Arama sonuçlarınız

1. saglikk

Yamaha MT-07 Olgun ergen

götü kırıldı
  2. saglikk

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

hocam merhaba bu takip linki nasıl oluşturuluyor?
  3. saglikk

Motorum kendi kendine kornaya mı basıyor yoksa ben mi şizofrenim

Selam, geçen gün sabah saatlerinde motorla gidiyordum. hızım ortalama 80-90 km arasındaydı. ilk başta kaskım ls2 challenger ve o kadar dehşet ses alıyor ki anlatamam. her neyse. ben yolda giderken bi ara bi bi bibibibibibibiibi ama çok kesik sesler duymaya başladım. dedim arkadan biri mi bişey...
  4. saglikk

ls2 stream 2 nasıldır?

Bende stream2 kullanıyorum ancak ne desem boş allah korusun kaza yapmadığımız müddetçe kesin bilgi veremeyiz, bende sharp puanı yüksek olduğu için almıştım
  5. saglikk

A1 ehliyet sınavında nelere dikkat etmek gerekir?

teşekkürler herkese, geçtim bu arada sınavı ama bir çok deneyimli kişi kaldı parkurda ilginç valla.
  6. saglikk

ciddiyim hocam 20 dakikada.hocaların hiçbiri bişey öğretemdi gerçekten diyorum. sadece 8de dönerken dizimi kırmamı söylediler o kadar. hocalar sohbet etmeye geliyo kursa birbirleriyle. ehliyet sınavımın gününü söyledim adamlara, banane diyip yüzüme bakmadan gitti adamlar. cidden aldıkları para...
  7. saglikk

teşekkürler herkese, gelişmeleri yarın bildiririm. inşallah geçerim salak saçma kursuma rağmen.
  8. saglikk

Jupiter 125 arka freni sıktığımda çok titriyor

bu arkadaşı yöneticilere falan şikayet edemioz mu yav chat gptye sormasını bende biliyorum 1754655386 videosunu çekmeye çalışacağım bugün
  9. saglikk

Jupiter 125 arka freni sıktığımda çok titriyor

arka freni sıktığımda motor zangır zangır titriyor. normal midir? teşekkür ederim.
  10. saglikk

Neden ki:( ailem vitesli motor almama izin vermedi maalesef. 16 yaşındayım bu arada. scooter aldılar. zaten yeni motor alabileceğimide sanmıyorum bi süre. herhangi bir arkadaşım veya tanıdığımdada vitesli motor olmadığı için pratik yapma imkanım yoktu maalesef. kurs hocaları zaten bişi...
  11. saglikk

Cumartesi A1(otomatik) ehliyet sınavım var. Daha önce motor ehliyetine girmiş arkadaşlar sınav günü nelere dikkat etmem gerektiğini ve o gün yaşadıkları deneyimden bahsedebilir mi?
  12. saglikk

Görseldeki Ritmica 110'un tuşu ne işe yarar?

Görselde gösterdiğim tuşun anlamı nedir?
  13. saglikk

Kask Kamerası Önerisi

Merhaba, trafikte herhangi bir ihtimale karşı kamera almaya karar verdim. ancak hiç piyasa hakkında bilgim yok. ara sıra instaya video falan yüklerim en fazla yani amacım içerik üretmek değil ama temelli zangır zangır titrayen bişey olsun istemiyorum. misal 10k civarı altı olur üstü olur fark...
  14. saglikk

İlk ve son motor

jupiter al kanki drift lnin 2 ay sonra bi tarafları cortlamaya başlar adam akıllı al jupiteri akıyo motor yolda, dış gövdesi metal falan güzel yani. he ben kızlara hava atcam falan diyosan yine drift l alma git raider falan al daha şekilli
  15. saglikk

motosiklet montu önerisi

51. konu da benimki olsun o zaman
  16. saglikk

motosiklet montu önerisi

5-6bin tl arası bir mont arıyorum. ls2 sepang düşünmüştüm aslında, sizce alınabilir mi? veya daha iyileri var mıdır?
  17. saglikk

Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

sosyal medyanın bu tarafı beni çok üzüyor, hangi motoru alsan sosyal medyada yok şu mu alınır amk git 250 cc al, one amk oyuncak mı falan filan insanları zora sokuyorlar. bu sırf havalı gözükçem diye motor alanlarda bunların etkisinde kalıyor. al işte bak bu sürücüde max 1 2 yıl önce instadan...
  18. saglikk

SR250 ALINIRMI

Fiyatının iyi olmasının nedeni bu tip markaların yedek parça ve servisten size faturayı sokmasıdır...
  19. saglikk

Ls2 Stream 2 kaska hangi vizör gider?

siyah gitmez mi sizce?