Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorun yaşanmışlığı çok. 30 bin km motorun ne kadar sağlam ve kazasız olduğuna nasıl güvencem ? Araba gibi Exper'e soksan Exper firmalarının bile çoğu dolandırıcı zaten😁
Kaç kmde var ? Milletin 30 bin km binip yük eşeği haline getirdiği malını niye alalım😁 Hele motor gibi en ufak kazası düşmesi hepten önemli olan araç türünde. Kpt400'de önden çirkin motor bu arada. Görüntüsü kötü
Arkadaşlar selam,
154 Cruiserdan 208 kg Scooter'a geçtim. İki motorumdada ön ve arka absli olarak geldi. Amatör biri olmadığım için sürüşten yana şikâyet veya korku yaratan durum yok. Tek dikkatimi çeken artçı ile frenleme yapıp dururken gidon sanki düzde olsa motor çok ağır olduğu için ayağı...
Kardeşim saydığın markalar kıymet bilinmiyor değil pahalı 😁 Triumph dediğin markanın en ucuz motoru 694 bin. 100 bin daha koyar eski kasa Opel Mokka yada Chevrolet Trax alırsın. SUV biniyoruz diye havan olur😁 Saydığın tüm markalar gerçekten kazık araba parasına motor satıyor.
Duymadığım bir ses aldım. Yani 1 gün içinde 70 80 km yaptım böyle ses almadım. Artçı geldikten sonra duyunca tuhaf geldi. Grenajlar falan sağlam özellikle kontrol ettim alırken sallanan parça falanda yok. Deflektör taktım. Belkide onun açısı kaynaklı ses oluyor anlamadım
Selam dostlar,
Blade 350 aldım 2700 km'de ve gayet memnunum. Bugün 93 kilo bir artçı ile ikinci sürüş günümdü ve artçı ile biraz performans testi yaparken 50 km üstü hızlarda gaz kapadığımda sanki kaskın içinde araba gibi motor freni sesi duydum. Artçı indikten sonrada gaz kesince bu sesi 50km...
Arkadaşlar bugün chatgp ile alacağım ikinci el motosiklet üzerine istişare yapıyorum.
Şase no karşılaştırmayı unutma dedi 😀
Şok oldum bi an. Mantıklı ama ömrümde aklıma gelmez ve ne yapan gördüm ne duydum.
Hakikaten ikinci el alırken şase no ve ruhsatta yazanı karşılaştırma yapanınız var mı ...
Selam dostlar,
2800 km'de bir motor alma niyetim var ama sahibi kışın kullanılmıyor demiş. Ben kışın da süren ve motorlarda işleyen demir ışıldar mantığını baştan bilen biri olduğum için kışın yatan motordan biraz kıllanıyorum. Aküyü sökmedi ise bitirmiş ve anasını ağlatmış olma ihtimali var mı...
Ben basit bir adamım motora ciddi ilişki gözüyle bakmam😁 şimdi o para ve km'ye KTM alınmaz isterse en sağlam motor olsun. Neden ? Çünkü bu arkadaş sürerken düştüğünde önce kendi canı her türlü tehlike yaşayacak. Dünyanın en iyi motorunu da alsan kaportanın insan olduğu gerçeği değişmez. İşte bu...
Ya KTM 250 gibi bir albenisi olmayan motora o para verilir mi ? Belli ki naked motor Alcan tarzın o. Sıfır yada düşük km nk250 al en azından kafe önüne çeker piyasa yaparsın. Gençler arasında hastası çok o modelin. Hem paran cebine alır
Tipsiz hocam hintlilerin motorları. Tvs ve Bajaj da tasarım zerre yok. Sağlam olsa nolcak yani ? Haaa Amerikan motorları güzel Harley veya Indian alırsın parasına değer lafımız yok üstüne birde harbiden motorcuyum havamızdan geçilmiyor diye gezersin.
Aman galericiler kadar kötü esnaf örneği ömrümde görmedim. İlk kez sizde duydum galerinin istediğiniz fiyatı verdiğini 😁 SS alayım hatta anı kalsın hayata karşı bir umut gibi iş resmen 😁
katılıyorum ya. sezonla da alakası var bence çok yağmurlu geçti ocak ve şubat
1771839936
:ROFLMAO:
1771840652
Ya bende şuan müsaitim iş güç olarak noterdir plakadır falan rahat rahat halletcem. Hepte hızlı motor sattım yani şerbetliyim normalde ama bu sefer tuhaf oldu. Belkide kader ikinci...