Rüzgarı kesmede iyi olan karbon malzemeli kask model önerileri (bütçe ~20k)

Merhabalar, iyi forumlar.

Rüzgarın kendisini iyi kesen bir kask arayışındayım.
Ruroc Atlas 4.0 kaskım var hiç memnun değilim, vizör altından rüzgar geçiriyor gözüme gözüme vuruyor hızlanınca.

Rüzgarı içeri çok almayan ve rüzgar sesini kaskın içinde çok hissettirmeyen ve mümkünse karbon malzeme bir kask arıyorum.
Bütçe 20.000₺ civarı olacak.

(Şimdiye kadar AGV K6S’e baktım bir tek, ama rüzgar hakkında yorumlarını bulamadım, bu ve bunun gibi önerebileceğiniz kasklar lazım.)

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
nxr 2 motorun sesini bile duymuyorum nerdeyse

ha karbon ha fiber bence kask seçiminde bi etken değil çünkü sen de ikisinin farkını bilmiyorsun üreticiler hala bunları üretiyorsa hala daha testlerden 5 yıldız alıyorsa malzemesinin çok da bi önemi yok

AGV K6S kullaniyorum ruzgar konusunda çok memnunum çok basarili ancak sunuda belirteyim 120 130 km lerde kullaniyorum motoru

Motosikleti
Forza 250
Rpha 71 kullanıyorum karbon aramid malzemeye sahip,dahili güneş vizörü var.Yalıtımı ve havalandırmasına efsanevi diyebilirim ama uzun yolda motomaxın kulak tıkacını kullanıyorum.

Motosikleti
Honda Forza
Karbon kaskı bilmem başka kaskta kullanmadım ama ls2 stream evo ile 100km den itibaren İntercomdan gelen müziği duyamaz oluyorum.

Rüzgarı adam gibi kesecek kask bakıyorum ama hangi marka ve modele bakarsam bakayım rüzgar ile ilgili şikayet var.

Başka kask kullanmadığım için benim kaskın rüzgar performansı mı kötü yoksa hepsi mi böyle onu da bilmiyorum.

Yalıtım gibi bişey yapılabilir mi onu düşünmeye başladım artık.

Ha şu da var zaten scooter kullanıyorum ve rüzgar kaskın tam vizöre vuruyor. Bir deflektör ya da biraz daha uzun cam taksam aslında sorun kalmaz ama deflektör de cam uzadığı için kırılma gibi bir problem olabilir o da kafamı kurcalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar