gunun başında motoru rolantıde beklettıgımde devirde ufak bi düşme hissettim bi süre sonra stop ediyordu.Daha sonra gaz vermediğim an stop eder oldu. Ornegın cevırmeye gırdıgımızde debrıyajı cektım gaz vermedıgım ıcın motor stop etti. MT09 da tcs...
  3. caglar48

Önerilerinizi değerlendirdik ve Sonuç

Herkese tekrardan merhabalar geçen hafta bi youtube kanalı açıp size ilk videomu atmıştım. Açı ve ses olarak teknik açılardan yaptığınız eleştirileri tekrardan dusunup iyileştirdim. Ses ve açı olarak ortalamanın üstünde bi video oldugunu dusunuyorum tekrardan yorumlarınızı beklıyorum en iyisini...
  4. caglar48

Ufaktan bi giriş yapalım dedik MT09

Korona muhabbetine istanbuldan kaçıp nisandan beri marmaristeyim. Can sıkıntısına önce motoru kargoyla marmarise getirttim sonrada gopro 7 black çözüp haftada 2 3 gun motorla gezerken çekim yapmaya başladım. Bir süre sonra bi kanal açıp konuşmadan sadece gazlama videoları koyma kararı aldım ve...
  5. caglar48

Istanbuldan nakliyat

Arkadaslar mt09u istanbuldan marmaristeki yazliga getirmek istiyorum. 2 aydir burdayim artik bunaldim , sehirler arasi genelde otobusle tasirdim fakat bu sefer cikamiyorum buradan. Hangi sekilde ne kadar ucrete tasima imkanim var bilgisi olan varmi?
  6. caglar48

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Maslak Star Plaka arıyorsunuz ruhsat bılgılerınızı kontrol edıp 1 gunde muhurlu yenı teslım edıyorlar
  7. caglar48

Corona davası yitip giden piyasa

Arkadaşlar boncuk gibi 09 umuzu 64.5 liraya ucuz yollu verdık sımdı bana aylardır bekledıgım ve bulamadıgım husq sm701 , ktm smc690r veyahut ducati monster1200 satacak arkadaslar lazım. Cevrenızde satan eden varsa bana el ediverin ben sizi bulurum
  8. caglar48

E bi hayırlı olsun alalım o zaman

o mu bu mu şu mu derken yine itlik serseriliği seçtik. Trafikte uzak durmanız gereken motorlardan biri arkadaslar uzak durun yapmayın yanarız :queen: [/url][/IMG]
  9. caglar48

Arai ve scorpion arasindaki kararsiz kalmak

Arkadaslar merhaba dun fuarda arai chaser denedim hosuma gitti fakat yanimdaki arkadaslar onun yerine scorpionun bu sene cikmis bi kaski i onerdiler degisik bi kac ozellikten bahsettiler. Chaseri 4000 liraya alabiliyoruz ama hic scorpion marka kask kullanmadim nedir ne degildir yaridmci...
  10. caglar48

Aradığınızı Bulabiliyormusunuz?

Arkadaşlar şuan piyasada elle tutulur 1 tane makine yok ben mı cok secici davranıyorum yoksa cidden piyasa ölününde ölüsümü ?
  11. caglar48

Kask tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar , 2 adet kask olmayı dusunuyorum birini ruroc RG1-DX TOKSİN düşünüyorum starbucksa falan giderken şekil olsun diye koruma olarak sıfır oldugunun farkındayım snowboard kaskı ama kim anlayacak sıkıntı olmaz bence , ikinci kask olarakta shoei nxr dusunuyorum fakat gonlumdende...
  12. caglar48

Yine yeniden kararsızlıklar , Fikirlerinizi alalım

Evet arkadaşlar yine sezona az kaldı ufaktan bişeyler alma vakti geliyor , Gecen sezonu daytona 675 ile kapatmıştık bu sezon aklımda bi kaç motor var fakat aramızda kullanan arkadaslar varmıdır yorumlarınız neler olur merak ediyorum. Aklıma en çok yatan yavaş ve sakin bi sezon için 2016...
  13. caglar48

İlk pist günüm

Merhaba arkadaşlar sokakta attıgım videolara hep tepki gösterdiniz merakın varsa piste git diye bi dünya laf yedik sonunda girdik piste vatana millete hayırlı olsun :queen:
  14. caglar48

Deri mont temizligi

Arkadaslar baya bi aradim fakat guvenilir ve iyi bi yer bulamadim 100 150 liraya deri mont temizleyen bildiginiz bi yer varmi acaba ?
  15. caglar48

Tarz değişikliğe diye diye olana bak

Nakedtan sıkıldık sakinleselim diye enduro aldık kanser olduk ve supermotoya gecıp ıcımdekı enerjiyi dısa vuralım derken yanlıslıkla racing sahibi olduk neyse artık yeni bebegımız bu :queen:. Bi hayırlı olsununuzu alırız artık :cat:
  16. caglar48

Supermoto Ekipman Hakkında

Merhaba arkadaşlar tarz değişikliğine gidip KTM Smc 690R alma kararı aldım haliyle ekipmanlarıda değiştirecegim sizlerinde yorumlarınızla hareket etmeyı dusunuyorum. Eldiven olarak 1 2 ay önce 1700 liraya spidi carbon track almıştım supermotoda uzun eldıven ne kadar tercıh edılır bilemiyorum...
  17. caglar48

2den 3e Geçiş Teknik Yardım

Merhaba arkadaşlar , Son 2 3 motorumda karşılaştıgım ve anlam veremedıgım bu konu hakkında size danısacaktım. Motoru 2. viteste tekere alıp 2 bittiginde indirirsem 3. vitese debriyajı cekıp attıgımda gecmıyor sankı debrıyajı hıc cekmemıs gıbı kemik gibi duruyor ama debrıyajı bırakıp bıdaha...
  18. caglar48

Becerebiliyor muyuz bi yorumlarınızı alalım

Merhaba arkadaşlar dün gece onceden cektıgım bi videoya ufak bi oynama yaparak instagramda paylasma kararı aldım fakat bu iş olmuş mu olmamış mı görüşlerinizi almak istedim.Yorumlarda reklam yapma şeklinde yazılar yazmazsanız sevinirim amacım sadece 3. bi gözden yorum almak :cat...
  19. caglar48

Supermoto model seçimi ve trafiğe çıkma sorunsalı

Merhaba arkadaşlar , Bu aralar aklımı kurcalayan sorular ve modeller arasında boğuşup duruyorum. Aklımda Honda crf450r Supermoto ve Husqvarna 701 Supermoto var. Haliyle bu motorları alma amacın stunt konusunda kendımı geliştirmeyi dusunuyorum haliyle bu aletler kırılacak bir çok kez husq...
  20. caglar48

Tarz değişikliği ile motor sürme keyfi

Arkadaşlar az çok beni tanıyanlar var , nerde itlik serserilik kovalarken birden bire içten gelen ben baba olucam sevdası ile anlık olarak Crossrunner 800 sahibi olduk.Motordan sıkılan arkadaşlar varsa bu sekılde ufaktan keyif almaya başlayabılırler. Monster 1200S ten sonra haliyle cbf150 ye...

Yeni mesajlar