Arama sonuçlarınız

1. fancydriver

Motosiklet önerisi

Bu bütçeye GS Adv al geç bence. Şimdi bazı arkadaşlar verilmez o para diyebilir ama yeni 19" ön lastik olan Africa Twin de alınabilir bence.
  2. fancydriver

Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

Transalp elden çıkartması zor bir motor, arkadaşlarınki bekliyor öyle. Bu paraların motoru değil bence de.
  3. fancydriver

Hornet 750'yi hangi yolla almak daha mantıklı?

Limit çıkıyorsa eğer taksitli almak çok mantıklı. Vade farksız aldığınızda enflasyonu da düşünecek olursanız totalde çıkacak para cebinizden daha az olacaktır. 6 ay önce kaç liraydı bu motor, şu an kaç lira. Seneye milyon olurlar herhalde. :/
  4. fancydriver

Hornet 750'yi hangi yolla almak daha mantıklı?

Findeks risk raporu alarak kredi kartı limitinizi öğrenebilirsiniz. Mobil bankacılığınızda vardır herhalde, olmadı bi üyelik açıp görebilirsiniz. Oradan bakabilirsiniz. Eğer limit çıkıyorsa iş bankasını düşürebilir, akbank'tan kredi kartı çıkartabilirsiniz ama elbette işinin ehli bir müşteri...
  5. fancydriver

RKS motor satış sitesi ? fiyatları çok uygun geldi ? resmi sitemi ?

0539'lu müşteri iletişim numarası mı olur. Çakallar uğraşmışlar bi de ama 0850'li numara alamayacak kadar da salaklar.
  6. fancydriver

RKS Freccia 150 vs Voge SR1 ADV

Bu fiyatlara Çinli alınmaz. Çinliler 90 tl civarına su soğutmalı vs motorlar çıkartmaya başladılar. Sym, Kymco çok güzel nakit indirimleri yapıyorlar. En azından kalitesi tartışılmaz motorlara binersiniz. Örn...
  7. fancydriver

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Aslında bunu demeye çalıştım, geri kalmamak lazım. Binebiliyorken binmek lazım, gitmek lazım, yaşamak lazım.
  8. fancydriver

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

İklim mevzusu çok basite alınıyor. Geri dönülemeyecek noktaya kaç yıl kaldı? Bakın kanunlar falan için demiyorum, gerçek manada iklim açısından soruyorum. Motor süremeyeceğiz iklim yüzünden bu saçma sapan emisyon şeysini falan geçtim. Deli gibi ağaçsızlaşıyoruz. Mevsimler başka yerlerden başka...
  9. fancydriver

Kendi çapımda Ağır bakım ve aksesuar montajı yaptım😁

Böyle adamlardan 600k km bile olsa motor alınır işte.
  10. fancydriver

Araba devri ile motosiklet arasındaki fark

Aynı hacimdeki motosiklet motoru ile araba motoru da çok farklı çalışıyor. Yürüttüğü iskeletin ağırlığıyla ilgili bir durum. Africa twin 200 kg bir ağırlığa sahip, clio ise 1200 kg. Arada 5 katı fark var. Eğer Africa Twin, Clio ile benzer devirlerde güç ve tork üretebilseydi, gaza basar basmaz...
  11. fancydriver

kasis ve çukurlarda rahatsız etmıcek motorsiklet önerirmisiniz?

Hele Downtown'dan sonra sanki kütüğe binmişsin hissi veriyor, geri dönüp binesin gelmiyor, o derece sert geliyor Xmax.
  12. fancydriver

Ruhum Supersport Diyor, Hanım Touring - (600RR içerir)

Ben hanımla Tracer 900 sürdüm. Bence Tracer bakının, tam aranan "kan" bence.
  13. fancydriver

Çok kararsızım

Uzun yıllar binecekseniz, 2. elde kar yapayım gibi bir düşünceniz yoksa(ki sarı sitedeki fiyatlara motor gitmiyor, belki kredi muslukları açılırsa ve gene chip krizi olursa gene benzer bir şey olur ama unutmayalım, motosiklet bir yatırım aracı değildir). Pcx de olur ancak üstüne az daha koyma...
  14. fancydriver

Esnaflık Ölmüş diye biliyordum.. Doğruymuş.

Bir b*k olamamışlık ama para görmüşlük hali bu. Epey bir süre banka çalışanıydım, bu tipleri nerede görsem tanırım. Ezik hissettiği için yapıyor bunu. Yoksa 2dk'lık iş için bir insan evladı kırmazdı seni.
  15. fancydriver

Toprak Razgatlıoğlu MotoGP'de. Yeni Takımı Yamaha Pramac Racing olacak

Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, 2026 MotoGP sezonu için Yamaha ile anlaşmaya vardı. İlk Türk MotoGP pilotu olmaya hazırlanan Toprak, Pramac Racing koltuğuna oturacak. Speedweek.com'un özel haberine göre, Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, 2026 sezonu için Yamaha ile...
  16. fancydriver

Yamaha da Honda yı takip ediyor(E-Turbo)

Abi Çin değişik bir yayılmacı politika izliyor. Yatırım yaptığı yerlere tam teşekküllü giriyor. Byd, açacağı fabrika için Çinli işçi getirecek haberleri vardı misal. Türkiye pazarını hedefine koyarsa getirir kendi ustasını açar servisini. Türkiye hali hazırda pahalı işçilik konusunda. İşine...
  17. fancydriver

Yamaha da Honda yı takip ediyor(E-Turbo)

Çinliler eğer şu piyasayı fırsat bilip, parça tedariği, aracıyı aradan çıkartıp kendisi girme durumu olur bir de üstüne servisleri yaygınlaştırırsa, silip, üstünden geçer.
  18. fancydriver

Sizce 450mt alınır mı?

Trk251 ile 502x arasında dağlar kadar fark var. Elma armuttan bile farklılar, ikisine de bindim.
  19. fancydriver

Sizce 450mt alınır mı?

Mt450 kullanmadım, güzel duruyor ama fazlaca offroad odaklı gibi durmuyor mu? Eğer uzun yol yapıyorsanız Benelli 502x ya da ikinci el olsun, Japon olsun, sağlam olsun derseniz de Suzuki V-Strom 650 baksanız misal?
  20. fancydriver

TVS Rtx 300

Hint malları yalan olur mu acaba, bizi boykot ediyorlarmış Pakistan taraflı olduğumuz için. Bizden bir boykot çıkar mı emin değilim ama baya bi rezervasyon falan iptal edilip özellikle Türk mermerine boykot çağrısı yapmışlar.

Yeni mesajlar