Arama sonuçlarınız

1. Symurg

Rüzgarı kesmede iyi olan karbon malzemeli kask model önerileri (bütçe ~20k)

Karbon kaskı bilmem başka kaskta kullanmadım ama ls2 stream evo ile 100km den itibaren İntercomdan gelen müziği duyamaz oluyorum. Rüzgarı adam gibi kesecek kask bakıyorum ama hangi marka ve modele bakarsam bakayım rüzgar ile ilgili şikayet var. Başka kask kullanmadığım için benim kaskın rüzgar...
  2. Symurg

İki Soru: Yazın Kask Kullanımı/Arazide Scooter

5 biraz çok olmuş sanki. :) Forumca gelip sterilize etmeliyiz o kaskı.
  3. Symurg

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

Eğitimi bırakın ehliyeti alış şeklim bile sıkıntılı :) Maalesef kara düzen herşey. Düşe kalka
  4. Symurg

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

Korku iyidir tetikte tutar. Yatmayı da süre süre aşarsınız. Tabi diz değdirecek kadar demiyorum ama ortalama bir virajda rahat dönecek kadar yatmaktan bahsediyorum. Süre süre kendiliğinden gelişen bişey bence. En azından benim için öyle oldu.
  5. Symurg

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Forza ile 3.5 Lt ortalama
  6. Symurg

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

Valla rodaj için gittim. 1 yıl sonra ilk periyodik bakım için de giderim. Baktım abartı bir fiyat veriyorlar bye bye derim servis işine yemişim garantisini. Elim az buçuk yatkın bu işlere arabanın bakımlarını zaten kendim yapıyorum motoru da yaparız. 1743012940 Bilmiyorum ban Bilmiyorum bana...
  7. Symurg

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

Facebook forza grubunda denk geldi. Belgede ad soyad plaka yazan yeri kestim. Şimdi soruyorum 3 parça halinde işçilik almak, bu fiyatları çıkarmak normal mi? 1743002884 Bu arada bu periyodik bakım. Bir arıza vs sebebiyle gidilmemiş.
  8. Symurg

Hangi eldiveni tercih etmeliyim ?

Hazır konu açılmışken bu fiyatlara alınabilecek yazlık eldiven linki atar mısınız kullanıp memnun olduklarınızdan. Açıkcası milyon tane seçenek var ama hangisini almalıyız bilmiyorum.
  9. Symurg

Hukuki işlem hakkında.

Mal ayıplı çıkmış adam da iade etmiş paranı buraya kadar her şey normal. 1- Geri verdiğiniz malın satışını neden vermeden gittiniz. 2- Adam niye parasını verdiği malın satışını istemedi 3- 16.30 da çıkıp yetişemem dediğinize göre ikiniz de aynı şehirdesiniz ve bu kadar zor olan ne? Noter...
  10. Symurg

Grup sürüş dinamikleri

Güzel konu. Tecrubeli olanlar bilgilerini paylaşırsa herkes için faydalı olur. Ben bir acemi olarak kendi arkadaş grubumla geçen sene bir kaç ufak tura katıldım. En yavaş benim motorum olduğu için öne beni koymuştu Tecrubeli olan arkadaş/abim ve zorlamadan gidebileceğin tempo ile git...
  11. Symurg

Champion Helmets'ten alışveriş yaparken vergilendirme

30 euro üstü gümrüğe takılır. Gümrük müşaviri tutup gümrükten çekmeniz gerekir ve çok daha pahalıya mal olur bir sürü de uğraşırsınız. Ayrıca k1s de güneş gözlüğü ve pin lock yok bildiğim kadarıyla. K3 tavsiye ederim. Son olarak mat olanı da seçmeyin çok kolay çizikler oluşuyor. Daha 3-4...
  12. Symurg

Yağ bakım aralığını uzatmak istiyorum

1000km bana da gereksiz kısa gibi geldi. 2000-2500 arası iyidir.
  13. Symurg

50 CC Ehliyetsiz Motor kullanımı

Çaldım derken 'abimden habersiz kaçırdım' derim demek istedin galiba. Yanlış anlama böyle bişey tavsiye ettiğim için söylemiyorum. Sadece polise yakalanma mevzusu değil. Ölümlü bir kazaya karıştığını düşün o zaman ne yapacaksın? Ehliyet yok, sigorta yok. Gerekirse yürür ama o riske asla...
  14. Symurg

Merhaba MT ailesi

Hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun.
  15. Symurg

Ben Tibet,

Biraz daha yüksek cc istiyorsanız 155'lik Nmax'i, daha teknolojik bir ekran ve akıllı çanta istiyorsanız Pcx'i tavsiye ederim.
  16. Symurg

Yine utandık.

Belki de sizin de ona tıklamanızı istemiştir.
  17. Symurg

Yine utandık.

Bakın bu öyle böyle bir şuursuzluk değil. İnsan hata da yapabilir ama böyle bir hatayı yapıp üstüne videoyu da haklıyım diye düşünerek paylaşacak kadar büyük bir şuursuzluk. Sonra millet bunun gibiler yüzünden motorcu düşmanı oluyor.
  18. Symurg

Kask pedini yıkarsak çekermi

Beni de buff rahatsız ediyor nedense. Daha doğrusu terletiyor. Kışın üşümemek için buff takıyorum çok soğuksa diğer türlü takmıyorum. Kirlendiğinde de söküp makineye atmadan ılık sabunlu su ile yıkayıp kurutuyorum.
  19. Symurg

Artçılı sürüş sıkıntısı

0 tecrube sahibiyken iş arkadaşım ile ev güzergahımız aynı olduğu için artçı olarak gelmek istedi iş çıkışları. Ulan ben kendim acemiyim hangi kafayla benim sürdüğüm motora bineceksin dedim ama yine de bindi. Allah'a şükür başımıza bir iş gelmeden sürdük 1.5 sene boyunca. Tabi tek sürüşe...
  20. Symurg

Neden youtuber olmak isteniyor ki ?

Bir çok büyük kanalın olduğu ortamda büyümek zor tabi ama ortaya daha önce yapılmamış ve insanların ilgisini çekecek müthiş bir fikir ile çıkarsa birisi bir anda en çok izlenen kanal haline de gelebilir. Şahsen motosiklet kanalı için iyi bir fikrim var ve daha önce birisinin yaptığını...

Yeni mesajlar