Arıza Tespiti

Arkadaşlar merhaba , Dün gazlamaya cıktıgımda gunun başında motoru rolantıde beklettıgımde devirde ufak bi düşme hissettim bi süre sonra stop ediyordu.Daha sonra gaz vermediğim an stop eder oldu. Ornegın cevırmeye gırdıgımızde debrıyajı cektım gaz vermedıgım ıcın motor stop etti. MT09 da tcs kapatsanızda kontagı kapatıp actıgınızda tcs geri açılıyor , kontagı acıp tcs kapattıktan sonra marş bastıgımda motor bi 2 saniye marş yiyip öyle calısıyor bu arada kontak anlık gidip geliyor gibi olup 0.5 sanıye falan motor arıza ısıgı yakıp oyle calısıyor bu arada tcs sanki kontagı kapatmısım gıbı tekrar açılıyor.
20 ile falan giderken motor sesinde bi farklılık hissettim bide gösterge ve gostergedekı sınyal ısıgına baktım onlarda titriyordu tahminimce akü gibi ama sizce başka bi durum olabılır mi ? Giderinde falan hicbir problem yaşamadım.

Kutup başlarını takarken biraz zımpara yapmak iyidir. Motor çalışırken de voltajı ölçme imkanın varsa onada bir bak. Bujiler ve buji kabloları. Bunlarda da sıkıntı yoksa doğru servise :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar