Arama sonuçlarınız

1. Symurg

Type-C'yi Çakmaklık girişine çevirmek.

Öncelikle merhaba. Evet yanlış okumadınız Type-C girişini Çakmaklık girişine çevirmek istiyorum çünkü büyük oranda karar verdiğim Forzayı aldığımda güç çıkışı olarak Type-C koymuşlar. Motosiklette bir tane pompa bulundurmak istiyorum çünkü sütten ağzım yandı ve motoru 500 metre iterek götürmek...
  2. Symurg

Hero X-Pulse 200 mü? RX3i Evo mu?

Yeni X pulse su soğutmalı olacakmış. Aklımı karıştırıyor namıssız. Başka geliştirmeler de var
  3. Symurg

İngilterede kuryelik yaparak günde 6.000 tl kazanmak

Günlük 136 sterlin eder. Ayda 20 gün çalışsa 2727 sterlin kazanır. İlla ki bizden iyi geçinir ama abartılacak rakam değil. Gurbet + İngiltere'nin kasvetli havasını katınca bana zerre uygun değil.
  4. Symurg

Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

Önce inip saldıran da, kavga tam bitmişken bagajı açıp tekrar alevlendiren de rahmetli olan araç sürücüsü olmuş. İyi olmuş diyemem ama oradaki 3 kişiye de yazık olmuş. Birisi katil, birisi maktül diğeri de dul kaldı. Benim de fevri davranıp indiğim zamanlar oluyor ama yapmamak lazım. Bana da...
  5. Symurg

Honda nx500 geliyor...

O zaman beni aşar. O fiyata da satabileceğini zannetmem.
  6. Symurg

ölünce beni kim yıkayacak.

Devlet dediğimiz şey bizim ortalamamız. Yani şikayet ettiğimiz şey hemen hemen aynada gördüğümüz suret. Gelelim deprem konusuna. Depremin ilk gününden beri maraştaydım. 36. saatte tam 12 saatlik çalışmanın sonucunda bir ablayı sağ çıkarttık. (Allah'ın işine karışılmaz ama kendisi de muhtemelen...
  7. Symurg

Honda nx500 geliyor...

Türkiye fiyatı ne olacak acaba önemli olan o
  8. Symurg

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

O zaman bende kendi yaşadığım örneği vereyim. Rks WildCat scooterımı aldığımda - bu ne Rks çöp habire arıza verir. (1 kez egzozu tutan civataların kırılması dışında problemle karşılaşmadım) Son sahibi olursun satamazsın dediler. Motoru yurtdışından dönmeye yakın ilana koyarım diye evin...
  9. Symurg

Brava motor yağı

Yağ kalın olursa yağı alsa bile sürtmemeye devam edebilir. Bunu gres yağı sürerekte başarabiliriz ama mevzu o mu? Mesela 5-30 ile çalışan bir arabaya 20-50 koyup kullanabiliriz ama 3 sene sonra 5-30u koyunca egzozdan atan kara dumanı izleriz. Neden çünkü pistonlar arasındaki boşluğu arttırır...
  10. Symurg

Emniyet şeridi ihlali cezası ( Dikkatli olun)

Plakaya müdahale edilmiş halde yakalanırsan emniyet şeridi cezasını mumla ararsın. Kural ihlali net. Kurallara uymayı denemek yerine kural ihlaline ceza yiyorsak cezadan kaçmalıyız diyorsunuz. Kuralsızlıktan kaçalım ki toplum gözünde de en ufak şeyde 'olayda motorcu varsa motorcu haksızdır'...
  11. Symurg

Euro 5 plus uygulaması uzatılmış.😀

Uzatıldı mı uzatılmadı mı bilmiyorum ama satış süresinin biraz daha uzatılması elde kalan motorları satmak için kampanyaya devam edecekleri anlamına gelmez mi? Şahsen ülkede olmadığım için kampanyaları kaçırdığıma üzülüyordum. Belki taksit olmasa bile zamsız alma şansı yakalarım.
  12. Symurg

Çarptığınız en garip şey?

Motosikletle değil ama arabayla domuza çarptım 3 ay önce Ayfon yolunda. Benden önceki araçlar çarpıp öldürmüş. Ayaklarına çarptım Allahtan da araç hasar almadı.
  13. Symurg

Royal Enfield Himalayan 450 aldım, görüşleriniz?

Hayır kullanmadım. Dediğim gibi bayide görüp üzerine bindikten sonra bir karar vereceğim artık. Yardımınız için teşekkür ederim.
  14. Symurg

Yanlış Gelen İade Hk.

Tüketici hakem heyetine gidiyorsun ve paranı söke söke alıyorsun.
  15. Symurg

motosikletini yakan adam

Videodan hangi marka ve model olduğunu çözemedim ama görünen dükkanı Google'da bulunca Yuki Mağazası çıktı. Bende rks servisine motor bakımı için gittiğimde dün aldığı motorun tüm göstergelerinin çalışmadığını ve ışıklarda durunca stop ettiğini söyleyen kişilerle denk geldim. Ben mi çok...
  16. Symurg

Itchy Boots'un Irak'ta motorunun çalınması

Tüm afrikayı rezil şartlar altında gezdi. Onca rüşvet isteyen polise, memurlara rağmen gülümseyip geçiştirerek yoluna devam etti ve bahsetmedi bile. Şahsen motosiklet hırsızlığı muhabbetiyle bir dram yaratmaya çalışacağını zannetmiyorum.
  17. Symurg

Egzoz Bijonu uçup gitti.

Dün motosikletle evin önünden hareket eder etmez egzozdan gelen ses ile durdum. Kontrol ettiğimde egzozu tutan her iki bijonun da gevşemiş olduğunu gördüm. Yerlerinden 1 cm çıkmış durumdaydılar. Hemen sıkmak istedim ama tam sıkılacak aşamaya geldiğinde diş atıyordu. Diğer vidayı denedim onda da...
  18. Symurg

A101e gelen motosiklet bagajı

Bu bagajı direkt olarak motosiklete takmamız mümkün mü yoksa motosiklette parça değişimi yapmamız gerekiyor mu? Motosiklet wildcat 125 cc. Alırken bayideki adam arka demiri değişiyor daha uzunu takılıyor demişti ama o sadece arka alanı daraltmamak için mi yoksa zorunlu olarak değiştirmemiz mi...
  19. Symurg

İlk kazamızı yaptık umarım sonuncu kazam olur.

Arka frenin aşırı zayıf olması ve yoğunluk yüzünden de servise uğrayamamam sonucu sabah işe giderken kavşaktan döneyim derken ön fren sonucu kendimi yerde, motoru da 5 metre ileride buldum. Hızın muhtemelen 30a kadar düşmüştü fren sonucu ama bu hızda bile bu kadar sert bir düşüş olacağını...
  20. Symurg

Moturun rolantide kendi kendine gaz vermesi

Motor 1000km yi yeni geçti ve dün motoru çalıştırdığımda kendi kendine gaz vermeye başladı hareket edecek kadar. Freni sıkarak durdurdum ve yola çıkınca problem çıkarmadı. Dur kalk yaptım problem yok devam ettim. Park ettiğim yerden motoru çalıştırıp geri geri çıkarken yine gaz verdi ve bir...

Yeni mesajlar