Arama sonuçlarınız

1. espresso

Mantık Ve Sürüş Zevki

siz performansmış falan konuşuyorsunuz, benim için turun yarısında acıkınca yiyeceğim köftelerin lezzeti önemli. :) Haa, ülke dışına çıkarsam da oralarda ne yenir neyin tadına bakmak lazım onu daha çok merak ediyorum. mesela @killingroad bilir belki, transfagarasan'dan geçme niyetim var...
  2. espresso

Lastikleri değiştirmeli miyim?

2024 Nisan ayında vstrom 650 aldım, ama bütün param ona gitti yeni lastik almaya para kalmadı, üzerinde 2017 tarihli anlas capra-r lastikler vardı, lastikler süre olarak kesin bitmiş deyip ona göre dikkatli sürdüm virajlara girmedim, mıcırlı yollarda arkayı kaydıra kaydıra gidiyordum, TCS falan...
  3. espresso

R25 Ağır Bakım

Ben vstrom 650'ye geçen sene 36bin ağır bakımı işçilik dahil sanayide ustama 21bin liraya yaptırmıştım, 12bin lira parçalar tutmuştu. sizinki yetkili servis için iyi fiyat. Ama ağr bakımsa her yetkili servise de güvenmeyn, İstanbuldaysanız Kadıköy'deki Ersoy Moto yamaha yetkili servisini...
  4. espresso

X-Max 250 Yeni Motor Blogu Yapılmış Alınır mı?

Yetkili serviste orjinal parçalar kullanılarak düzgünce toplandıysa alınabilir ama herhangi bir usta tarafından ne parça kullandığı belli olmadan toplandıysa riski büyük.
  5. espresso

HONDA NC 750 X DCT

xmax'den sonra selesi konforsuz gelen motor gerçekten konforsuzdur. ben xmax'den vstrom'a geçince oh bu ne konfor depo boşalana kadar sürerim demiştim ki xmax ile bir saat sonrasında mola vermezsem belim ağrıyordu, yalnızca şehir içi en çok yarım saatlik sürüşler için kullanışlı diyordum.
  6. espresso

Uzun yol için racing olmayacak motor

Tam sizin şartlarda yani iş ev arası o mesafelerde olan biri geçen hafta taa Gölcük'ten Trakya'ya geldi, benim xmax'ı aldı, yaklaşık 350km yol gidip Gölcük'e geri döndü. Daha önce mt7 de dahil bir sürü büyük motor tecrübesi olmuş genç bir arkadaştı, büyük motor alana kadara motorsuz kalmayayım...
  7. espresso

Muğla İçi Motor Önerisi

Yunan bizim yazlık sayılır, daha kolay bulurum orada. :ROFLMAO:
  8. espresso

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Bu sezonu rahat çıkarır, gelecek sezon da götürür aslında masraf çıkarmayayım. :) Onun yerine kalamar yemeye gideriz Temmuz sonu. :ROFLMAO:
  9. espresso

Muğla İçi Motor Önerisi

xmax satıldı, geçen cuma Gölcük'ten geldi aldı biri. Arkasında baktım hüzünlü bir şekilde ama durmasının anlamı yoktu son iki yılda toplam 500km yol yapmış. Şimdi kasaba içi çarşıya gidip gelmek için bisiklet bakıcam. hem spor olur biraz. xmax'den gelen para harcandı bile. :eek:
  10. espresso

Muğla İçi Motor Önerisi

Ortaokul zamanları kasabada sanki ben hariç herkesde vardı gibi kalmış aklımda, çok istedim bana da alsınlar diye ama almamışlardi, iyi ki almamışlar öldürürdüm sakatlardım kendimi. :))
  11. espresso

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Bana benden çok daha tecrübeli arkadaşlar, vstrom dl650'de de denedik şimdi GS'de kullanıyoruz diyerek Tourance next 2 önerdiler, onları dinlemeyip daha çok dişli görünümü güzel diye Karoo street aldım, tutuşundan çok memnunum, ama düz asfaltta ses yapıyor sen de duydun jet uçağı gibi ses...
  12. espresso

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

mıcırda teker kaydırmayan lastikli motorda o kadar korkulacak değilmiş hatta eğlenceliymiş demiştim. Önceden ben de tırsıyordum ama sevdim sonradan, hatta asfalta 180le gazlamaktan daha keyifli geldi.
  13. espresso

Motosiklet ile BALTIK Turu

Kaskoya 31 Ağustos'a kadar eklettim, bu yaz rahatım.
  14. espresso

1200Km Marmara turu Tüm deneyimlerim

Genç kardeşim, en sevdiğim tarzda gezi yazılarında okudum. Hem gezmiş keyif almışsın, köfte bile yemişsin daha ne diyeyim. :) Kendi ifadelerinle, kendi duygu ve izlenimlerinde okuması çok keyifli bir gezi yazısı olmuş. Umarım 40 yaşından sonra en azından bir vstrom dl650 ile de böyle keyifli...
  15. espresso

Bu iyiymiş, yeşil sigorta yaptırırken aklımda bulunsun. Ben de geçen hafta kaskomu yeniledim, 31 Ağustos'a kadar avrupa ülkeleri şeklinde yurtdışı klozu eklettim 1000TL falan farketti.
  16. espresso

Zaten geçen sene hanımla yunanista geçip bir günde 450km yol yapınca bu kaska bağlanan konuşmaya yarayan cihazlar varmış sen niye almadın dedi, ben de bu kış almanyaya giden arkadaş hazır lois mağazasına gitmişken 2li paket cardo paktalk edge aldım, kasklara monte ettim. Emir büyük yerden...
  17. espresso

Resim yükleyememe

Bu dedikleriniz çok iş yükü, forumdan para kazanmıyorlar yani bir de bu masraflara mı girsinler ya kendileri yapacaklar, kendileri yapabiliyorlarsa zaten bu konularda çalışıyorlardır buna vakitleri kalmaz çalışan insanın, kendileri yapmayacaklarsa da bu eklemeleri yapmak ucuz değil, saati 3-5...
  18. espresso

Aslında benim de kısa sürlik Romanya transfagarasan'dan geçip gelesim var. dereköy sınır kapısı zaten bana bir saat, oradan romanya sınırına bir günde gidilir mi diye bakınıyorum, maksadım zaten kapı komşusu olan bulgaristanı es geçip Romanya'da konaklayıp meşhur drakula şatosu olan yerleri...
  19. espresso

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

Senin tiger'ı görünce bu yüzden bi tur versene dememiştim. :)
  20. espresso

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

işte sırf vstrom var diye bile izlenir ama bu aralar star trek dizisi bile izleyemiyorum, düşün yani her bölümünü en az 5-6 kez izlemişimdir ama son zamanlarda kafam dolu pek video izleyemiyorum. aşam iş bitip bir bira açınca da kapalı tv karşısında kitap okuyorum. Bütün gün ekrana bakmanın...

Yeni mesajlar