SYM markasını nasıl konumlandırırsınız?

ADX300 modelini sürme şansım olmadı ama çok şık görünüyor. Trafikte neredeyse hiç görmedim, pek tutmadı galiba. Biraz test videoları falan olsa güzel olurdu.

Sym candir:)

Yazilmasi gerekenler yazilmis. Bende joyride 300 ile ilgili son yorumlarimi yazayim. Severek kullaniyorum.

Once eksiler:

*amortisorler sert. Ozellikle on amortisor reboundda tak diye vuruyor.

*plastik kalitesi japonlarin bi tık altinda.

*sele alti bi tik kucuk.

Artilar:

*fiyat ve taksit avantaji.

*sorunsuzluk. Masallah diyelim gercekten sorun yok.

*performansi gercekten cok iyi. 250lik viteslilerden iyi(mt25 r25 haric)

*Cok dengeli. buyuk teker avantaji

*otoyol performansi. Bu motorun beni en cezbeden tarafi bu. 6500 devirde 120 ile gidebiliyorum. Agirligi ve sert amortisorleri ile yola yapisiyor.

*yakit konusu cok ilginc. Deneme amacli cok yumusak kullandim 3 litre yakti. Orta sertlikte ve otobanda 120 altinda dusmeyecek sekilde kullandim son depoda 3.3 litre yakti.

*Ortasi bos 2 damacana sigibilecek bir alan var saga sola giderken herseyi koyabiliyorum.

*son soz sehir icinde cok kivrak, uzun yolda cok dengeli tavsiye ederim:)

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Sıfırı pahalı. 2. el piyasası yavas. Neredeyse japona yaklasan kalitesi var. Alanı üzmez. 2. el sıfır ayarındaki motoru güzel pazarlıkla alındıgında keyifle binilebilir. Servisleri ve yedek parcaları benim gözümde honda ve yamahadan pahalı.

Motosikleti
Honda CB125F
2. El piyasası canlı olmayan ama özellikle scooter tercihi için f/p olan marka.
Şuan şehir içi çarşı/pazar amaçlı bir scooter alacak olsam özellikle Symphony 200 modelini düşünürdüm.

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
SYM motorlarının Türkiye'de montajlandığını bilmiyordum. Ben de diyordum bu motorlar bu tiple nasıl bu kadar ucuz diye.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişte 1,5 sene ve 49000 km Sym Wolf kullanmıştım. O dönem seramik silindir diye pazarlanıyordu. Motorun malzeme kalitesi güzeldi. 250 cc tek silindir bir motoru it gibi kullanmama rağmen 4 lt / 100 km üstünü neredeyse görmüyordum desem yalan olmaz. Daha sakin kullananlar 2,5 lt / 100 km tüketiyordu. Memnun kalarak kullandığım bir motordu.

SYM motorlarının Türkiye'de montajlandığını bilmiyordum. Ben de diyordum bu motorlar bu tiple nasıl bu kadar ucuz diye.
Hangi modeli yada modelleri burada montajlanıyor acaba , Sym distribütörlüğü İzmir merkezli Habaş'a ait ama herhangi bir şehirde montaj tesisi olduğuna dair bir bilgiye denk gelmedim , merak ettim sitesinde de göremedim..

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Çiğli Atatürk Organize Sanayi'de Jet 14, Jet x, Symphony falan üretiliyor. ADX'ler ithal ayrıca MMBCU ve DRGBT ithal olmalı. Diğerleri hakkında bilgim yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Habaş, dolayısıyla Z-Moto'nun sahibi, yani Sym'nin yeni Türkiye distribütörü Honda'nın Gebze'de yer alan fabrikasını satın alan kişidir. Eski sürücüler bilir, Honda Safety Türkiye'nin eski eğitimleri o fabrika arazisi içinde bir özel alanda yapılırdı. Şu an burada Habaş, otomobil ya da kamyon gibi bir şey üretiyor. Markası aklımda kalmamış. Zaten holdingin sahibi otomobil tutkusuyla bilinen değişik bir şahıs.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Harley Davidson East ve Ankara'nın da sahibi, koleksiyonuna sürekli harley alırdı. En son bayi aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar