Hero X-Pulse 200 mü? RX3i Evo mu?

Motosikleti
Dominar D250
Hangisini tercih ederdiniz? Neden?
Arazide kullanmayacağım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
x-pulse tabi ki. Hele yeni modeli çıkmış forumda da konusu vardı çok daha güzel olmuş.

Motosikleti
BAJAJ PULSAR NS400Z & HERO XPULSE 4V PRO
Bende rx3i evo, babamda Hero x pulse 4v pro var. Yenilik ve teknik destek tarafından Hero çok daha avantajlı. RX3 için her mondial bayisi bakım yapar fakat bir arıza durumunda motoru yapabilecek usta sayısı baya bi azalıyor. Temiz ve bakımlısını bulmakta bir mesele. Şehir içi trafiğine girecekseniz X pulse almanızı öneririm. Yeni tanıtılan modeline de bir göz atın derim.

Rx3i evo'ya hiç bulaşmayın derim, zaten artık sıfırı satılmayan bir motosiklet, yedek parçasını bulmanız çok zor (hatta neredeyse imkansız) olur. Bütçeniz varsa xpulse'in 2025 modelini bekleyebilirsiniz, yoksa ikinci el 2022 model ve üstü bir xpulse her türlü işinizi sorunsuzca görür, uzun yıllar da kullanabilirsiniz parça sıkıntısı yaşamadan.

Birisi üretimi ( ithalatı ) bitmiş motosiklet, diğeri yeni modeli üretime ( ithalata ) başlayan motosiklet şimdi bunlar nasıl kıyaslanır ki?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Araziye girmeyecekseniz ben olsam daha asfalt odaklı bir motor bakardım. Önde 21, arkada 18 jant ve dişli lastik...Ne yapacaksınız bunlarla madem araziye girmeyecekseniz? X-Pulse bildiğim kadarıyla seri bir motor da değil, asfaltta delirirsiniz bence. Rx3 Evo da almayın.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Araziye girmeyecekseniz ben olsam daha asfalt odaklı bir motor bakardım. Önde 21, arkada 18 jant ve dişli lastik...Ne yapacaksınız bunlarla madem araziye girmeyecekseniz? X-Pulse bildiğim kadarıyla seri bir motor da değil, asfaltta delirirsiniz bence. Rx3 Evo da almayın.

Katılıyorum, araziye girmeyecekseniz dualsport motosiklet bakmamalısınız.

Dişli lastik sebebi ile 70 km/s üzerinde uğultu var.
Kısa şanzıman yüzünden uzun yolda seyahat etmek çok yorucu.
Selesi küçük 1 saat sürüşten sonra yoruyor.

Şehiriçinde 5-10 km işe git gelde kullanılır, yada araziye girilir, başka bir şey yapılmaz x pulse ile arazide canavar :queen:

Motosikleti
Honda Forza
Yeni X pulse su soğutmalı olacakmış. Aklımı karıştırıyor namıssız. Başka geliştirmeler de var

Motosikleti
Yamaha XSR700
Araziye girilmeyecekse bu ikisi arasından ben N250, NS200 ya da Dominar 250 öneririm. Düşük bütçede daha iyi bir motor aklıma gelmedi.

F54

sym nin 200 cc bir enduro motoru var oda güzel gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar