Arama sonuçlarınız

1. espresso

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Hayırlı olsun, nice dertsiz gezilere. :) Tek derdin bu gezide köfteyi nerede yiyeceğiz demek olsun. Hatta bu kadar bakım sonrasında kalamar yemeğe de gidilir o motorla. :)
  2. espresso

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

Benim gagalı vstrom'da geçen yıldan kalma böcek ölüleri ve kimi yerlrinde çamurlar duruyor daha. zincir temiz olsun yağlı olsun gerisini sallamıyorum çok. Şimdi yine yıkayacağım çünkü bakım için ustaya gidecek, ayıp olmasın. :)
  3. espresso

işte, agresif örüntü aramayanlara hitab ediyor. Benimkini ben bizim şapşal kuşa benzetiyorum: Benim hatırladığım işlevi de giderken hava akımı ile ön tekeri yere bastırsın bir de yerden sıçrayacak çamur ön cama fazla gelmesin diye yapmışlar.
  4. espresso

Gaga olayını icad eden suzuki, 2015 orta kasa XT (bendeki) ile başladılar sonra BMW de gördü GS'lere ekledi diye biliyorum. En güzel gaga benim vstrom'da var yani. :ROFLMAO:
  5. espresso

Yaz sıcakları Hk.

Abi çok geçmiş olsun.
  6. espresso

Buradan Tüm herkese Teşekkür Ederim

Hayırlı olsun. Ailen yollarda gezen apaçi motorcuları görüp korkuyordur. Ekipmanlarını tam giyersen ve eğitim alırsan daha az tepki gösterirler. Tam ekipman derken yalnızca kask ve eldivenden bahsetmiyoruz. Kask, Eldiven, Korumalı mont, Korumalı motosiklet pantalonu, Korumalı motosiklet botu Bu...
  7. espresso

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Ben otobana çıkınca arka lastikte yaklaşık 8PSI fark gördüğüm oluyor. Ön lastikte o kadar fark olmuyor, son zamanlarda bakamadım ön lastikteki tps sensörüm formulax yüzünden bozuldu. :) Geçen hafta Cuma günü Sıcak yaz güneşi altında Tekirdağ, Uçmakdere, Şarköy yolunda 4PSI fark gördüm, sonradan...
  8. espresso

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

kim bilir kaç kilo köfte parası çıkmıştır. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  9. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

Evet işte Jira genel bir proje yönetimi/iş takip yazılımı. Tabi ben jira'ya para vermem, bedava olsa da lisansı kafama uymuyor diye kullanmam bu yüzden onunla aynı işi gören lisansı beni özgür bırakan redmine diye bir şey kurdum onu kullanıyorum. Bir müşterimde jira kullanıyoruz, orada da olur...
  10. espresso

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

Benim 2015 Vtrom dl650 XT her işimi görüyor. büüyk ihtimalle zaten motoa bineceğim olsa olsa 10 yılım kalmıştır. daha güçlü bir şeye geçecek olsam tiger 800 falan bundan sona kesmez en azından tiger 900 adv olması lazım ona da para yok, zaten vstrom sele konforuna alışmışken belki 1250 GS paklar...
  11. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

işte böyle depoda duran eski parçaları topladım, elimde güç kaynağı, nvidia 1070ti 8GB ekran kartı ve çok eski bir amd athlon2 anakart vardı önce onunla kurdum ama ondaki cpu çok eski olunca aşırı yavaş oldu sonradan yeni bir anakart ve amd ryzen5 5600 cpu ve 16GB ram alıp dğeiştirdim. ekran...
  12. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

nvidia 1070ti 8GB ekran kartı takılı AMD ryzen5 5600 cpu'lu 16G ramli bir makinam var onu bu işlere ayırdım. ekran klavye falan olmadan debian 13 linux ile bir kenarda çalışıyor, işi bitince kapatıyorum. ollama kurulu llm çalıştırmak için, kod işleri için de aider diye bir agent kullanıyorum...
  13. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

kod için claude kullanınca kodlar ona gidiyor, bu yüzden planlamayı ve mimari tasarımı gemini veya claude ile yapıp kodu yerelde gpu üzerinde çalışana yaptırıyorum, dışarıya sızdırma veya komple bir şeyleri bozma imkanı olmuyor.
  14. espresso

Yeni motor

Sana bira ısmarlayasım geldi. "overengineered ipa" var elimde ev yapımı. 🍻
  15. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

Dürüt ol, sonuna kadar eleştir falan dediğim hald ebir noktadan sonra yne yavşıyorlar. :) Bir de kendi eğitildikleri tarihe kadarki bilgileri doğru sonrasını özellikle bak bu linkte böyle yazıyor ama diye vermeyince eski bilgileri ile knuşuyorlar. Mesela her seferinde bak şuradan deban 13 hazır...
  16. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

Buna ben de gıcık oluyorum. sürekli iş yaptığım müşterimi sayesinde gemini pro hesabım var, öyle bir pofpofluyor ki gıcık olunca ama claude de bu konuda böyle dedi, bak buna grok böyle dior sen niye böyle diyorsun diye ben onu gıcık ediyorum. :) Bir de benim dandik klavyeme alıştılar, arada...
  17. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

aslınd aişi bilince çok güzel yardımcı oluyorlar angarya işleri yaptırmak için. Normalde kendi işlerimde o işleri yaptırmak için 2-3 kişi işe almam gerekirdi bu da mümkün değil kendimi zor geçindiriyorum ama o şeyin uzmanı yok demiyorum, ne olduğunu bildiğim için yapay zekaya yaptırıp kontrol...
  18. espresso

Muğla İçi Motor Önerisi

ikisini de hem över hem gömerim. :) Yeni neslin işi çok zor, çok ilginç bir dünya bekliyor onları.
  19. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

yok, gemini ile motor adı geçirmemiştim daha önce. Ama aralarında konuşuyorlarsa Grok ile hangi motor yağı konusunda konuşmuştuk, o ispiyonlamış olabilir. :) 1783346483 Benim işlerde yani platform, IAC, DevOps işlerinde güzel iş çıkarıyor ama şunları bunları kullanacağız deyip angaryasını ona...
  20. espresso

Muğla İçi Motor Önerisi

yok, diğerinin hayatta başarılı olmak için zeki denmesine ihtiyacı yok. :ROFLMAO: