Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Notere gidip kardeşinize veya motoru sizin adınıza almasını istediğiniz güvenilir herhangi birine vekâlet verirseniz o kişi sizin adınıza alım yapabilir.
1751380711
Satabilir demek zorunda değil onu da belirteyim, isterse sadece alabilir şeklinde de vekâlet verebilir.
Sadece motorlarda olan bir durum değil bu, arabaların da çoğunda %5 civarı sapma var sadece motorda sapma oranı daha fazla, genelde %10 civarı.
Çoğu motorda ek bir mekanizma olduğunu sanmıyorum kilometre sayacı da gösterge hızına göre hesaplanıyordur, ama dediğiniz gibi bir fark olmaz motor 10...
Reklamdan çok çanta boyutu ile alakalı bir durum var, koltuğun artçının oturması için olan kısmını kaplayacak şekilde büyük çantalar (kurye çantalarının neredeyse hepsi bu kategoride) motorda ciddi bir değişiklik yapıldığı için ruhsata işlenmeliymiş yapılan açıklama böyle genelde. Diğerlerine...
Ben şahsen Scooter seçtim, dediğiniz gibi viteslinin görünüşünü beğeniyorum sürüşünü beğeniyorum vs ama İstanbul trafiğine direkt o motorlarla çıkmak sonradan pek mantıklı gelmemeye başladı.
Şuan uzun süre Scooter kullanıp trafiğe ve uzun yollar yapmaya iyice alışıp sonrasında şuan...
Uzun yolu tek kişi yaparım büyük ihtimalle, şehir içi bazen 2 kişi olabilir. Yurtdışında şu motorun 125cc ve 320cc (DTX 360) versiyonu var aradaki fiyat farkı 400€ falan. 125cc olan sırf A1 ehliyet için yapılmış. Bizde ise işin içine vergi girince fiyat uçuyor o yüzden 250cc yi aşmayan motorlara...
Nakit 313 bin şuan, taksit kampanyası yok. Bence bu motoru bu fiyatla çok satamayacakları için taksit kampanyası ve nakit alım indirimi gelir birkaç aya.
Size tavsiyem kolay olsun diye A1, A2 ehliyet almayın, benim yaptığım hatayı yapıp sadece otomatik vitesli motor kullanabileceğiniz bir ehliyet de almayın biraz uğraşıp direkt A ehliyet alın.
Teşekkür ederim, ani durma gibi bir planım olmaz çünkü motoru zaten agrasif kullanmam ama beklenmedik durumlar için motor o konuda iyi olsa fena olmaz tabi. Motoru kullanmaya başlayım duruma göre dediğiniz gibi eylül gibi lastik masrafına da gireriz.
Büyük ihtimalle kalan bütçeyi ekipmana yatırıp lastiği biraz ertelerim ama o da çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
Xmax ve Forza cidden çok iyi motorlar ama şuanki fiyatları gereksiz yüksek geliyor. Özellikle Xmax fiyatları gereksiz uçuk sıfırına nakitte 420 bin istiyorlar ciddi ciddi. Kymco...
Kuru yolda iyi tutunur ıslak yolda biraz kötü deniyor sanırım lastik için. Yazın değiştirmem sanırım ama kışa doğru lastik değişimi yaparım.
Motorun ülkede gördüğüm en eski versiyonu 2023 model, motor biraz yeni sayılır. Aynı kasanın 320cc motorlu hali DTX360 2021 den beri varmış o daha çok...
Olağanüstü bir durum olmazsa birkaç gün içinde DTX250 Scooter ile uzun bir aradan sonra kendi motorumu sürmeye başlayacağım. Öncelikle DTX250 nin tercih edilmemesi için ciddi bir sebep var mı? Normalde Voge SR3 alacaktım ama hem servisi bize çok uzak hem az bir fiyat farkı ile Kymco almak...
Kymco ve SYM Scooter konusunda Japonların bir tık altında sayılır, çinlilerden hem kalite hem servis ağı olarak daha iyiler. Avrupa’da çok tercih edilen markalar, orada Japonlarla aynı kefeye konuluyor genelde.
Ben de uygun fiyatlı Scooter ararken çinli bakıyordum da aradaki fiyat farkı pek de...
İkisini de canlı gördüm, Downtownun daha konforlu olduğu görünüşünden bile belli, ama gerçekten kocaman bir motor. DTX benim kullanımıma daha uygun gibi geldi daha ufak daha rahat manevra alır vs. Ön cam konusuna katılıyorum çok ufak ama en kötü ihtimalle değiştiririm diye düşündüm. Üstüne 50...
CBR güzel motor, servisi parçası rahat ve baya dayanıklı ama çok yüksek performans beklentisi olmamalı 500cc ler arasında en yavaş motorlardan biri. Ninja büyük ihtimalle daha iyi gider daha yüksek top speed görür ama servisi parçası vs o kadar yaygın değil.
Downtown biraz pahalı kalıyor ama bütçeme uygun DTX250 var o nasıldır acaba? Joymaxın yenisi de güzel ama sanırım hala eskisini satıyor bayiler, yenisi de güzel bir zamla beraber gelir diye düşünüyorum.
DTX250 nasıl motor acaba? 270 bine taksitli veya nakitte 230 civarlarına satıyorlar genelde. Kymco için genel olarak güzel diyorlar ama bu DTX250 için neredeyse hiç yorum yok.
Voge daha sorunsuz bir motor diye biliyorum ama onun dışında teknik olarak pek farkları yok. Elinizdeki motoru zararına satıp geçmeye ise asla değmez, öyle bir şey yapacaksanız ya Japona geçin ya deneyim kazanıp yüksek cc ye geçin. Bütçem bunlara yetersiz diyorsanız da bence şimdilik değişim...
Sarı sitede 290 yazınca hiç sormamıştım ben de çevremdeki bayiye sorayım bari 250 veya altına veren varsa alırım, 200 bine Çin malı almaktan her türlü iyidir.
CB250R bende çok beğeniyorum ama sıfır almam lazım o yüzden pek bakmadım.
Sıfırını 12 ay taksitle 70 bine falan satıyorlar motorun. Bütçe çok düşük 30 bine falan alacağım diyorsan alınabilir ama 50 bine falan daha iyi alternatifler vardır.