En iyi motosiklet hava yastığı DÜRÜST ve TARAFSIZ incelemesi.

Video İngilizce Bu yüzden Sağ da altyazıyı İngilizce seçip ardından TÜRKÇE ye çevir seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Anladığım kadarıyla yelekler gerçekten koruma sağlayabiliyor.

Nedenini bilmediğim bir sebepten videoyu buraya atamıyorum görmek isteyenler google a

Best motorcycle airbag HONEST & UNBIASED review diye aratsın​

Moderatör tarafında düzenlendi:
daha geçen reddit'te okudum. biri kaza anında şişen hava yastıklı mont giymiş, 40-50km/s hızda düşünce şişmiş/patlamış, adamın kaburgalarda 22 kırık oluşmuş, kalıcı işlev kaybı olmuş kolunda mı bacağında mı ne.

daha geçen reddit'te okudum. biri kaza anında şişen hava yastıklı mont giymiş, 40-50km/s hızda düşünce şişmiş/patlamış, adamın kaburgalarda 22 kırık oluşmuş, kalıcı işlev kaybı olmuş kolunda mı bacağında mı ne.
link varsa okumak isterim bunu

link varsa okumak isterim bunu
eleman mesaj içeriğini silmiş, dava süreci var diyordu galiba en son, dava sürüyor muydu dava edecek miydi neydi hatırlayamadım. göğüs kafesinin 3d mr görüntüsü mü ne bi görsel vardı, göğüs kafesinde önden çok fazla kırık vardı.

eleman mesaj içeriğini silmiş, dava süreci var diyordu galiba en son, dava sürüyor muydu dava edecek miydi neydi hatırlayamadım. göğüs kafesinin 3d mr görüntüsü mü ne bi görsel vardı, göğüs kafesinde önden çok fazla kırık vardı.
Yukarıda ki video da inceleme yapan ingiliz de bazı modellerin patlama anında göğüs kafesine çok baskı yaptığından bahsediyor. Belki darbenin de ilave şiddeti ile yaralanmalara sebep olmuş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar