Arama sonuçlarınız

1. recaip

sıfır ayarında mı yoksa temiz kullanılmış eski model mi?

bak ne guzel mantik dersleri de almissin iste :) isin sakasi bir yana, bu isin duygusu elbette var, buradaki kisilerin 90% icin motor duygu isi. moto kurye degiliz, keyfine biniiyoruz genelde paran varsa, birini alip satip baskasini alacakken dusunmeyeceksen, zorlanmayacaksan elbette sorun yok...
  2. recaip

ozaman bu basligi acip fikir alman da biraz gereksiz olmus cunku mantik tek bir secenek sunar, matematikseldir ve degismez kisiden kisiye farklilik göstermez ama duygu tamamen farklidir, kisisden kisiye farklilik gösterdigi gibi, ayni kisi icin bile farkli zamanlarda ayni sonucu da vermeyebilir :)
  3. recaip

- 2023 ya da 2024 sıfır trk 502x mi, öncelikle bunu eleyelim, cunku ne kadar yeni de olsa, digerleri ile ayni kalitede degil siralama bu sekilde olmali; 1- 2021 ve sonrası temiz kullanılmış 30binlerde v strom dl650 xt mi, veya 1- sıfır ya da sıfır ayarında ktm 390 adv mi? 2- 2016 model 30bin...
  4. recaip

KTM Hintli Bajaj ın oldu

her ikisi de olacaktir modellerin cogu ortak olacaktir; motor, aktarma, elektronik vs ki bircok araba firmasi bu durumda bugun bajaj 1390cc model cikaracak kadar yukselecegini sanmam ama alt ve en cok satan modellerde cok ortak is yapacaklardir kalitenin dusecegini hic sanmam KTM icin, en...
  5. recaip

WorldSBK Çekya - Cumartesinin tek tesellisi

toprak, zorla degistirilen sase ile ayni sonuclarini alamayacaklarini söyledi ayrintilara denk gelmedim ama gecen sene yarsi kazandiran mimarinin bu sene ducati´nin sanirim itirazi ile engellenmesi pek normal gelmedi bana
  6. recaip

En iyi motosiklet hava yastığı DÜRÜST ve TARAFSIZ incelemesi.

link varsa okumak isterim bunu
  7. recaip

Uzun yol için motosiklet tavsiyesi

guzel cevap her turlu motor ile gidersin o yollarda ama sorunsuzluk ve olasi rota sapmalari yada bozuk yollarda sorun yasamamak icin, dusup kalkmalarda tek parca motorla devam edebilmek icin en guzel secenek Tenere 700 olur hatta World Rally modeli en guzeli olur Tracer modelleri daha duzgun...
  8. recaip

KTM 1290 Adventure S - Fiyat Durumu Hakkinda

Haklisin, elbette en buyuk amac keyfini surmek. Baskasi ne der diye dusunmuyorum acikcasi. Motoru ve markayi sevmeseydim zaten sormazdim. Beni en cok dusunduren konu, ola ki 1390 fiyatlarini asaga cekerlerse satisa ciktiginda, cok da mutlu olmam :) Baska bir örnek vereyim: yillarca Mitsubishi...
  9. recaip

guzel denk geldin hocam kac model makina sendeki? makinanin eksileri artilari nelerdir, neyini sevdin neyini sevmedin yazar misin? özellikle merak ettiklerim; malzeme kalitesi, bacaklara verdigi is ve fabrika isciligi nasil? 1741799007 hocam cok keskin yazmissin okadar da kötu olacagini sanmam...
  10. recaip

hocam onu yapacak kisi bence sen degilsin.
  11. recaip

sifir km 2024 model 1290 S, 4 yil garanti - 14849 Euro ahanda link burda :) https://www.blocket.se/annons/alvsborg/ktm_1290_super_adventure_s_spara_hela_53_000_4_ar_garanti_/1000704781
  12. recaip

biraz daha bilgi verir misin? ciddi sorunlar derken, kronik sorunlar mi? ne gibi? servis, garanti yada baska birsey mi? bende öyle dusunuyorum, 1390 fiyatininda indirimli olacagini dusunuyorum ama tahminim 5bin euro kadar olacagi degildir ama eminde degilim henuz. buradaki forumlara baktigimda...
  13. recaip

Merhabalar Yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim ulkede suan KTM motosiklerinde heryerde malum stok fazlasi var ve cok iyi kampanyalar yapiliyor. KTM 1290 Adventure S modelinde 5bin euro civari indirimler var (2024, sifir km) yani indirim sonrasi 15-17bin euro arasinda satiliyor. 2025 model 1390...
  14. recaip

tenere mi? v-storm mu?

tenere 700 ve v-strom 800 arasinda ciddi konfor farki var bence. tenere cok daha arazi odakli ama v-strom 800 sehir icine daha yatkin, elbette arazide olur ama tenere kadar olmaz. cevabi belli bence, arazi ve bozuk yol yogunlukta kullanacaksan Tenere, bozuk ve sehirici yoglunkta kullanacaksan...
  15. recaip

Yamaha XVS 950 A Midnight Star - Satın almadan önce fikrinizi sormak istiyorum

Merhabalar Yamaha XVS 950 A Midnight Star - 2009 model, 24bin gitmiş, stratoliner (full orjinal aksesuar) paketli bir motosiklete bakıyorum bu aralar. - Kayış aktarmalı - Orjinal yan çantalar, anahtarlı - Orjinal rüzgar cami, anahtarlı - Temiz ve suan için sorunsuz - Sürücü ayak pedleri - Topuk...
  16. recaip

Deri Motosiklet Montu Tamiri/Daralttirma

Guzel bir deri mont var elimde, yeni, kullanilmamis. Ama ne yazik ki bedeni 4XL ve ben 2XL giyiyorum. Pahali ve klasik/retro bir model, kendim kullanabilsem guzel olurdu. Acaba bunu daraltmak mumkun mu? Böyle bir tecrubesi olan var mi? Daraltma/dikim sirasinda kevlar/aramid dikis ipligi...
  17. recaip

Macera Rotalari (Kitap) - Erkin Yeşil

Arkadasim Erkin Yesil, cok guzel bir kaynak kitap hazirlamis. Hem kamp hem de degisik yerlerde konaklayabileceginiz doga ile ic ice olabileceginiz rotalari detayli anlattigini kitabini nihayet bitirdi. Kitap, Turkiye´de ki essiz ve bircogu az bilinen rotalari iceriyor. Motosiklet, bisiklet...

Yeni mesajlar