SYM'nin scooterları çok yakışıklı duruyor görüntüsü beni çekiyor ama parça maliyetlerinden korkuyorum Yamaha'ya göre düşükse düşünmeden alırım zatenBu iş tamamen bütçe ve beklenti ile orantılıdır. evet parçaları pahalı. Bakım yürütme maliyeti standart. Bakalım kısmetse bende Sympony 200 modelini haftaya alacağım. Fayda maliyet açısından bakıldığında Pcx ile arasında 100 bin TL gibi bir fark var. Bence o kadar fark vermeye değecek bir durum yok.. Geçen sene bende sıfır Pcx aldım ancak bir iş için para lazımdı sattım.
Abi sayende kelime haznem gelişiyor repütosyonu öğrendim umarım iki üç güne unutmamTerlik niyetine symphony var.
Bakımları hondaya göre pahalı. Yakıtıda yüksek. Piyasasıda yok. Repütasyonu düşük bir marka. Bilmeyen çin malı zannediyor.
Ancak japon alınamıyorsa bütçe dostu alternatif öne çıkar. Güvenilirdir. Sıfır km çinli mi 5 yaşında sym'mi desen sym alırdım.
Ben de Tiremiti max rotasını yapınca ne gezdim be diyordumBu arada bizim burada kuryeler için Honda ne ise bazı avrupa ülkelerinde de Sym odur. Özellikle yunanistan ana karasında tüm kuryeler Sym Symphony 125 kullanır.
Şu çocuk Romanyadan çıkıp Türkiye'ye geldi yetmedi gürcüye geçti. Evine yakın gezmediği ülke kalmadı Symphony ile.
![]()
Ride With Alex
Personal channel with things I find interesting, entertaining or helpful to others. Vlogs, rants, touring, how to videos, product reviews and what ever else I can come up with mainly centered around bikes, cars or anything with an engine. Contact details: Instagram...www.youtube.com
Kymco ve SYM Scooter konusunda Japonların bir tık altında sayılır, çinlilerden hem kalite hem servis ağı olarak daha iyiler. Avrupa’da çok tercih edilen markalar, orada Japonlarla aynı kefeye konuluyor genelde.Scooter almayı düşünüyorum da SYM markası nasıldır?
Japon kadar sağlam mıdır?
Bajaj ve CFMoto'ya göre kalitesi nasıldır?
Çinli markalar gibi motor ucuz parçaları pahalı mıdır?